- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.241
Yapilmaz gebeysen düşükle sonuclanir zaten adetken başlaniyor yapilmayakızlar bata 8 gün ala soğan kürü yapılırmı idrarımda yanma var gibi intihap olmasından korkuyorum
kızlar bata 8 gün ala soğan kürü yapılırmı idrarımda yanma var gibi intihap olmasından korkuyorum
bence yapılmaz canım riskli diye biliyorum
Yapilmaz gebeysen düşükle sonuclanir zaten adetken başlaniyor yapilmaya
canım hiçbirşey yapma sonra pişman olmayasın bebek varsa bol bol su iç geçen aylarda benim hatta pembe kan bile geldi idrar yollarından bol bol su içtim şükür ilaç kullanmadan geçti gitti. ama miden bulanana kadar içtim.
Kimbilir belki de :) Ben ilkinde belirti yaşamıştım ama bu kadar erken değil adetten bi kaç gün önce olmuştu belirtiler. En iyisi hiç umut etmeden adet gününün geçmesini beklemek aslında ama insan yapamıyor kiHamile olanları okuyorum çoğu bi belirti yaşamamış beynimiz oyun oynuyor bence bide çok vücudumu dinlememeye çalışıyorum ama ne fayda :)
ben daha hiç gebelik yaşamadım ondan bilmiyorum inş tez zamanda beklentilerimizin karşılığını alırız benim her işim çok istediğim zor oldu buda öyle olmasın diye hem çok dua ediyorum hemde kafamı dağıtacak şeyler yapmaya başlamam lazım annem unutacasın ancak öyle hamile kalırsın diyorKimbilir belki de :) Ben ilkinde belirti yaşamıştım ama bu kadar erken değil adetten bi kaç gün önce olmuştu belirtiler. En iyisi hiç umut etmeden adet gününün geçmesini beklemek aslında ama insan yapamıyor ki
Aynen düşün düşün olacagi varsa da olmuyor ben de amigurumi yapmaya basladimben daha hiç gebelik yaşamadım ondan bilmiyorum inş tez zamanda beklentilerimizin karşılığını alırız benim her işim çok istediğim zor oldu buda öyle olmasın diye hem çok dua ediyorum hemde kafamı dağıtacak şeyler yapmaya başlamam lazım annem unutacasın ancak öyle hamile kalırsın diyor
bende müşavirlik için ders çalışmaya başlıycam zaten düşünmeye zamanım kalmaz diye planlıyorum :)Aynen düşün düşün olacagi varsa da olmuyor ben de amigurumi yapmaya basladim
Aslında herkes aynı şeyi söylüyor ama bunu başarabilen arkadaşlar varsa aramızda tavsiyelerini beklerim :):) Ben yapamıyorum, kafamdan bunu atamıyorum. Zihnim sadece bir evlat sahibi olmayı düşünüyor, kalbim bunun için çarpıyor...ben daha hiç gebelik yaşamadım ondan bilmiyorum inş tez zamanda beklentilerimizin karşılığını alırız benim her işim çok istediğim zor oldu buda öyle olmasın diye hem çok dua ediyorum hemde kafamı dağıtacak şeyler yapmaya başlamam lazım annem unutacasın ancak öyle hamile kalırsın diyor
Amigurumiye ben de geçen aylarda başladım canım :) Sevimli şişko bi ayıcık yapıp yakın arkadaşımın doğan bebişine hediye etmiştim :) İnşallah kendi bebişlerimiz için de başlarız en kısa zamanda :)Aynen düşün düşün olacagi varsa da olmuyor ben de amigurumi yapmaya basladim
hepimize hep dua ediyorum inş güzel haberler veririz birbirimize ben geçen 4 gün kala test yapmıştım çıkmadı bu ay geçikmeyi bekleyeceğim inş test yapmayı düşünüyor musunkızlar 5 gün kaldı test ve adete duanızı beklerim.
Aslında herkes aynı şeyi söylüyor ama bunu başarabilen arkadaşlar varsa aramızda tavsiyelerini beklerim :):) Ben yapamıyorum, kafamdan bunu atamıyorum. Zihnim sadece bir evlat sahibi olmayı düşünüyor, kalbim bunun için çarpıyor...
Amigurumiye ben de geçen aylarda başladım canım :) Sevimli şişko bi ayıcık yapıp yakın arkadaşımın doğan bebişine hediye etmiştim :) İnşallah kendi bebişlerimiz için de başlarız en kısa zamanda :)
Bu ay benimde ovulasyon denemem ilk canım umarım güvenilirdir tatlım.bugünde silik çıktı 9.günümaa supermis ayni olmasi :) ben bugun 14. gunumdeyim. 9, 11 ve 14unde iliski oldu. yani bu sabahayy cok ayip . sanirim bu kadar yeter bu ay bu arada bugun vucut isima baktim 36,7 idi. regl doneminde 36.3 filandi vucut isima gore de ovulasyon olmus olabilir. bilemedim testler guvenilir mi sence gecen ay ilk defa kullandim ama ovulasyoni yakalayamadim bi turlu su filan ictim galiba ondan olabilir.
Genelde ilişkiden 10 gün sonra çıkabileceği yönünde bilgiler var :) Eğer erken döllenmeyse çıkar bence.Merhba oncelikle herkese saglikli bebisler dilerim benim 2 dis gebelik hikayem birde 9 yasinda bir kizim var 4 senedir 2 bebis istiyiruz olmuyor ilk sis gebeligimi kizimdan once 2. Ni 2 yil once gecirdim 1 yildir da polikistikover oldugumu ogrendim gecen ay tek yumurta olusumu uzerine ovitrella igne vuruldum ise yaramadi ader oldum adetin son gunu bayramin 3. Gunu sogan suyu icmeye basladim 1 hafta devam edebildim adetin 20 gunu kendiligimden yumurtladim suan uzerinden 11 gun gecti adet gunum 3 gun sonra yani sizce test yapsam idrarda cikarmi
Canim ben doğurgan haftamdayim takvime gore bugun yumurtlama gunum ama test silik cikti anlamadim ama yuksek sans olasiligi var gün aşırı iliskiye devam ediyoruz degerlendiriyorum guzelce sen neler yaptin neler yapiyorsun nasil gidiyorC canan_ccDefnem08 P paraleller nasil gidiyo kizlarr haftamiz
ve aklima kullanici adi gelmeyen diger guzel arkadaslarim
ben ovulasyon testi almadim canim adetim biteli 6.gunum bi gün yok bi gun var seklinde devam ediyoruz hayirlisi Allahtan ama bugun akinti geldi bazi arkadaslar akinti yumurta catladiktan snra akinti gelir demis normal zamanda da oldugu icin benim yumurtlama belirtisi olarak goremiyorum son haftaya kadar bi aksilik cikmazsa boyle gun asiri devam edicez insAllah kistimde duruyomus malesef olsun Allah buyuk bu daha degerlndirdigimiz ilk ayimiz olacak insAllah nasip eder Rabbim cumlemizeCanim ben doğurgan haftamdayim takvime gore bugun yumurtlama gunum ama test silik cikti anlamadim ama yuksek sans olasiligi var gün aşırı iliskiye devam ediyoruz degerlendiriyorum guzelce sen neler yaptin neler yapiyorsun nasil gidiyor
Canim takvime fazla guvenme o ortalama ve tahmini bilgi veriyor. Herkesin ayni olmayabiliyor, bazilari daha erken yumurtlarken bazilari daha gec yumurtluyor. Testi yapmaya devam et hergun. Benim de takvime gore 15.gun yumurtlamam gerekirken ovu.testine gore 10. 11.gunlerde yumurtladigimi gordum.Canim ben doğurgan haftamdayim takvime gore bugun yumurtlama gunum ama test silik cikti anlamadim ama yuksek sans olasiligi var gün aşırı iliskiye devam ediyoruz degerlendiriyorum guzelce sen neler yaptin neler yapiyorsun nasil gidiyor
Ne yedin ne ictin bakalimBen geldimmmmm. Bakalım bu ay bizde neler olacak ne var ne yoksa içtim yedim eşime de yaptık . Allahım lütfen şu meleğimiz bize gelsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?