- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.281
Günaydın hiçbir belirtim yok artık iyiligim buna bağlı hale geldi kafayı siyirdik sen nasilsinGunaydin kızlar nasilsiniz?
yok canım gelen giden yok dahacanım bugündemi gelmedimi
28 Temmuz ama kimyasaldan dolayı 1 2 gün oynama oluyorben iyiyim canım şükür sen nasılsın bat ne zaman senin
Ben de iyiyim düşünmemeye calisiyorum hatta yine olmayacağını varsayıp gelecek ay icin yapılacaklar listesi olusturuyorum kafamdaGünaydın hiçbir belirtim yok artık iyiligim buna bağlı hale geldi kafayı siyirdik sen nasilsin
iyiyiz canım sen nasılsınn :) Beklemek çok zor geliyor 10 gün kaldı bata. Ya 3-4 gündür kasıklarımda batmalar var bugün de aynı şekilde. Aralıklı oluyor ama ve önceleri sadece sağda oluyordu şimdi iki taraflı oluyor kasığımda.Gunaydin kızlar nasilsiniz?
Batlarimiz cok yakin benim de 28 ama kimyasaldan sonra 1 2 günlük oynamalar olmaya basladi .Ben de tam iyiyim demistim ki karnim cok kotu agriyor midem bulaniyor gece hem cam hem kapi acik kalmis üşüttüm yaiyiyiz canım sen nasılsınn :) Beklemek çok zor geliyor 10 gün kaldı bata. Ya 3-4 gündür kasıklarımda batmalar var bugün de aynı şekilde. Aralıklı oluyor ama ve önceleri sadece sağda oluyordu şimdi iki taraflı oluyor kasığımda.
inşallah üşütmemişsindir de bebiştendir canımBatlarimiz cok yakin benim de 28 ama kimyasaldan sonra 1 2 günlük oynamalar olmaya basladi .Ben de tam iyiyim demistim ki karnim cok kotu agriyor midem bulaniyor gece hem cam hem kapi acik kalmis üşüttüm ya
Insallah ama bu kadar,belirti icin erken degil miinşallah üşütmemişsindir de bebiştendir canım
İşte aynı soruyu içten içe bende soruyorum kendimeInsallah ama bu kadar,belirti icin erken degil mi
yok canım gelen giden yok daha
28 Temmuz ama kimyasaldan dolayı 1 2 gün oynama oluyor
Yok canım test yapmam artık sonuç belli ihtimal vermiyorum bu ay cumartesi gelsin doktora gidecegimcumartesi dr gidecektin dimi artık orada belli olur sürecin test yapın mı peki sonra
Bence de cok istedigimiz icin hissediyoruzBencede kızlar insan vücudunda ne değişiklik olursa olsun hemen acaba bebiş mi diye düşünmekten kendini alamıyor. Ama aslında hep var olan şeyler ama biz kendimizi dinlediğimiz için öyle oluyor bebiş var sanıyoruz. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
bence senin sansin daha yuksek canim kafa baska seyle mesgulken daha uygun oluyomus sartlarselam canım çok özledim burayı bende ama bu aralar giremiyorum. Pazartesiden itibaren full burdayım inşallah. Bu aralar annemle ilgileniyorum o yüzden biz hiç düzenli ilişki dönemi geçiremedik. O yüzden pek umudum yok. 27 temmuz bat benim hayırlısı artık. İnşallah sizden güzel haberler duyarız canım. Bu arada listeye bakıyorum ama çoğu kişiden habermi yok çünkü 18 temmuza kadar neredeyse kimsede gebelik yok.
Insallah canim hayırlısı problemin ne ki de aşılama düşündüninşallah meleğin gelmiştir canım. benimde az kaldı bata ben 4 gün öncesi test yaptım nefatifti bugün dr aradım aşılama için adet ol 3. günü yanıma gel dedi bakalım nasip artık
CANIM 5 YILDIR GEBE KALAMIYORUM İKİNCİ EVLADIMA BİR KEZ OLDU ODA DIŞ GEBELİK İLE SONUÇLANDI GEÇTİĞİMİZ MART AYINDA BENİM YAŞ GEÇİYOR ONUN İÇİN BEKLEMEK İSTEMİYORUM ARTIKInsallah canim hayırlısı problemin ne ki de aşılama düşündün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?