Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar, 2. bebiş için koları sıvadık biz de :) son adet tarihim 4 temmuzdu; yumurtlama dönemindeyim umarım tutmuştur :) 3 yıl önce de temmuzda hamile kalmıştım bakalım yine nisan annesi mi olacağım :) tek sorun eşimin seyahtleri var şehir dışında 1 kez ilişkiye girbildik bu yüzden olmayadabilir ama yine de çok heyecanlıyım

Ah bebisim bu ay o kadar heveslendim ki 2 ayimizdi bu ay belirti cok fazlaydi kasik batmasi yatarken yururken falan gogus sismesi hassasiyeti 4 gun gecikme ama bir tarafim yapma test dedi hep ve 4. Gun kirmizilar volkan misali
canım benim bat 16 sıydı 17 sinde kan testi yaptırdım 0.1 cıktı zaten ondan yana hiç ümidim yok bir an önce gelsinde doktora gideyim diyorum

kötü düşünme canım kahverengiye döndüyse yerleşmedir belki ona sevin hem düğün telaşı falan kafandan atmış olursun hafta sonu pazartesi de duruma göre bakarsın canım
Yok tatlım geldi bugün hayatımda yaşadığım en az ağrılı adet dönemim şaka gibi cidden doktor için bakıcam ne yapabilirim

ayy hadi insAllah canimmm

Selam kızlar. İyi haberlerinizi alabilmek dileğiyle. Adet sonrası 8. günüm. Bugün testle takibe başlayacagim bende

kizlarr bir sorum var yumurtlama gununde ve adet tarihine kadar sunu yap bunu yapma diyebilceginiz bise varmi gun asiri iliski oldu hani sonrasinda ornegin sunu yeme agir kaldirma vs

kizlarr bir sorum var yumurtlama gununde ve adet tarihine kadar sunu yap bunu yapma diyebilceginiz bise varmi gun asiri iliski oldu hani sonrasinda ornegin sunu yeme agir kaldirma vs
Bazi kisilerde genlerle gecen bir,hastalıktan dolayı balık eti ilk 3 ay yenmiyormus bi tanıdigima,dr soylemis ilk 3 ay yeme diye sonrasi,omega 3 icin tavsiye ediliyor tabii,ki
Bir de hurmanin ilk zamanlar,tehlike,oluşturabileceği sonrasında bebek gelişimini olumlu etkileyip dogumu kolaylaştırdığını duymustum
Bu surecte,kimyasal temizlik maddelerinden uzsk dur ozellikle ace domestos vs direk soluyoruz çünkü

canim benim kardes hemsire. 2. gun de olur 3 gun de demisti bana yumurtalara bakmak ve hormonlar icin. ama tatil olayini, 12. gunu bilemedim bence onu gidince doktora sor kolay gelsin caniim

Doktor dün bana hafta sonuna gelecekse adetin 3. günü bir önceki gün yaptirabilirsin dedi. Hatta bir bile olabilirmiş zorunlu kalınınca

Canim sende değişiklik var mi

Merhaba arkadaşlar bende bu ay tedaviye başlamıştım bugün dayanamayıp kan testi verdim çok şükür ki hamileymisim rabbim isteyenlerin hepsine hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım hayırlısı olsun çok sevindim sağlıcakla, huzurla mutlulukla al evladını kucağına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…