Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar bat 16 temmuzdu gelen giden yok dün kanda da çıkmadı bitkisel bir söktürücü falan denesem mi maydonoz suyu gibi sizce madem yok bir an önce gelsin istiyorum
Canım seninle aynı durumdayım benim bat12 hala gelmedi testte negatif biran önce gelsin istiyorum neden geçikti onu da bilmiyorum off

Canım seninle aynı durumdayım benim bat12 hala gelmedi testte negatif biran önce gelsin istiyorum neden geçikti onu da bilmiyorum off
sinirlerim bozuldu piskoloji falan kalmadı bende dün aileden biri yine doğum yaptı aşkam hastanedeydim kendimden o kadar nefret ettim ki gece boyunca ağladım niye benim cocugum olmuyor diye cocugu olmayan kimse kalmadı benden sonra evlenenler bile bebeğini kucağına aldı ben hala imrenerek onları izliyorum

drmu istedi ben mayıs ayında çektirdim bu 3. ayım bende aşılama yaptıracağım
bende doktora aşılama düşünüyorum dedim hsg çektirdin mi dedi yok dedim hastalığım geçmişti gittiğimde önümüzdeki ay gel hem aşılama hakkında konuşuruz hemde nasıl bir yol izleyeceğimize bakarız dedi ama iste gelen giden yok daha özelde mi çektirdin devlette mi canım

özelde canım şükür sorun yok. inşallah seninde güzel haberlerini alırız ben aşılama için iki ay bekledim hsg sonrasında gebe kalanlar oluyormuş kendiliğinden bu benim hsg sonrası 3. ayımda olmayınca aşılamaya gidiyorum artık

merhaba kızlar bat 16 temmuzdu gelen giden yok dün kanda da çıkmadı bitkisel bir söktürücü falan denesem mi maydonoz suyu gibi sizce madem yok bir an önce gelsin istiyorum
Canim bence getirici biseyler icme belki kana gec karisiyodur bazilarinda oyle oluyor bekle bakalim derim ben tabi sen bilirsin

vallahi son model alet varsa olmuyormuş ağrı benim çekildiğim yerde alet son modelmi hiç sormayı akıl etmedim
ben üniversite hastanesinde çektirmeyi düşünüyorum genelde onların aletleri iyi oluyor anesteziyi çoğu kişi önermiyor gereksiz diye aşılamaya da baya masraf gidiyormuş galiba kendime cok yüklenmeyeyim dedim ilk aşılaman mı senin

Öyle düşünerek kendini neden yıpratıyorsun ki vardır bir zamanı dik durmaliyiz güçlü olmalıyız canim benim.Belki,daha once görmüşsündür yorumlarimda dayimin 20 yila yakin olmadi sonra gerceklesti mucize evet 20 yil cok uzun Allah aratmasin bekletmeden versin hepimize insallah .Abimle yengem de 8.yıla girdiler herkesin imtihani,farkli sabır

evet canım ilk aşılama olacak üniversite hastanesinde olacak bir oğlum var benim ama 5 yıldır bir kez gebe kaldım geçtiğimiz şubatta oda dış gebelik ile sonlandırıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…