Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar batamam 3o temmuz ama bugün midem bi tuhaf bir kacgundur ara ara Sol kasik batması bugunde midemde eksime bulantı hali var ve aşırı yorgunluk..ilk hamileligimde böyle olmuştu ama daha erken değilmi varsa bile

Canım çok geçmiş olsun dualarım seninle
Biz bebiş düşünmeden 4 ay önce gitmiştik genel kontrol amaçlı yumurtalıklarıma baktı temiz demişti diğer kontrollerde de sıkıntı çıkmamıştı yine gitmeli miyim? Aslında stresli bir ay geçirmiştim sınavım vardı ben ona bağladım ama gitsem içim daha rahat edecek sanki saol canım

Prenses357 canım merak etme hiç bir şey çıkmayacak moraller her daim yüksek' düşünceler her zaman olumlu olmalı. Bize kesinlikle haber ver hemen dualarımız seninle korkma

Canım yaa allah razi olsun sizlerin konuşması soylediginiz şeyler sizle konusmak inan beni motive ediyor rahatlatiyor insallahh dedigin gibi olur canim rabbim en kisa zamanda hayirlisi ile seni de sevindirsin inşallah

Biz bebiş düşünmeden 4 ay önce gitmiştik genel kontrol amaçlı yumurtalıklarıma baktı temiz demişti diğer kontrollerde de sıkıntı çıkmamıştı yine gitmeli miyim? Aslında stresli bir ay geçirmiştim sınavım vardı ben ona bağladım ama gitsem içim daha rahat edecek sanki saol canım Prenses357

kizlarrr acil durum bugun adetimim baslangicinin 12.gunu takvimde 12 13 yuksek 14 yumurtlama gunu yaziyo. biz de dun yani 11.gun iliski oldu smdi onumuzdeki 3 gunde pespese olursa sperm kalitesi dusermi yumurtlama gunu icin ihtimal azalirmi ya 11. 12.13.14. pespese olmus olcak sizin yorumunuz nedir

Bencede git canim her ay ayni olmuyor kadiniz sorun olmaz inşallah ama icin rahatlasin bence ara verme doktora gorun bi ay bi ayi tutmuyor çünkü

Sanmiyorum canim asil tazelenir bence kiz bide saga sola ayaklarini havaya kaldir yapma bizim bi akrabanin gelini soyledi doktoru demiski iliskiden sonra yüz üstü yat demis o zmn yumurtaliklar calisiyormus sende oyle yap canim arkadaş lar da gorur yazdim yüzüstü yatip deneyecem bu ay ilk aydan oyle yapmis hemende hamile kaldi

Canım sanırım ovülasyon takibi yapmıyorsun. yani ben şöyle düşünüyorum bence azalıyor. Onun yerine gün aşırı yap ama sen bilirsin tabi. En iyisi bence ovülastyon takibi hatta mümkünse doktordan yumurtalık takibi. Ben bu ay boş geçirirsem doktor kontrolünde talep edeceğim artık

Merhaba arkadaşlar bende bu ay tedaviye başlamıştım bugün dayanamayıp kan testi verdim çok şükür ki hamileymisim rabbim isteyenlerin hepsine hayırlı evlatlar nasip etsin
Tebrika ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Ne kadar süredir uğraştınız özel birsey yaptınız mı kalabilmek için ve belirtilerin nelerdi birazcık bahseder misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…