- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.301
CANIM PEMBEMSİ Mİ YERLEŞME KANAMASI OLABİLİRkızlar bata 7 gün var demiştim ya benim akıntıyla berabr bildiğin kırmızı akıntım var acaba erken mi gelece kırmızılar ya çok moralim bozuldu
yok canım bildiğin kırmızı ya sanmıyorum adet olucak gibi hissediyorum sivilcem de varCANIM PEMBEMSİ Mİ YERLEŞME KANAMASI OLABİLİR
O ZAMAN ERKEN Mİ YUMURTLADIN CANIM DAVAMI GELMEZSE YERLEŞMEDİR Oyok canım bildiğin kırmızı ya sanmıyorum adet olucak gibi hissediyorum sivilcem de var
10 11 12 DE OVULASYON TESTİ YAPTIM YAVAŞ YAVAŞ KOYULAŞIYORDU TESTİM BİTTİ DEVAMM EDEMEDİM SONRA 14 YADA15 YAPTIM SİLİTİ YİNE AMA YİNEDE ARASI AZ GİBİ GELDİ BANA VUCUDUM RESMEN OYUN OYNUYOR BANA YA GEÇEN AY 4 GÜN GEÇİKMÜŞTÜM BU AY ERKEN HAYIRLISI YA KEŞKE YERLEŞME OLSAO ZAMAN ERKEN Mİ YUMURTLADIN CANIM DAVAMI GELMEZSE YERLEŞMEDİR O
moralini bozma hemen canım belki yerleşme kanamasıdır10 11 12 DE OVULASYON TESTİ YAPTIM YAVAŞ YAVAŞ KOYULAŞIYORDU TESTİM BİTTİ DEVAMM EDEMEDİM SONRA 14 YADA15 YAPTIM SİLİTİ YİNE AMA YİNEDE ARASI AZ GİBİ GELDİ BANA VUCUDUM RESMEN OYUN OYNUYOR BANA YA GEÇEN AY 4 GÜN GEÇİKMÜŞTÜM BU AY ERKEN HAYIRLISI YA KEŞKE YERLEŞME OLSA
İNŞ ÖYLEDİR BU AY PEK UMUTLU DEĞİLDİM AMA İŞTE İNSAN İÇTEN İÇE UMUTLANIYOR EVE GİDİNCE TEST YAPICAM OLMAYI BEKLEYECEKTİM AMA EV GİDENE KADAR YÜRÜRKEN GELİR BELKİmoralini bozma hemen canım belki yerleşme kanamasıdır
Canım dün kan verdim sonuç negatif bugünle birlikte 7 gün geçikti hala gelen giden yok kafayı yemek üzereyim niye hasta olmadım doktora mı girmeliyim anlamıyorum ki tam da bebek düşündüğümüz ayda geçikti şuan çok tedirginim bir sorun mu var acaba
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH KÖTÜ BİŞEY DEĞİLDİRKorkmani istemem bendede gecikme vardi bugunle 7 gun oldu kist varmis ici doluymus araştırma icin emara gonderdi kitleye benzetti artik bilemiyorum dua edin benim icin nolur kotu birsey cikmasin :-( :'(
dualarımız seninle canım kötü bir şey çıkmayacak Allah'ın izniyle inşallah moralini yüksek tutmaya çalış canımKorkmani istemem bendede gecikme vardi bugunle 7 gun oldu kist varmis ici doluymus araştırma icin emara gonderdi kitleye benzetti artik bilemiyorum dua edin benim icin nolur kotu birsey cikmasin :-( :'(
inşallah gelmez bebiş haberini alırız canım erkenmiş çünkü şu an yerleşme olma ihtimali daha yüksek geldi banaİNŞ ÖYLEDİR BU AY PEK UMUTLU DEĞİLDİM AMA İŞTE İNSAN İÇTEN İÇE UMUTLANIYOR EVE GİDİNCE TEST YAPICAM OLMAYI BEKLEYECEKTİM AMA EV GİDENE KADAR YÜRÜRKEN GELİR BELKİ
insAllah degildir canim ya bozma moralinikızlar bata 7 gün var demiştim ya benim akıntıyla berabr bildiğin kırmızı akıntım var acaba erken mi gelece kırmızılar ya çok moralim bozuldu
İnş canım evet çok erken 1 hafta yani az değil kiinşallah gelmez bebiş haberini alırız canım erkenmiş çünkü şu an yerleşme olma ihtimali daha yüksek geldi bana
ama işte testte de çıkmayabilir bir hafta olduğu için canım negatifi görüp moralini bozma benceİnş canım evet çok erken 1 hafta yani az değil ki
bakalım tuvalete gitmeye korkuyorum şuan alışma evresi mi geçiriyor vucudum anlamadım ki ona canım sıkılıyor böyle düzensiz değildi beniminsAllah degildir canim ya bozma moralini
haklısın hayırlısı artık bakalım neler olucakama işte testte de çıkmayabilir bir hafta olduğu için canım negatifi görüp moralini bozma bence
Ne yapacaksın peki canım yapacakmisin testhaklısın hayırlısı artık bakalım neler olucak
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH KÖTÜ BİŞEY DEĞİLDİR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?