- 1 Temmuz 2017
- 115
- 99
- 28
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.181
Canım seninle aynı durumdayım benim bat12 hala gelmedi testte negatif biran önce gelsin istiyorum neden geçikti onu da bilmiyorum offmerhaba kızlar bat 16 temmuzdu gelen giden yok dün kanda da çıkmadı bitkisel bir söktürücü falan denesem mi maydonoz suyu gibi sizce madem yok bir an önce gelsin istiyorum
bir testi daha kaldıramam canım en iyisi cumartesine kadar bekleyeyim cumartesi doktora giderim atık ne yapacaksa yapsınCANIM SÖKTÜRÜCÜ DOĞAL BİRŞEYLER YAPMA BİRAZ DAHA BEKLE HAFTA SONUNA TEKRAR TEST YAP EĞER KIRMIZI KART YEMEZSEN DR GİT OLMADI O SANA BİR YOL ÇİZSİN
en güzel dr git cumartesi o zamana kadar gelmezse o seni yönlendirirbir testi daha kaldıramam canım en iyisi cumartesine kadar bekleyeyim cumartesi doktora giderim atık ne yapacaksa yapsın
sinirlerim bozuldu piskoloji falan kalmadı bende dün aileden biri yine doğum yaptı aşkam hastanedeydim kendimden o kadar nefret ettim ki gece boyunca ağladım niye benim cocugum olmuyor diye cocugu olmayan kimse kalmadı benden sonra evlenenler bile bebeğini kucağına aldı ben hala imrenerek onları izliyorumCanım seninle aynı durumdayım benim bat12 hala gelmedi testte negatif biran önce gelsin istiyorum neden geçikti onu da bilmiyorum off
aynen canım öyle yapacağım inşallah gelir bir an önce tedaviye başlarız daha bu ay hsg çektirmeyi düşünüyordumen güzel dr git cumartesi o zamana kadar gelmezse o seni yönlendirir
drmu istedi ben mayıs ayında çektirdim bu 3. ayım bende aşılama yaptıracağımaynen canım öyle yapacağım inşallah gelir bir an önce tedaviye başlarız daha bu ay hsg çektirmeyi düşünüyordum
bende doktora aşılama düşünüyorum dedim hsg çektirdin mi dedi yok dedim hastalığım geçmişti gittiğimde önümüzdeki ay gel hem aşılama hakkında konuşuruz hemde nasıl bir yol izleyeceğimize bakarız dedi ama iste gelen giden yok daha özelde mi çektirdin devlette mi canımdrmu istedi ben mayıs ayında çektirdim bu 3. ayım bende aşılama yaptıracağım
özelde canım şükür sorun yok. inşallah seninde güzel haberlerini alırız ben aşılama için iki ay bekledim hsg sonrasında gebe kalanlar oluyormuş kendiliğinden bu benim hsg sonrası 3. ayımda olmayınca aşılamaya gidiyorum artıkbende doktora aşılama düşünüyorum dedim hsg çektirdin mi dedi yok dedim hastalığım geçmişti gittiğimde önümüzdeki ay gel hem aşılama hakkında konuşuruz hemde nasıl bir yol izleyeceğimize bakarız dedi ama iste gelen giden yok daha özelde mi çektirdin devlette mi canım
500 TL anestezi olmadan ağrı eşiğin düşük ise anestizili yaptır derimne kadara cekdirdin canım anestezili mi çektirdin
agrı eşiğim düşük maalesef ama cok fazla agrı olmuyor diyorlar devlette mi çektirsem dedim500 TL anestezi olmadan ağrı eşiğin düşük ise anestizili yaptır derim
vallahi son model alet varsa olmuyormuş ağrı benim çekildiğim yerde alet son modelmi hiç sormayı akıl etmedimagrı eşiğim düşük maalesef ama cok fazla agrı olmuyor diyorlar devlette mi çektirsem dedim
Canim bence getirici biseyler icme belki kana gec karisiyodur bazilarinda oyle oluyor bekle bakalim derim ben tabi sen bilirsinmerhaba kızlar bat 16 temmuzdu gelen giden yok dün kanda da çıkmadı bitkisel bir söktürücü falan denesem mi maydonoz suyu gibi sizce madem yok bir an önce gelsin istiyorum
ben üniversite hastanesinde çektirmeyi düşünüyorum genelde onların aletleri iyi oluyor anesteziyi çoğu kişi önermiyor gereksiz diye aşılamaya da baya masraf gidiyormuş galiba kendime cok yüklenmeyeyim dedim ilk aşılaman mı seninvallahi son model alet varsa olmuyormuş ağrı benim çekildiğim yerde alet son modelmi hiç sormayı akıl etmedim
bekleyecem canım cumartesiye kadar cumartesi doktora gidecemCanim bence getirici biseyler icme belki kana gec karisiyodur bazilarinda oyle oluyor bekle bakalim derim ben tabi sen bilirsin
Öyle düşünerek kendini neden yıpratıyorsun ki vardır bir zamanı dik durmaliyiz güçlü olmalıyız canim benim.Belki,daha once görmüşsündür yorumlarimda dayimin 20 yila yakin olmadi sonra gerceklesti mucize evet 20 yil cok uzun Allah aratmasin bekletmeden versin hepimize insallah .Abimle yengem de 8.yıla girdiler herkesin imtihani,farkli sabırsinirlerim bozuldu piskoloji falan kalmadı bende dün aileden biri yine doğum yaptı aşkam hastanedeydim kendimden o kadar nefret ettim ki gece boyunca ağladım niye benim cocugum olmuyor diye cocugu olmayan kimse kalmadı benden sonra evlenenler bile bebeğini kucağına aldı ben hala imrenerek onları izliyorum
evet canım ilk aşılama olacak üniversite hastanesinde olacak bir oğlum var benim ama 5 yıldır bir kez gebe kaldım geçtiğimiz şubatta oda dış gebelik ile sonlandırıldı.ben üniversite hastanesinde çektirmeyi düşünüyorum genelde onların aletleri iyi oluyor anesteziyi çoğu kişi önermiyor gereksiz diye aşılamaya da baya masraf gidiyormuş galiba kendime cok yüklenmeyeyim dedim ilk aşılaman mı senin
Ben dün adet oldum kızlar yumurtlamadan 14 gün sonraartık kışa kaldı çalışmalar inşaallah herkesin çocuğu olur seviyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?