Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O ZAMAN ERKEN Mİ YUMURTLADIN CANIM DAVAMI GELMEZSE YERLEŞMEDİR O
10 11 12 DE OVULASYON TESTİ YAPTIM YAVAŞ YAVAŞ KOYULAŞIYORDU TESTİM BİTTİ DEVAMM EDEMEDİM SONRA 14 YADA15 YAPTIM SİLİTİ YİNE AMA YİNEDE ARASI AZ GİBİ GELDİ BANA VUCUDUM RESMEN OYUN OYNUYOR BANA YA GEÇEN AY 4 GÜN GEÇİKMÜŞTÜM BU AY ERKEN HAYIRLISI YA KEŞKE YERLEŞME OLSA

moralini bozma hemen canım belki yerleşme kanamasıdır

Korkmani istemem bendede gecikme vardi bugunle 7 gun oldu kist varmis ici doluymus araştırma icin emara gonderdi kitleye benzetti artik bilemiyorum dua edin benim icin nolur kotu birsey cikmasin :-( :'(

Korkmani istemem bendede gecikme vardi bugunle 7 gun oldu kist varmis ici doluymus araştırma icin emara gonderdi kitleye benzetti artik bilemiyorum dua edin benim icin nolur kotu birsey cikmasin :-( :'(
dualarımız seninle canım kötü bir şey çıkmayacak Allah'ın izniyle inşallah moralini yüksek tutmaya çalış canım

İNŞ ÖYLEDİR BU AY PEK UMUTLU DEĞİLDİM AMA İŞTE İNSAN İÇTEN İÇE UMUTLANIYOR EVE GİDİNCE TEST YAPICAM OLMAYI BEKLEYECEKTİM AMA EV GİDENE KADAR YÜRÜRKEN GELİR BELKİ
inşallah gelmez bebiş haberini alırız canım erkenmiş çünkü şu an yerleşme olma ihtimali daha yüksek geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…