Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba gzüel haberlerinizi bekliyorum benim 11. günüm bat 4 ağustos yarın catlayacak gibi yumurtam bakalım bu ay ugurlu gelir inşallah.hakkımızda hayırlısı olsun

member: 516157"]kizlarrr acil durum bugun adetimim baslangicinin 12.gunu takvimde 12 13 yuksek 14 yumurtlama gunu yaziyo. biz de dun yani 11.gun iliski oldu smdi onumuzdeki 3 gunde pespese olursa sperm kalitesi dusermi yumurtlama gunu icin ihtimal azalirmi ya 11. 12.13.14. pespese olmus olcak sizin yorumunuz nedir[/QUOTE]
İnanır mısın Temmuz ayında yumurtlama öncesi sonrası 4 gün üst üste denedik birinden birinde denk gelir döllenir diye sonuç Allah'ın takdiri yoksa hepsi boş bende olmadı
Fazla düşündüğüm için kafayı yedim bıraktım her şeyi doktorum dahil düşünme ondan olmuyor dedi

Kızlar size bir şey danışacağım, normalde adetlerim 28 günde bir olur,
Düşük sonrası 30 ve 32 günde bir oldu. Bu ay ise erken adet oldum yani 23 gün sonrası oluyor. Şimdi ben bu yumurtlama zamanını neye göre hesaplayacağım?
Son adet düzenime göre mi? Bilen varsa bilgi verebilir mi benim bu ay yumurtlama tahmini hangi zamanlara geliyor acaba

Benim de ayni kimyasaldan sonra 1 2 gunluk gecikmeler bazen oluyor bazen olmuyor o nedenle hem 28 mis gibi hem 30 mus gibi düşündüm gun aşırı denedim nasipte varsa olur bizim hesaplamamiz boş aslinda sadece takvime baktim 1 2,kez

Doğru söylüyorsun canım benim ilk gebeliğim de ne takvim. Ardı ne de yumurtlama ile ilgili zerre bilgim oluverdi bazen diyorum fazla bilmek çokta iyi değil :)

canım ovulasyonla daha netleşmiş olur bide akıntı takibi yapabilirsin malüm yumurtanın ömrü 24 saat tutturmak önemli

canım ovulasyonla daha netleşmiş olur bide akıntı takibi yapabilirsin malüm yumurtanın ömrü 24 saat tutturmak önemli
Valla piyango gibi tutturmak zor ilk evlendiğimde sanki 1 kere bile korunmasız ilişki yaşasam hamile kalacakmışım gibi gelirdi. Ki ilk gebeliğim de öyle oldu rastgele olan tek korunmasız ilişki idi hatta o ilişkiden sonra yine korunduk düşün ona rağmen tek seferde ikizlerimi bulmuştum :) gerçi bırakıp gittiler beni hayırlısı artık çokta kafama takıp kendimi sıkmıyorum.

kafana takmadığın zaman oluyo zaten bebiş.stresi sevmiyo yavrucaklar.şimdiden stresli bi anne istemiyoruz mu diyolar nedir anlamadım

kafana takmadığın zaman oluyo zaten bebiş.stresi sevmiyo yavrucaklar.şimdiden stresli bi anne istemiyoruz mu diyolar nedir anlamadım

Çok nazlılar teyzesi vardır onlarında geleceği gün belki bu sayfada ki tüm anneler ile başka başka forumlar açıp vay be geçmişte ne uğraştırmıştı bizi sıpalar deriz :)

kızlar yurtdışında evde kullanabilecgimiz telofonla baglantı kurup telefonun ekranında görüntüleyebileceğimiz her an yanımızda taşıyabilecegimiz ultasyon cihazı varmış kendimi aştım onu bile arştırdım yani am fiyat uçuk düşünsenize şu an öyle birşeyin elimizde olduğunu

kronikuykucu canım ben ilk birlikteliğimde çok afedersiniz eşim gelirken kaçtım, wc ye gittim yıkadım vs vs ama ikiz bebeklerim tuttu. Rabbim verecekse İnan bana veriyor biz bile eşimle dalga geçmiştik eğer bundan da bebek olursa ayağımıza kırmızı halı sersinler diye. Çünkü bebek düşünmüyorduk o zamanlar. O öyle mi yok burdan bunu duydum diye Zihni'ni sürekli bulandırma.

gizemlii123 o zaman psikopat olurduk iyi ki ulaşabileceğimiz bir sey degil,hem hamile olursak bebisimizi ulstrasonda görmeye giderken yaşayacağımız mutluluk tavandır oyle düşünüyorum.Elimizin altinda olsa hic heyecan kalmazdi ki canim

Kızlar Merhaba ben dayanamadım işyerinden izin aldım doktora gittim yarın tahlil istedi intihapın yok dedi bide daha 3 ay olmuş bu neyin stresi dedi kızdı sağ yumurtalık normal solda ufak bişeyler var dedi seni boşuna stres etmeyim polikistik over gibi ama hiç bişeyin yok bi tahlillerine de bakayım 5. Gün kolomene başlatacam sol yumurtalığını da temizler dedi inş tahlillerim de güzel çıkar

haklısın canım ama iste şu bekleyiş zamanında herkes bunun hayalini kurmuştur kesin canım sürelkli bir alet olsunda içimizde ne olup bittiğini öğrenelim diye:) ama senin dediğin daha doğru canım :)

ne güzel canım temiz çıkmış en azından stres yapıyordun ne zamn gidecem diye izin alıp gitmen iyi olmuş hafta sonu kafan rahat eder en azından en büyük düşman stres biliyorsun çoğumuzki stres yaparak kendimizi yıprattığımız için olmuyor zaten ama stres yapmamayı da beceremiyoruz son haftalarda

İnanır mısın Temmuz ayında yumurtlama öncesi sonrası 4 gün üst üste denedik birinden birinde denk gelir döllenir diye sonuç Allah'ın takdiri yoksa hepsi boş bende olmadı
Fazla düşündüğüm için kafayı yedim bıraktım her şeyi doktorum dahil düşünme ondan olmuyor dedi[/QUOTE]

hayirlisi olsun insAllah kizlar Rabbim neyi uygun goruyorsa oyle olsun haklisiniz O ne derse O

haklısın canım ama iste şu bekleyiş zamanında herkes bunun hayalini kurmuştur kesin canım sürelkli bir alet olsunda içimizde ne olup bittiğini öğrenelim diye:) ama senin dediğin daha doğru canım :)
Biz fazla teknoloji istemiyoruz o basit cubukta 2 çizgi gorelim gerisi gelir Allah in izni ile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…