Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın hiçbir belirtim yok artık iyiligim buna bağlı hale geldi kafayı siyirdik sen nasilsin
Ben de iyiyim düşünmemeye calisiyorum hatta yine olmayacağını varsayıp gelecek ay icin yapılacaklar listesi olusturuyorum kafamda

Gunaydin kızlar nasilsiniz?
iyiyiz canım sen nasılsınn :) Beklemek çok zor geliyor 10 gün kaldı bata. Ya 3-4 gündür kasıklarımda batmalar var bugün de aynı şekilde. Aralıklı oluyor ama ve önceleri sadece sağda oluyordu şimdi iki taraflı oluyor kasığımda.

Batlarimiz cok yakin benim de 28 ama kimyasaldan sonra 1 2 günlük oynamalar olmaya basladi .Ben de tam iyiyim demistim ki karnim cok kotu agriyor midem bulaniyor gece hem cam hem kapi acik kalmis üşüttüm ya

Insallah ama bu kadar,belirti icin erken degil mi
İşte aynı soruyu içten içe bende soruyorum kendime Bu ağrılar batmalar falan psikolojik mi diyorum acaba? Yani bu kadar erken olması hissedilmesi falan?? İnşallah öyledir buradan biz de hayırlı haberlerimizi veririzz inşallah

ucurtma_avcisi insallah canim vücudunu dinleme,cunku nereni dinlersen psikolojik olarak orasi ağrıyor .Ben ciddi ciddi üşüttüm ya belirti olarak,düşünmüyorum hatta esim gelsin gecmezse dr a gitcem

Bencede kızlar insan vücudunda ne değişiklik olursa olsun hemen acaba bebiş mi diye düşünmekten kendini alamıyor. Ama aslında hep var olan şeyler ama biz kendimizi dinlediğimiz için öyle oluyor bebiş var sanıyoruz. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.

Bence de cok istedigimiz icin hissediyoruz kismet napalim beklemekten baska care yok

Merhaba kızlar bata 7 gün:))
2 günde bir hala çalışmlara devam :) yuh adetin gelmiş demeyin ben geç yumurtluyorum ve ilişkiye devam edince adetim çok geçimiyor deneyimledim yani öyle
siz neler yapıyorsunuz

bence senin sansin daha yuksek canim kafa baska seyle mesgulken daha uygun oluyomus sartlar Allahtan hayirlisi insAllah annen daha iyi olmustur umarim. evet kimseden ses yok benim batta 4 agustos

kızlar bata 7 gün var demiştim ya benim akıntıyla berabr bildiğin kırmızı akıntım var acaba erken mi gelece kırmızılar ya çok moralim bozuldu

Insallah canim hayırlısı problemin ne ki de aşılama düşündün
CANIM 5 YILDIR GEBE KALAMIYORUM İKİNCİ EVLADIMA BİR KEZ OLDU ODA DIŞ GEBELİK İLE SONUÇLANDI GEÇTİĞİMİZ MART AYINDA BENİM YAŞ GEÇİYOR ONUN İÇİN BEKLEMEK İSTEMİYORUM ARTIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…