- 8 Eylül 2016
- 768
- 517
- 53
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.201
öyle canım haklısın sabır ama bazen cok yıpranıyor insan hiç bir şey aklına gelmiyor dün hastanede ağlamamak için kendimi zor tuttumÖyle düşünerek kendini neden yıpratıyorsun ki vardır bir zamanı dik durmaliyiz güçlü olmalıyız canim benim.Belki,daha once görmüşsündür yorumlarimda dayimin 20 yila yakin olmadi sonra gerceklesti mucize evet 20 yil cok uzun Allah aratmasin bekletmeden versin hepimize insallah .Abimle yengem de 8.yıla girdiler herkesin imtihani,farkli sabır
allahım esirgesin canım en azından bir umudun varmış o duyguyu tadmışsın allahım bir an önce istediğine kavuştursun seni canım benimki hiç olmayacak gibi hissediyorumevet canım ilk aşılama olacak üniversite hastanesinde olacak bir oğlum var benim ama 5 yıldır bir kez gebe kaldım geçtiğimiz şubatta oda dış gebelik ile sonlandırıldı.
Canim valla ben anestezili çektirmeme rağmen öyle bir ağrıyla uyandim ki. Benim acı eşiğim çok düşük belki de ondandır özelde yaptirmistim kasımda.cok şükür bir şey cikmamisti. Ama hala gobusum bos. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda. Rabbim buyuk her şeyin bir zamanı vardır bazen insan hiç anne olamayacağını düşünüyor ama Rabbim her şeyin doğru zamanını bilir biraz daha sabır. Kafaya takmak iyi değil ama elde değil biliyorum. Rabbim kucagimizi bos koymasin.ben üniversite hastanesinde çektirmeyi düşünüyorum genelde onların aletleri iyi oluyor anesteziyi çoğu kişi önermiyor gereksiz diye aşılamaya da baya masraf gidiyormuş galiba kendime cok yüklenmeyeyim dedim ilk aşılaman mı senin
Bulup kaybetmek daha zor 2 gun hamileyim diye,havalara ucup 3.gun kaybettim en dibe çöktüm en güzel dua Rabbim evlatla imtihan etmesin kucaklarimizi,bos koymasinöyle canım haklısın sabır ama bazen cok yıpranıyor insan hiç bir şey aklına gelmiyor dün hastanede ağlamamak için kendimi zor tuttum
Canım Yen'i ev ve araban hayırlı olsun :) neyi isterse yapıyorsun hayırdırarkadaşlar günaydın bi kaç gündür takip edemiyordum.yeni ew yeni araba herşey üst üste oldu bu hafta bide catlamada bu hafta.hakkımızda hayırlısı olsun. bu ara cok dertli ve stresliyim dün o kadar cok agladım ki. bu stresle nasıl cocuk olacak dedim.allah yardımcımız olsun.
Neyi sitres yapıyorsun yazacaktım otomatik kendi öyle yazdı kuzumCanım Yen'i ev ve araban hayırlı olsun :) neyi isterse yapıyorsun hayırdır
allahım esirgesin canım en azından bir umudun varmış o duyguyu tadmışsın allahım bir an önce istediğine kavuştursun seni canım benimki hiç olmayacak gibi hissediyorum
amin canım geçmiş olsun bu arada canım Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı ve hayırlı avlatlar nasip etsin tüm isteyenlere inşallahBulup kaybetmek daha zor 2 gun hamileyim diye,havalara ucup 3.gun kaybettim en dibe çöktüm en güzel dua Rabbim evlatla imtihan etmesin kucaklarimizi,bos koymasin
inşallah canım Allahım tüm isteyenlere nasip etsin 14 aylık evliyim canım hiç korunmadım 4. aya kadar olmayınca doktora gittim 10 aydır da her ay bekleyiş her ay hüsranne zamandır istiyorsun canım. ben hep hiç çocuk sahibi olmayan arkadaşlara kendimden önce diliyorum rabbim hayırlısı ile sanada nasip edecek inşallah
dr ile hiç yumurta takibi klomen filan yaptımıinşallah canım Allahım tüm isteyenlere nasip etsin 14 aylık evliyim canım hiç korunmadım 4. aya kadar olmayınca doktora gittim 10 aydır da her ay bekleyiş her ay hüsran
Esin gitti mi doktorainşallah canım Allahım tüm isteyenlere nasip etsin 14 aylık evliyim canım hiç korunmadım 4. aya kadar olmayınca doktora gittim 10 aydır da her ay bekleyiş her ay hüsran
amin canım benimde ağrı eşiğim düşük ama bilmiyorum ne yapacağımCanim valla ben anestezili çektirmeme rağmen öyle bir ağrıyla uyandim ki. Benim acı eşiğim çok düşük belki de ondandır özelde yaptirmistim kasımda.cok şükür bir şey cikmamisti. Ama hala gobusum bos. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda. Rabbim buyuk her şeyin bir zamanı vardır bazen insan hiç anne olamayacağını düşünüyor ama Rabbim her şeyin doğru zamanını bilir biraz daha sabır. Kafaya takmak iyi değil ama elde değil biliyorum. Rabbim kucagimizi bos koymasin.
canım 3 ay klomen+ folik asit+ovitrelle adından progesteron kullandım ama sonuç alamadım pko var bendedr ile hiç yumurta takibi klomen filan yaptımı
gitti canım sperm hareketliliğinde sıkınrtı var biraz denildi onun için vitamin falan yazdı doktorEsin gitti mi doktora
canım 3 ay klomen+ folik asit+ovitrelle adından progesteron kullandım ama sonuç alamadım pko var bende
gitti canım sperm hareketliliğinde sıkınrtı var biraz denildi onun için vitamin falan yazdı doktor
Eger 3 ay olduysa bundan sonra nasip,olur insallah spermlerm3 ayda yenileniyor biz 3 ayi doldurcaz haftaya test yapilcak insallahgitti canım sperm hareketliliğinde sıkınrtı var biraz denildi onun için vitamin falan yazdı doktor
Seni çok iyi anlıyorum ben de sonucu görünce çok üzüldüm allahım en kısa sürede nasip etsin isteyen herkeseöyle canım haklısın sabır ama bazen cok yıpranıyor insan hiç bir şey aklına gelmiyor dün hastanede ağlamamak için kendimi zor tuttum
amin canımSeni çok iyi anlıyorum ben de sonucu görünce çok üzüldüm allahım en kısa sürede nasip etsin isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?