- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.421
Belirti veya degisiklik var mibenimki 30 canim
dun cok az kahverengi lekelenme oldu. gozlerim mi bana oyun oynuyor diye gunluk ped taktim bembeyaz :) onda da oldu lekelenme cok cok az ama sonra kesildi. sifir. bugun hic olmadi. anlik biseydi. baska belirtim yok canimcim ne kasık agrisi ne bel agrisi hic. regle yakin kasiklarim cok sertlesir bir iki sivilce cikar. bakalim olacak mi. bugun haric 9 gun kaldi bat'a. hayirlisi. sende durumlar ne?Belirti veya degisiklik var mi
dun cok az kahverengi lekelenme oldu. gozlerim mi bana oyun oynuyor diye gunluk ped taktim bembeyaz :) onda da oldu lekelenme cok cok az ama sonra kesildi. sifir. bugun hic olmadi. anlik biseydi. baska belirtim yok canimcim ne kasık agrisi ne bel agrisi hic. regle yakin kasiklarim cok sertlesir bir iki sivilce cikar. bakalim olacak mi. bugun haric 9 gun kaldi bat'a. hayirlisi. sende durumlar ne?
ay canimm ne tatlisin yaa insallah oyle olur. cok gaza gelmiyiim diyorum yumurtlama testi de yapmadim emin olamiyorum o yuzden ama herseyin hayirlisi. dedigin gibi daha agustos vaar eylul vaar
Ben senden umutluyum gibi gibi canım inşllah hayırlısı ile olmadı ağustos
Su an normal durumdayım bir belirtim yok canim ilk gebeligimde (kimyasal oldu) kahve lekelenme ben de de olmustu o zaman surekli sol kasigim agrimistidun cok az kahverengi lekelenme oldu. gozlerim mi bana oyun oynuyor diye gunluk ped taktim bembeyaz :) onda da oldu lekelenme cok cok az ama sonra kesildi. sifir. bugun hic olmadi. anlik biseydi. baska belirtim yok canimcim ne kasık agrisi ne bel agrisi hic. regle yakin kasiklarim cok sertlesir bir iki sivilce cikar. bakalim olacak mi. bugun haric 9 gun kaldi bat'a. hayirlisi. sende durumlar ne?
hay allah gecmis olsun canim hatirliyor musun nr zaman olmusgu bu lekelenme adet gunu civari mi oncesi mi sonrasi miSu an normal durumdayım bir belirtim yok canim ilk gebeligimde (kimyasal oldu) kahve lekelenme ben de de olmustu o zaman surekli sol kasigim agrimisti
Sagol canim tabii ki,hatırlıyorum cok yeni çünkü nisan ayındaydı.Reglimden bir kac gün once olmuştu cok az ama,cok yoğundu cok kisa sürdü hamile oldugumu ogrendim 2 gün mutlu oldum sonra kaybettim.Ama bu senin de oyle olacağın anlamına gelmez çünkü yerleşme kanamasi gibi görünüyor insallah bebişin gelirhay allah gecmis olsun canim hatirliyor musun nr zaman olmusgu bu lekelenme adet gunu civari mi oncesi mi sonrasi mi
sagolasin insallah senin de canimSagol canim tabii ki,hatırlıyorum cok yeni çünkü nisan ayındaydı.Reglimden bir kac gün once olmuştu cok az ama,cok yoğundu cok kisa sürdü hamile oldugumu ogrendim 2 gün mutlu oldum sonra kaybettim.Ama bu senin de oyle olacağın anlamına gelmez çünkü yerleşme kanamasi gibi görünüyor insallah bebişin gelir
ay canimm ne tatlisin yaa insallah oyle olur. cok gaza gelmiyiim diyorum yumurtlama testi de yapmadim emin olamiyorum o yuzden ama herseyin hayirlisi. dedigin gibi daha agustos vaar eylul vaarsende durumlar ne?
Ne guzel. en buyuk sansin esinİnşallah canım herkes buradaki herkes isteyen herkes bebeğime kavuşsun ya. Benim 5 ağustos ve 1 yıla yaklaşıyoruz bakalım. Bugün bir kez daha şükrettim iyi ki canım eşim var hep bana destek sürekli teselli edip destek oluyor inşallah en yakın zamanda bebişimiz de olur
Ne guzel. en buyuk sansin esinboyle erkekler daha cok olsun toplumumuzda.
olacak birgun illa ki olacak Allahin izni ile. dogal ya da degil hic farketmez. saglikli olsun da. gelecekler inancim tam
Ayy canim okurken gorunce seni yazmadan gecemedim bende 5 yildir 2. Cocuguma hamile kalmaya calisiyorum ve dis gebelik gecirdim 2 yil evvel kaderimiz ayni desene.ama benimde ilk cocugumdan once bi dis gebeligim daha var malesef.suanda pko var kalamiuirum senin gibi asilama dusunuyorum insallh ben karar verene kadar kendiligimden kalirim.allah saglikli sihhatli bebisler versinCANIM 5 YILDIR GEBE KALAMIYORUM İKİNCİ EVLADIMA BİR KEZ OLDU ODA DIŞ GEBELİK İLE SONUÇLANDI GEÇTİĞİMİZ MART AYINDA BENİM YAŞ GEÇİYOR ONUN İÇİN BEKLEMEK İSTEMİYORUM ARTIK
Kızlar benimde bat 9 Ağustos denemelere başladık yumurtlama takibi falan yapmıyorum ya tutarsa yapıyoruz keyfi
Ben de şu sekilde güç buluyorum yine olmadi demek ki,bebek varken yapamayacağım seyleri azaltmam lazim diyip her firsatta ya yeni bir sehir geziyorum ya kendime katki saglayacak bir sey öğreniyorum,aKsamlari surekli,dışarıdayız.Bebek,olsa cikamazdik rahat edemezdik,diye stresten arınmaya çalışıyorum
Belki de en iyisi o şimdiki aklım olsa en baştan korunmazdım stres de yapmazdım zaten hep ondan olmuyor
Hadi bakalım inşallah hamiş kalırsın düzenli yapmak en iyisi ama malum ben bu ay öyle yapamadımbilmiyorumki canim valla ovulasyon takibi yapmiyorum takvime gore iste 13.gundeyim yarin yumurtlama gunum tabiki bu takvime gore. adetim bttgnden beri gun asiri iliski oldu hayirlisi Rabbimden
Benim ilk gebeligim de acayip ağrı olmuştu acayip şişmişti ama şimdi yok sadece hafif az bi dolgunluk var okadar zaten oda benim adet öncesi hep olurduEvet canım bu ay da adet olursam eğer soğan kürü yapayım diyorum çünkü doktorum onların geçmesi için herhangi bir ilaç vermedi.. Burda bi abla vardı ebeydi kendi kistlerini 15 günde geçirdiğini söylemişti deneyeyim diyorum belki onlar gidince kalmam daha kolay olur.. Peki göğüslerinde acı hassasiyet oldu mu uçlarında kararma vs. anlayamadın sanırım pek. Umutsuz vermişsin kanını çünkü
Merhaba canim hayırlı olsun bebisinbenim de çok fazla kasık agrım var ayakta duramayacak şekilde.sabah idrar testi yaptim ama malesef negatif ben de 2 yıldır bebiş istiyorum ama nasip olmuyor. Bu ay çok inanmıştım. Hayit otu aslanpençesi fln içtim daha öncesinde de soğan kuru uygulamıştım ben de fsh biraz yuksek. Yanı şunu soracağım bugün adet günün muydu idrar testi yapmış miydin ve kan testi yaptırmaya seni iten neydi canim merak ettim. Darısı başımıza insallah hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?