Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrika ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Ne kadar süredir uğraştınız özel birsey yaptınız mı kalabilmek için ve belirtilerin nelerdi birazcık bahseder misin

Valla gülüm üç senedir istiyorduk birkez kimyasal gebelik yaşadım sonrasında da hamile kalamadim hastaneye gittik ben klomen ovitrelle kullandım esimde vitamin kullandı o ayda tuttu bakalım hayırlısı. Ozel bişey yapmadım doktorun dediklerini yaptım sadece Sen ne zamandır istiyorsun neler yaptin

Ne yapacaksın peki canım yapacakmisin test
Yaptım negatif tabi çok var demiştim ama işte bir umut akıntım arttı kahverengiye döndü doktora giderim aslında ama çalışıyorum yarın kayınvalidemler geliyor hafta sonu il dışına düğüne gidiyoruz ne olcak bilmiyorum doktora da gidemiyorum bide çalışıyorum kaça bölünsem acaba

Hayırlı mutlu bir gebelik geçirirsin inşallah canım. Biz korunmayı mayısta bıraktık basit kistlerim var drm gebeliğe engel değil dedi bekliyoruz şimdi çalışmalara devam.. Daha yeniyiz bakalım bize de nasip olur mu

canim ovulasyon tabiki yapmiyorum ama reglm bittigi gunden beri gun asiri iliski oldu bi var bi yk seklnde. hani adete on gune kadar bu sekilde devam edersek illaki yumurtlama gunune denk geliriz diye dusundk hani bebis olur olmaz o ayri zatende

ay yuz ustunu de hic duymamistim canim bide onu deniyim son 4 gun

Olur olur hiç merak etme bende hep öyle diyordum testi verirken bile okadar negatiftim ki kasiklarim cok agriyor cok batma oluyor bende hep kesin kist olmuştur gözüyle bakıyordum hem dediğin gibi çok yenisin daha kist için soğan kürünü dene ama hamile olmadından emin ol

Evet canım bu ay da adet olursam eğer soğan kürü yapayım diyorum çünkü doktorum onların geçmesi için herhangi bir ilaç vermedi.. Burda bi abla vardı ebeydi kendi kistlerini 15 günde geçirdiğini söylemişti deneyeyim diyorum belki onlar gidince kalmam daha kolay olur.. Peki göğüslerinde acı hassasiyet oldu mu uçlarında kararma vs. anlayamadın sanırım pek. Umutsuz vermişsin kanını çünkü

Merhaba canim hayırlı olsun bebisin benim de çok fazla kasık agrım var ayakta duramayacak şekilde.sabah idrar testi yaptim ama malesef negatif ben de 2 yıldır bebiş istiyorum ama nasip olmuyor. Bu ay çok inanmıştım. Hayit otu aslanpençesi fln içtim daha öncesinde de soğan kuru uygulamıştım ben de fsh biraz yuksek. Yanı şunu soracağım bugün adet günün muydu idrar testi yapmış miydin ve kan testi yaptırmaya seni iten neydi canim merak ettim. Darısı başımıza insallah hayirlisiyla

C canan_cc @Defnem08 @paraleller nasil gidiyo kizlarr haftamiz
ve aklima kullanici adi gelmeyen diger guzel arkadaslarim
Canım yeni gördüm msjını yatılı misafirim var o yzden sık giremiyorum vallahi düzenli gün aşırı yapamıyoruz ovulasyonla takip ediyorum oda henüz koyulaşmadı senin ne durumda yumurtlaman oldu mu

Guguuu canım bizim bir seneye yaklaştı. Bu işler hakikaten nasip işi çünkü ne eşimde ne bende engel bir şey yok. Yine de tanısal amaçlı laparoskopi oldum orda yumurtalığımda yapışıklık ve kistler çıktı ama onlarda halledildi. Bakalım Rabbim inşallah bu ay nasip eder

Canım yeni gördüm msjını yatılı misafirim var o yzden sık giremiyorum vallahi düzenli gün aşırı yapamıyoruz ovulasyonla takip ediyorum oda henüz koyulaşmadı senin ne durumda yumurtlaman oldu mu
bilmiyorumki canim valla ovulasyon takibi yapmiyorum takvime gore iste 13.gundeyim yarin yumurtlama gunum tabiki bu takvime gore. adetim bttgnden beri gun asiri iliski oldu hayirlisi Rabbimden

Günaydın kızlar benim bu ay olmazsa ben de ovulasyon testi alacağım insallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…