Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eger 3 ay olduysa bundan sonra nasip,olur insallah spermlerm3 ayda yenileniyor biz 3 ayi doldurcaz haftaya test yapilcak insallah
bende bu ay doktora gidecem tekrar bakalım nasıl bir tedavi uygulayacak ama gelmedi daha kırmızılar önümüzdeki ay doluyo 3. ayı o zaman bizde yaptırırız tekrar olmadı

Bulup kaybetmek daha zor 2 gun hamileyim diye,havalara ucup 3.gun kaybettim en dibe çöktüm en güzel dua Rabbim evlatla imtihan etmesin kucaklarimizi,bos koymasin
çok geçmiş olsun ama duydum ki bi kez tutunca ardından hamile kalmak daha kısa sürede oluyormuş içinizi ferah tutun ins güzel haberler alırsınız tez zamanda

Kizlar bana yardimci olur musunuz?ovulasyon testi yaptim bat a 5 gün var sonuc boyle cikti.gebelik testi yaptim negatif cikiyor.tahmin ettigim dollenmeden henüz 8 gün gecti.nedir simdi bu ?
bir kez daha yumurtluyor olabilirmisiniz acaba bence değerlendirin bu şekilde hamile olduğunu öğrenenler varmış ama duymuştum net bi bilgim yok eşim ve burdan bi kaç kişi de ovulasyonla öğrenilmez diyor ama
yerinizde olsam bunu kesinllikle değerlendiririm ve test için adetimin gecikmesini beklerim

Kizlar simdi gelmesini hic istemedigimiz bat'ları bekliyoruz ya :) aranizda hic farkli belirtiler yasayan var mi? Mesela benim 11 gunum kaldi ama kasiklarimda bi gariplikler var. Ozellikle sag tarafta batma oluyor saniyelik bisey, gun icinde ara ara oluyor bir kac gundur var.

benim şuan 8 gün var ama gögüslerimde şişli var o zaten adetlenmeme yakın da oluyor hiç bi belirtim yok aslında bu ay yumurtlama döneminde yaptık gibi ama ne bileyim hiç umudum yok

benim şuan 8 gün var ama gögüslerimde şişli var o zaten adetlenmeme yakın da oluyor hiç bi belirtim yok aslında bu ay yumurtlama döneminde yaptık gibi ama ne bileyim hiç umudum yok
Ben 4 aydir korunmuyorum ve son 2 aydir ovulasyon testi kullaniyorum canim. Gecen ay da teste gore yumurtlama gunlerimi degerlendirdim ona ragmen olmadi bu ayda ayni sekilde yum.gunlerimi degerlendirdim hatta garanti olsun diye gün aşırı iliski oldu ama adet gunu gelince strese girecegim yine biliyorum. Gogus agrisi hafif sekilde bende de var ama dedigin gibi adetten once surekli olur. Ama kasiklarimda bi batmalar oluyo daha çok sag tarafimda. Ara sira belim agriyor geciyor.. hemen umutlanmak istemiyorum ama belirtiler icin erken degil mi zaten?

Olabilir basarisiz olan ilk gebeligimde benim de her gün sol kasıgım,agriyordu

Olabilir basarisiz olan ilk gebeligimde benim de her gün sol kasıgım,agriyordu
Gecmis olsun canim benim de var 1 kaybım 8 ay oncesinden.. Allah bir daha yasatmasin. Bende bi kac gun onceden adet agrisi gibi agrilar olmustu o zaman birde gogus agrisi. Peki senin de 11 - 12 gun onceden mi olmustu kasık agrılarin?

Hamile olanları okuyorum çoğu bi belirti yaşamamış beynimiz oyun oynuyor bence bide çok vücudumu dinlememeye çalışıyorum ama ne fayda :)

kızlar papatya çayına başladım gelsin istiyorum bir an önce umudum yok nasıl olsa bu ay ne kadar erken o kadar iyi

kızlar bata 8 gün ala soğan kürü yapılırmı idrarımda yanma var gibi intihap olmasından korkuyorum

kırmızıların gelmesine yardımcı oluyor canım iki günüm geçti dün kanda baktırdım 0.1 bende adet bir an önce gelsin diye papatya cayına başladım

Gecmis olsun canim benim de var 1 kaybım 8 ay oncesinden.. Allah bir daha yasatmasin. Bende bi kac gun onceden adet agrisi gibi agrilar olmustu o zaman birde gogus agrisi. Peki senin de 11 - 12 gun onceden mi olmustu kasık agrılarin?
Batima bir hafta varken her gun ara ara,agri giriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…