- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.401
Hadi inşallah güzel haberle ile gel canım.Günaydın bata kaldı bir gün
Benim de ayni kimyasaldan sonra 1 2 gunluk gecikmeler bazen oluyor bazen olmuyor o nedenle hem 28 mis gibi hem 30 mus gibi düşündüm gun aşırı denedim nasipte varsa olur bizim hesaplamamiz boş aslinda sadece takvime baktim 1 2,kezKızlar size bir şey danışacağım, normalde adetlerim 28 günde bir olur,
Düşük sonrası 30 ve 32 günde bir oldu. Bu ay ise erken adet oldum yani 23 gün sonrası oluyor. Şimdi ben bu yumurtlama zamanını neye göre hesaplayacağım?
Son adet düzenime göre mi? Bilen varsa bilgi verebilir mi benim bu ay yumurtlama tahmini hangi zamanlara geliyor acaba
Doğru söylüyorsun canım benim ilk gebeliğim de ne takvim. Ardı ne de yumurtlama ile ilgili zerre bilgim oluverdi bazen diyorum fazla bilmek çokta iyi değil :)Benim de ayni kimyasaldan sonra 1 2 gunluk gecikmeler bazen oluyor bazen olmuyor o nedenle hem 28 mis gibi hem 30 mus gibi düşündüm gun aşırı denedim nasipte varsa olur bizim hesaplamamiz boş aslinda sadece takvime baktim 1 2,kez
canım ovulasyonla daha netleşmiş olur bide akıntı takibi yapabilirsin malüm yumurtanın ömrü 24 saat tutturmak önemliKızlar size bir şey danışacağım, normalde adetlerim 28 günde bir olur,
Düşük sonrası 30 ve 32 günde bir oldu. Bu ay ise erken adet oldum yani 23 gün sonrası oluyor. Şimdi ben bu yumurtlama zamanını neye göre hesaplayacağım?
Son adet düzenime göre mi? Bilen varsa bilgi verebilir mi benim bu ay yumurtlama tahmini hangi zamanlara geliyor acaba
Valla piyango gibi tutturmak zorcanım ovulasyonla daha netleşmiş olur bide akıntı takibi yapabilirsin malüm yumurtanın ömrü 24 saat tutturmak önemli
kafana takmadığın zaman oluyo zaten bebiş.stresi sevmiyo yavrucaklar.şimdiden stresli bi anne istemiyoruz mu diyolar nedir anlamadımValla piyango gibi tutturmak zorilk evlendiğimde sanki 1 kere bile korunmasız ilişki yaşasam hamile kalacakmışım gibi gelirdi. Ki ilk gebeliğim de öyle oldu rastgele olan tek korunmasız ilişki idi hatta o ilişkiden sonra yine korunduk düşün ona rağmen tek seferde ikizlerimi bulmuştum :) gerçi bırakıp gittiler beni hayırlısı artık çokta kafama takıp kendimi sıkmıyorum.
kafana takmadığın zaman oluyo zaten bebiş.stresi sevmiyo yavrucaklar.şimdiden stresli bi anne istemiyoruz mu diyolar nedir anlamadım
Öncesinde gidin. Biraz da psikolojik. Baskı oluyor ya. Bişey olmaz rahat birakin kendinizi..bide kizlar iliski sonrasi tuvalete gtmeyin bi sure diyolar ya benim iliski sirasinda da sonrasinda da cok tuvaletim geliyo afedersiniz,imkansiz yani zor duruyorum
haklısın canım ama iste şu bekleyiş zamanında herkes bunun hayalini kurmuştur kesin canım sürelkli bir alet olsunda içimizde ne olup bittiğini öğrenelim diye:) ama senin dediğin daha doğru canım :)gizemlii123 o zaman psikopat olurduk iyi ki ulaşabileceğimiz bir sey degil,hem hamile olursak bebisimizi ulstrasonda görmeye giderken yaşayacağımız mutluluk tavandır oyle düşünüyorum.Elimizin altinda olsa hic heyecan kalmazdi ki canim
ne güzel canım temiz çıkmış en azından stres yapıyordun ne zamn gidecem diye izin alıp gitmen iyi olmuş hafta sonu kafan rahat eder en azından en büyük düşman stres biliyorsun çoğumuzki stres yaparak kendimizi yıprattığımız için olmuyor zaten ama stres yapmamayı da beceremiyoruz son haftalardaKızlar Merhaba ben dayanamadım işyerinden izin aldım doktora gittim yarın tahlil istedi intihapın yok dedi bide daha 3 ay olmuş bu neyin stresi dedi kızdı sağ yumurtalık normal solda ufak bişeyler var dedi seni boşuna stres etmeyim polikistik over gibi ama hiç bişeyin yok bi tahlillerine de bakayım 5. Gün kolomene başlatacam sol yumurtalığını da temizler dedi inş tahlillerim de güzel çıkar
İnanır mısın Temmuz ayında yumurtlama öncesi sonrası 4 gün üst üste denedik birinden birinde denk gelir döllenir diye sonuç Allah'ın takdiri yoksa hepsi boş bende olmadımember: 516157"]kizlarrr acil durumbugun adetimim baslangicinin 12.gunu takvimde 12 13 yuksek 14 yumurtlama gunu yaziyo. biz de dun yani 11.gun iliski oldu smdi onumuzdeki 3 gunde pespese olursa sperm kalitesi dusermi yumurtlama gunu icin ihtimal azalirmi ya 11. 12.13.14. pespese olmus olcak sizin yorumunuz nedir
kronikuykucu canım ben ilk birlikteliğimde çok afedersiniz eşim gelirken kaçtım, wc ye gittim yıkadım vs vs ama ikiz bebeklerim tuttu. Rabbim verecekse İnan bana veriyor biz bile eşimle dalga geçmiştik eğer bundan da bebek olursa ayağımıza kırmızı halı sersinler diye. Çünkü bebek düşünmüyorduk o zamanlar. O öyle mi yok burdan bunu duydum diye Zihni'ni sürekli bulandırma.
Biz fazla teknoloji istemiyoruz o basit cubukta 2 çizgi gorelim gerisi gelir Allah in izni ile :)haklısın canım ama iste şu bekleyiş zamanında herkes bunun hayalini kurmuştur kesin canım sürelkli bir alet olsunda içimizde ne olup bittiğini öğrenelim diye:) ama senin dediğin daha doğru canım :)
benimki 30 canimBati 28 29 30 olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?