Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne yedin ne ictin bakalim

Canım Ebru destanın çayını denedim ardından maydanoz rakı yaptım sonra sürekli taze badem yedim sabahları bal tarçın çörekotu karışımı yaptım eşime de keçiboynuzu çayı içirdim tamam doktorlar diyor bir sorun yok diye ama napalım son çare doğaya sığındık. Bir de daha sağlıklı şeyler yemeye çalıştım

Bu ay benimde ovulasyon denemem ilk canım umarım güvenilirdir tatlım.bugünde silik çıktı 9.günüm
koyulasinca bana haber et canim
hayirlisi olsun canim. kistler keske gitseymis acaba onlar icin yapilacak kür var midir? bugun benim 14 gunum. 9,11 ve 14te iliski oldu. takvime gore 11inde catlama oluyor benim. ama akinti yumurta aki gibi olmayinca bilemedim catladi mi ne oldu. keske 7. gun de iliski olsaydi belki de erken catladi bilemiyorum ki. bikac ay daha boyle giderse ultrasonla takip yaptiracagim ya. bakalim herseyin hayirlisi

Anladim canım hayirlisi olsn insallah

bizim de iste 7. ve 9. gunde oldu bugun 11.gun bakalm gün daha bitmedi
kür falan yapmiyorum canim 2 kutu ilac vermisti onlari ictim adetinin3.gunu gel demisti onu bekliyorum umarim adet olmam hamis olurum hepimiz insAllah

Amin canım cümlemize bu ay denemeler yine tutmazsa adet olursam eğer önce kistlerimi yok etmek için soğan kürü deniycem ama 1 ay daha korunarak çünkü düşük ihtimali çok fazlaymış.. Drm kistlerim için ilaç vermedi gebeliğe engel değil kendiliğinden geçmesini bekleyelim bir süre dedi. O yüzden bu ay olmazsa öyle yapayım diyorum bakalım

bnce de canim hatta bi yerde okumadan ben de boyle fikir yurutmustum kendimce cunku bnce kürlerin temizleyici etkisi diger ayda devam ediyo hemen pesine olan bebisler ondan dusuyo bence yani kndimce byle dusundm pesine korunman en guzeli ben simdilik kür kismina gecmdm bakalm ins bu ay gecsin bi gidim regl olunca dr a da ona gore doktorla birlikte hareket etmeyi planliyorum Allah hayirlisini versn

Amin
Amin inşallah canım.. Böyle plan yapıyoruz bazen kendimizce ama adet olup temizlendikten sonra da ya zaman kaybetmeyelim ya bu defa olursa diye fikirlerimiz değişiyo hayırlısı artık bakalım belki de kendiliğinden adetle birlikte giderler ya da hiç adet olmayız belli mi olur

Benim de her ay regl olmadan önce adet ağrılarım başlardı 1 hafta öncesinden şimdi 3 gün kaldı hiç ağrı yok hiç birşey hissetmiyorum tek umudum ağrı hissetmemem oldu. Dün test yaptım negatif cıktı inşallah vardır..

@canan_cc Defnem08 P paraleller nasil gidiyo kizlarr haftamiz
ve aklima kullanici adi gelmeyen diger guzel arkadaslarim
selam canım çok özledim burayı bende ama bu aralar giremiyorum. Pazartesiden itibaren full burdayım inşallah. Bu aralar annemle ilgileniyorum o yüzden biz hiç düzenli ilişki dönemi geçiremedik. O yüzden pek umudum yok. 27 temmuz bat benim hayırlısı artık. İnşallah sizden güzel haberler duyarız canım. Bu arada listeye bakıyorum ama çoğu kişiden habermi yok çünkü 18 temmuza kadar neredeyse kimsede gebelik yok.

yok canım bu ay herkeste sebepsiz bir gecikme var çözemedik daha kırmızılar yok testler negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…