Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirti veya degisiklik var mi
dun cok az kahverengi lekelenme oldu. gozlerim mi bana oyun oynuyor diye gunluk ped taktim bembeyaz :) onda da oldu lekelenme cok cok az ama sonra kesildi. sifir. bugun hic olmadi. anlik biseydi. baska belirtim yok canimcim ne kasık agrisi ne bel agrisi hic. regle yakin kasiklarim cok sertlesir bir iki sivilce cikar. bakalim olacak mi. bugun haric 9 gun kaldi bat'a. hayirlisi. sende durumlar ne?

Ben senden umutluyum gibi gibi canım inşllah hayırlısı ile olmadı ağustos

Ben senden umutluyum gibi gibi canım inşllah hayırlısı ile olmadı ağustos
ay canimm ne tatlisin yaa insallah oyle olur. cok gaza gelmiyiim diyorum yumurtlama testi de yapmadim emin olamiyorum o yuzden ama herseyin hayirlisi. dedigin gibi daha agustos vaar eylul vaar sende durumlar ne?

Su an normal durumdayım bir belirtim yok canim ilk gebeligimde (kimyasal oldu) kahve lekelenme ben de de olmustu o zaman surekli sol kasigim agrimisti

Su an normal durumdayım bir belirtim yok canim ilk gebeligimde (kimyasal oldu) kahve lekelenme ben de de olmustu o zaman surekli sol kasigim agrimisti
hay allah gecmis olsun canim hatirliyor musun nr zaman olmusgu bu lekelenme adet gunu civari mi oncesi mi sonrasi mi

hay allah gecmis olsun canim hatirliyor musun nr zaman olmusgu bu lekelenme adet gunu civari mi oncesi mi sonrasi mi
Sagol canim tabii ki,hatırlıyorum cok yeni çünkü nisan ayındaydı.Reglimden bir kac gün once olmuştu cok az ama,cok yoğundu cok kisa sürdü hamile oldugumu ogrendim 2 gün mutlu oldum sonra kaybettim.Ama bu senin de oyle olacağın anlamına gelmez çünkü yerleşme kanamasi gibi görünüyor insallah bebişin gelir

sagolasin insallah senin de canim

ay canimm ne tatlisin yaa insallah oyle olur. cok gaza gelmiyiim diyorum yumurtlama testi de yapmadim emin olamiyorum o yuzden ama herseyin hayirlisi. dedigin gibi daha agustos vaar eylul vaar sende durumlar ne?

İnşallah canım herkes buradaki herkes isteyen herkes bebeğime kavuşsun ya. Benim 5 ağustos ve 1 yıla yaklaşıyoruz bakalım. Bugün bir kez daha şükrettim iyi ki canım eşim var hep bana destek sürekli teselli edip destek oluyor inşallah en yakın zamanda bebişimiz de olur

Ne guzel. en buyuk sansin esin boyle erkekler daha cok olsun toplumumuzda.

olacak birgun illa ki olacak Allahin izni ile. dogal ya da degil hic farketmez. saglikli olsun da. gelecekler inancim tam

Ne guzel. en buyuk sansin esin boyle erkekler daha cok olsun toplumumuzda.

olacak birgun illa ki olacak Allahin izni ile. dogal ya da degil hic farketmez. saglikli olsun da. gelecekler inancim tam

İnşallah canım ya aynen bin kere Allah ondan razı olsun. Umarım canım ama işte insan maalesef sabırsız oluyorki bir sene geçti gitti bile inşallah Rabbim acır da bu ay nasip eder hepimize

CANIM 5 YILDIR GEBE KALAMIYORUM İKİNCİ EVLADIMA BİR KEZ OLDU ODA DIŞ GEBELİK İLE SONUÇLANDI GEÇTİĞİMİZ MART AYINDA BENİM YAŞ GEÇİYOR ONUN İÇİN BEKLEMEK İSTEMİYORUM ARTIK
Ayy canim okurken gorunce seni yazmadan gecemedim bende 5 yildir 2. Cocuguma hamile kalmaya calisiyorum ve dis gebelik gecirdim 2 yil evvel kaderimiz ayni desene.ama benimde ilk cocugumdan once bi dis gebeligim daha var malesef.suanda pko var kalamiuirum senin gibi asilama dusunuyorum insallh ben karar verene kadar kendiligimden kalirim.allah saglikli sihhatli bebisler versin

Ben de şu sekilde güç buluyorum yine olmadi demek ki,bebek varken yapamayacağım seyleri azaltmam lazim diyip her firsatta ya yeni bir sehir geziyorum ya kendime katki saglayacak bir sey öğreniyorum,aKsamlari surekli,dışarıdayız.Bebek,olsa cikamazdik rahat edemezdik,diye stresten arınmaya çalışıyorum

Benim klasik şöyle oluyor. Moralli moralli moralli ardından hiç ummadığım kişilerden hamile haberi gelince bir sinir harbi ardından yine düzelme sonra kırmızıları görünce bir çöküş, sinir harbi, buhran sonra tekrar dua moral moral moral bende durumlar böyle

Aynen daha yumurtlama yarın başlıyor 28 günde bir regl oluyorum kimi gün aşırı kimi yumurtlama zaman ilişki diyor valla öyle yapmıyorum ne zaman istersek pek aktif bı çift değildik biraz aktiflestik tatilde bakalım kısmet ama yinede heyecan var
Belki de en iyisi o şimdiki aklım olsa en baştan korunmazdım stres de yapmazdım zaten hep ondan olmuyor

bilmiyorumki canim valla ovulasyon takibi yapmiyorum takvime gore iste 13.gundeyim yarin yumurtlama gunum tabiki bu takvime gore. adetim bttgnden beri gun asiri iliski oldu hayirlisi Rabbimden
Hadi bakalım inşallah hamiş kalırsın düzenli yapmak en iyisi ama malum ben bu ay öyle yapamadım ovulasyonda koyulaşmadı test mi yanlış diorum ama akıntımda henüz yok sanırm yumurtlamama daha var inşallah bu ay hepimiz güzel haberleri veririz birbirimize

Benim ilk gebeligim de acayip ağrı olmuştu acayip şişmişti ama şimdi yok sadece hafif az bi dolgunluk var okadar zaten oda benim adet öncesi hep olurdu

Bende tedaviye başladım bu ay pek umutlu değildim ama adetime bir hafta kala kasiklarimda ve karnimda acayip agrilar batmalar yaşadım birde hamileymisim gibi hissediyordum en sonunda stres yasiycama gidip öğreniyim dedim gittim kan verdim idrar testi yapmadım adetim geçmedi için doğru sonuç alamam diye düşündüm yarin tekrar kan vercem bakalım değerde yükselme varmı yokmu bakicaz bana dua edin rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah tez zaman da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…