Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim insallah değerin çok güzel bir şekilde yükselir Ayyy ben de bu ay çok farklı hissediyorum ama idrar testinde hiçbir şey çıkmadığı için bekleyeceğim. Rabbim buyuk insallah hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda. Için ferah olsun bebisin sana sımsıkı tutunmustur insallah

Kesinlikle doktor diyorum evli çiftlerin yüzde doksan hamile kalıyor ama bu stres yokmu insanı ne hale getiriyor

Mayısın ortasına sarkma olmaz dimi canım yani şu sıra hamile kalsak bu ayın 23-24 gibi en geç nisan sonuna mı denk gelir? İnşallah hamile kalırızda bişi aklıma takıldı hesap yapayım dedim
Yani simdi kalmis olsak tahmini 5 6 hftalik bir bir bucuk ay muhtemelen oyke oluyor kalalimda nezman dogurucamizi dusunuruz bi ara hayirlisiyla

Arkadaşlar çok büyük sallantıyla uyandık aklımız cıktı büyük bir deprem yaşadık Allahım sen koru..

Ayyy insallah olur bu ay sizin icin strese ne kadar girerseniz o kadar zor olur kafanızdan cocuk yapma düşüncesini çıkarın esiniz iyi taktık uygulamış valla

gunaydin kizlarrr bahsediyodum ya benim hep akintim olur yumurtlama donemi belirtisi olan akinti olsa farketmem diye sunu farkettim son 3 un daha yogun geldi akinti ve dunden beri yok guya bugun yumurtlama gunum takvime gore sizce gectimi yumurtlamam bilemedim bide dunu degerlendiremedik esim gece de calistiaman neyse ne kuzumun gelecegi varsa gelir insAllah

bide kizlar kasıklarimda ve belimde adet oncesi olan sancilardan var sanirim korunmayi birakanlarda ilk aylarda oluyomus ilk kz oluyo ona yoruyorum

Yaklaşık 5 aydir deniyorduk ikinci bebek icin zor ikna olmuştum kızım 2.5 yaşında.ilk 3 ay olmayinca biraktik denemeyi. Bu aralar genel bir temizlik yapayim dedim adet günüm yakın ama suphe kalmasın diye evde olan teslerden yaptim silik çıktı adetime 3 gun varken dün. Bu sabah yine yaptim daha koyu degil ama yine var tam da cumaya denk geldi kan versem artip artmadigini ögrenmek icin pazar yapmam lazim o da mumkun degil kimseyle de paylaşmadım belki yanlistir diye. Pazartesiye kadar beklesem mi acaba elimde 3 test kaldi her gun birini yapsam.. Gerçi Allah korusun varsa düşük yapsam da yine cikar ikinci çizgi hcg vücuttan atilana kadar. Arada kaldim

Eklentiler

• 20170720_171809-1-1.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 52
canım bence gebesin korkma eğer lekelenme kanama yoksa pazartesine kadar gönlünü ferah tut tebrik ederim allah sağlıkla kucağında göstersin evladını

bence senin sansin daha yuksek canim kafa baska seyle mesgulken daha uygun oluyomus sartlar Allahtan hayirlisi insAllah annen daha iyi olmustur umarim. evet kimseden ses yok benim batta 4 agustos
Hayırlısı canım. Allahım ne zaman isterse o zaman olacak hepimizin inşallah. Ama kimseyi fazla aratmadan bekletmeden bebişine kavuştursun. Annemde çok iyi Allaha şükürler olsun.

Bu da sabahki test .ilk gebeligimde 2 düşük yasadim kan sulandirici igne ile gebelik sürdürdüm ve coraspin.doktor tekrar gebelik olursa gel igneye başlamam lazim demisti ama gittiğim doktor yani bana testler yapan doktor yogun biri en erken 2 haftaya verirler randevu, kendisi riskli gebelik uzmani.Acaba bugun gidip coraspin alip onlem alsam mi gebelik kesinlesirse de igneye baslarim bilemedim

Eklentiler

• 20170721_091747-1.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 55
Hayırlısı olsun canım. Bence kendini pek yorma öyle düşük falanda düşünme. Pazartesiye kadar bekle istersen.

Ayyy insallah olur bu ay sizin icin strese ne kadar girerseniz o kadar zor olur kafanızdan cocuk yapma düşüncesini çıkarın esiniz iyi taktık uygulamış valla
Ah ahh insallah bitanem insaallah bende sok oldum zaten ne yalan soyleym beklemiyordm bu kadar arastirmasini okumasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…