- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.381
Herhangi bir degisiklik hissediyor musun akintin cok muBenimki 30 cnm
inşallah canım ya kötü bir şey çıkmasın damerakında o kadar haklısınki inşallah cumartesi drda güzel haberler alırsın canım
canım benim bat 16 sıydı 17 sinde kan testi yaptırdım 0.1 cıktı zaten ondan yana hiç ümidim yok bir an önce gelsinde doktora gideyim diyorumAh bebisim bu ay o kadar heveslendim ki 2 ayimizdi bu ay belirti cok fazlaydi kasik batmasi yatarken yururken falan gogus sismesi hassasiyeti 4 gun gecikme ama bir tarafim yapma test dedi hep ve 4. Gun kirmizilar volkan misali
Yok tatlım geldi bugün hayatımda yaşadığım en az ağrılı adet dönemim şaka gibi cidden doktor için bakıcam ne yapabilirimkötü düşünme canım kahverengiye döndüyse yerleşmedir belki ona sevin hem düğün telaşı falan kafandan atmış olursun hafta sonu pazartesi de duruma göre bakarsın canım
ayy hadi insAllah canimmmKizlar esim artik denemeyelim istemiyorum kursagimda kaldi dedi olmuyo dedi kesin benim gordugum tedaviler yuzunden olmuyo dedi zorlayip senin psiklolojini bozmak istemiyorum falan dedibende renk attim resmen olmama sebebi kendinde buluyor diye sonra iliski sirasinda afedersiniz disariya yapicam falan dedi bende bu kadar kararli gorunce rahat rahat orgazm oldum 2 aydir kendimi sikiyordum kiz bebis icin annenin orgazm olmamasi lazimmis diye yazi okumustum tabi adam istemiyorum diyince saldim kendimi sonra esim birden icime naptin dedim bebek yapmaya calisiyorum askim demezmi planli olunca sen o kafayla benimle birlikte oluyorsun ondan olmuyor dedi bende okuyorum dedi sanmaki hep oyun oynuyorum falan ben sookk hadi bakalim insallah bu ay tutar falan birde optu oh dedim gecede hep eli karnimda uyudu adam ne kadar cok istiyor yaa insallah olur
Anladım canım kısmet diğer aya inşallah git bakalım bir doktora ne diyecek nasıl bir tedavi uygulayacakYok tatlım geldi bugün hayatımda yaşadığım en az ağrılı adet dönemim şaka gibi cidden doktor için bakıcam ne yapabilirim
Bazi kisilerde genlerle gecen bir,hastalıktan dolayı balık eti ilk 3 ay yenmiyormus bi tanıdigima,dr soylemis ilk 3 ay yeme diye sonrasi,omega 3 icin tavsiye ediliyor tabii,kikizlarr bir sorum var yumurtlama gununde ve adet tarihine kadar sunu yap bunu yapma diyebilceginiz bise varmi gun asiri iliski oldu hani sonrasinda ornegin sunu yeme agir kaldirma vs
canim benim kardes hemsire. 2. gun de olur 3 gun de demisti bana yumurtalara bakmak ve hormonlar icin. ama tatil olayini, 12. gunu bilemedim bence onu gidince doktora sorinsAllah canim ben de regl oncesi kahve lekelenme olur mesela o yuzden suphelenmem ama normalde olmuyosa sende belirti olabilir tabiki canimm ya bnde simdi seyi taktim kafaya dr bana adetin 3.gunu gel dedi takvime gore pazara denk geliyo cumartesi calisiyo dr 2.gun mu gidim 4. gunmubir dger sorum ise genelde boyle cagirdigi kisiye 12.gun gel diyomus yumurtaya bakmak icin ve biz tatilde olcaz insAllah o tarihlerde yine kalcaz en erken eylule
Doktor dün bana hafta sonuna gelecekse adetin 3. günü bir önceki gün yaptirabilirsin dedi. Hatta bir bile olabilirmiş zorunlu kalınıncainsAllah canim ben de regl oncesi kahve lekelenme olur mesela o yuzden suphelenmem ama normalde olmuyosa sende belirti olabilir tabiki canimm ya bnde simdi seyi taktim kafaya dr bana adetin 3.gunu gel dedi takvime gore pazara denk geliyo cumartesi calisiyo dr 2.gun mu gidim 4. gunmubir dger sorum ise genelde boyle cagirdigi kisiye 12.gun gel diyomus yumurtaya bakmak icin ve biz tatilde olcaz insAllah o tarihlerde yine kalcaz en erken eylule
2 gündür midem bi tuhaf. Yorgunluk var. Ara ara Sol kasik batması var akınti herzamanki gibi çok değil azda sayilmazHerhangi bir degisiklik hissediyor musun akintin cok mu
Canim sende değişiklik var miBazi kisilerde genlerle gecen bir,hastalıktan dolayı balık eti ilk 3 ay yenmiyormus bi tanıdigima,dr soylemis ilk 3 ay yeme diye sonrasi,omega 3 icin tavsiye ediliyor tabii,ki
Bir de hurmanin ilk zamanlar,tehlike,oluşturabileceği sonrasında bebek gelişimini olumlu etkileyip dogumu kolaylaştırdığını duymustum
Bu surecte,kimyasal temizlik maddelerinden uzsk dur ozellikle ace domestos vs direk soluyoruz çünkü
10 gün sonra diye biliyorum canımen erken kanda gebelik testini ilişkiden kaç gün sonra yapabiliriz?
Yok normalim canimCanim sende değişiklik var mi
Canım hayırlısı olsun çok sevindim sağlıcakla, huzurla mutlulukla al evladını kucağına :)Merhaba arkadaşlar bende bu ay tedaviye başlamıştım bugün dayanamayıp kan testi verdim çok şükür ki hamileymisim rabbim isteyenlerin hepsine hayırlı evlatlar nasip etsin
Benimde en verimli haftada annem geliyor hayırlısı canımBenim eşim genelde şehir dışında oldugu için bu ay deneyemedik boş gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?