- 16 Ocak 2017
- 571
- 354
- 23
- 27
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.321
Prenses357 insallah kotu bir sey yoktur canim Allah yardimcin olsn moralini yuksek tut
Canım çok geçmiş olsun dualarım seninleKorkmani istemem bendede gecikme vardi bugunle 7 gun oldu kist varmis ici doluymus araştırma icin emara gonderdi kitleye benzetti artik bilemiyorum dua edin benim icin nolur kotu birsey cikmasin :-( :'(
Canım çok geçmiş olsun dualarım seninle
Biz bebiş düşünmeden 4 ay önce gitmiştik genel kontrol amaçlı yumurtalıklarıma baktı temiz demişti diğer kontrollerde de sıkıntı çıkmamıştı yine gitmeli miyim? Aslında stresli bir ay geçirmiştim sınavım vardı ben ona bağladım ama gitsem içim daha rahat edecek sanki saol canımCanım çok geçmiş olsun dualarım seninle
Herkese moral olsun
Prenses357 canım merak etme hiç bir şey çıkmayacak moraller her daim yüksek' düşünceler her zaman olumlu olmalı. Bize kesinlikle haber ver hemen dualarımız seninle korkma
Herkese moral olsun
Biz bebiş düşünmeden 4 ay önce gitmiştik genel kontrol amaçlı yumurtalıklarıma baktı temiz demişti diğer kontrollerde de sıkıntı çıkmamıştı yine gitmeli miyim? Aslında stresli bir ay geçirmiştim sınavım vardı ben ona bağladım ama gitsem içim daha rahat edecek sanki saol canımPrenses357
kizlarrr acil durumbugun adetimim baslangicinin 12.gunu takvimde 12 13 yuksek 14 yumurtlama gunu yaziyo. biz de dun yani 11.gun iliski oldu smdi onumuzdeki 3 gunde pespese olursa sperm kalitesi dusermi yumurtlama gunu icin ihtimal azalirmi ya 11. 12.13.14. pespese olmus olcak sizin yorumunuz nedir
Canım yaa allah razi olsun sizlerin konuşması soylediginiz şeyler sizle konusmak inan beni motive ediyor rahatlatiyor insallahh dedigin gibi olur canim rabbim en kisa zamanda hayirlisi ile seni de sevindirsin inşallah
Öyle yapayım canım haklısın inşallah bir sorun yokturBencede git canim her ay ayni olmuyor kadiniz sorun olmaz inşallah ama icin rahatlasin bence ara verme doktora gorun bi ay bi ayi tutmuyor çünkü
kizlarrr acil durumbugun adetimim baslangicinin 12.gunu takvimde 12 13 yuksek 14 yumurtlama gunu yaziyo. biz de dun yani 11.gun iliski oldu smdi onumuzdeki 3 gunde pespese olursa sperm kalitesi dusermi yumurtlama gunu icin ihtimal azalirmi ya 11. 12.13.14. pespese olmus olcak sizin yorumunuz nedir
Tebrika ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Ne kadar süredir uğraştınız özel birsey yaptınız mı kalabilmek için ve belirtilerin nelerdi birazcık bahseder misinMerhaba arkadaşlar bende bu ay tedaviye başlamıştım bugün dayanamayıp kan testi verdim çok şükür ki hamileymisim rabbim isteyenlerin hepsine hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?