Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin kizlar bugun adet dongumun 15. gunundeyim. 10 gun kaldi bata. dun cok cok az kahverengi lekelenme oldu. umitlenmemek istiyorum ama bir bilen var midir bir belirti olabilir mi bu?

kötü düşünme canım kahverengiye döndüyse yerleşmedir belki ona sevin hem düğün telaşı falan kafandan atmış olursun hafta sonu pazartesi de duruma göre bakarsın canım

Gunaydin kizlar bugun adet dongumun 15. gunundeyim. 10 gun kaldi bata. dun cok cok az kahverengi lekelenme oldu. umitlenmemek istiyorum ama bir bilen var midir bir belirti olabilir mi bu?
Ayy acaba yerleşme kanaması mı yaşayan var mı ki inşallah bebiştendir canım ya

bilmiyorum ki hic olmamisti boyle ama cok azdi gercekten. ama insallah canim dedigin gibi olur
bana da yerleşme kanaması gibi geldi canım ama sanki yumurtlama olduğu gün de bazı kişilerde bazen yerleşme kanamasına benzer lekelenme oluyormuş canım yine de sen iyi değerlendirseydin dünü bu günü

dun bisi yapmadik ama bugunu degerlendireyim o haldee :) bata 10 gun kaldi gerci yumurtlama olabilir mi sence yine de?
bana da yerleşme kanaması gibi geldi canım ama sanki yumurtlama olduğu gün de bazı kişilerde bazen yerleşme kanamasına benzer lekelenme oluyormuş canım yine de sen iyi değerlendirseydin dünü bu günü

Hayırlısı neyse o olsun canım güzel düşünelim artık en zor kısmı olan bekleme dönemi var sırada yüzün güler inşallah tatlım
insallah canim benim hepimizin yuzu gulsun insallah. burdaki herkesin guzel haberler almasini diliyorum Allah'imdan.

ay hadi insAllah bebistir canim benim gecen ay bayram magduru olduk ikimizde
yaa biliyor musun eger bu ay olmazsa gelecek ay buyuk ihtimalle yine bayram maduruyum takvime gore oyle en azindan. bu kadar olur iste bu leke de minicik bir belirti. diyorum ki hadi kasik agrisi mide bulantisi vs (bende yok da ornek) psikolojik olabilir de kahverengi lekenme de psikolojik olmaz ki ama bakalim vucudumuz surprizlerle mucizelerle dolu. guzel haberler alacagimiz bir yaz olsun hepimizin insAllah

kızlar günü geçipte hala kırmızıları görmeyen var mı ?
Ah bebisim bu ay o kadar heveslendim ki 2 ayimizdi bu ay belirti cok fazlaydi kasik batmasi yatarken yururken falan gogus sismesi hassasiyeti 4 gun gecikme ama bir tarafim yapma test dedi hep ve 4. Gun kirmizilar volkan misali

insAllah canim ben de regl oncesi kahve lekelenme olur mesela o yuzden suphelenmem ama normalde olmuyosa sende belirti olabilir tabiki canimm ya bnde simdi seyi taktim kafaya dr bana adetin 3.gunu gel dedi takvime gore pazara denk geliyo cumartesi calisiyo dr 2.gun mu gidim 4. gunmu bir dger sorum ise genelde boyle cagirdigi kisiye 12.gun gel diyomus yumurtaya bakmak icin ve biz tatilde olcaz insAllah o tarihlerde yine kalcaz en erken eylule

Kizlar esim artik denemeyelim istemiyorum kursagimda kaldi dedi olmuyo dedi kesin benim gordugum tedaviler yuzunden olmuyo dedi zorlayip senin psiklolojini bozmak istemiyorum falan dedi bende renk attim resmen olmama sebebi kendinde buluyor diye sonra iliski sirasinda afedersiniz disariya yapicam falan dedi bende bu kadar kararli gorunce rahat rahat orgazm oldum 2 aydir kendimi sikiyordum kiz bebis icin annenin orgazm olmamasi lazimmis diye yazi okumustum tabi adam istemiyorum diyince saldim kendimi sonra esim birden icime naptin dedim bebek yapmaya calisiyorum askim demezmi planli olunca sen o kafayla benimle birlikte oluyorsun ondan olmuyor dedi bende okuyorum dedi sanmaki hep oyun oynuyorum falan ben sookk hadi bakalim insallah bu ay tutar falan birde optu oh dedim gecede hep eli karnimda uyudu adam ne kadar cok istiyor yaa insallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…