- 25 Nisan 2017
- 210
- 179
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.441
Canim insallah değerin çok güzel bir şekilde yükselirBende tedaviye başladım bu ay pek umutlu değildim ama adetime bir hafta kala kasiklarimda ve karnimda acayip agrilar batmalar yaşadım birde hamileymisim gibi hissediyordum en sonunda stres yasiycama gidip öğreniyim dedim gittim kan verdim idrar testi yapmadım adetim geçmedi için doğru sonuç alamam diye düşündüm yarin tekrar kan vercem bakalım değerde yükselme varmı yokmu bakicaz bana dua edin rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah tez zaman da
Kesinlikle doktor diyorum evli çiftlerin yüzde doksan hamile kalıyor ama bu stres yokmu insanı ne hale getiriyorne güzel canım temiz çıkmış en azından stres yapıyordun ne zamn gidecem diye izin alıp gitmen iyi olmuş hafta sonu kafan rahat eder en azından en büyük düşman stres biliyorsun çoğumuzki stres yaparak kendimizi yıprattığımız için olmuyor zaten ama stres yapmamayı da beceremiyoruz son haftalarda
Mayısın ortasına sarkma olmaz dimi canımMarta sonu nisan basi gibi olur herlade xanim insallah kaliriz
Yani simdi kalmis olsak tahmini 5 6 hftalik bir bir bucuk ay muhtemelen oyke oluyor kalalimda nezman dogurucamizi dusunuruz bi ara hayirlisiylaMayısın ortasına sarkma olmaz dimi canımyani şu sıra hamile kalsak bu ayın 23-24 gibi en geç nisan sonuna mı denk gelir? İnşallah hamile kalırızda bişi aklıma takıldı hesap yapayım dedim
Arkadaşlar çok büyük sallantıyla uyandık aklımız cıktı büyük bir deprem yaşadık Allahım sen koru..
Çok şükür allahıma iyiyix ama artçılar devam ediyo.r..İyi misiniz? Allahım sen muhafaza et ..
Canım izmir fena sallandı. Merkez muğlaymış ama 20-30 sn sürdüÇok şükür allahıma iyiyix ama artçılar devam ediyo.r..
Ayyy insallah olur bu ay sizin icin strese ne kadar girerseniz o kadar zor olur kafanızdan cocuk yapma düşüncesini çıkarın esiniz iyi taktık uygulamış vallaKizlar esim artik denemeyelim istemiyorum kursagimda kaldi dedi olmuyo dedi kesin benim gordugum tedaviler yuzunden olmuyo dedi zorlayip senin psiklolojini bozmak istemiyorum falan dedibende renk attim resmen olmama sebebi kendinde buluyor diye sonra iliski sirasinda afedersiniz disariya yapicam falan dedi bende bu kadar kararli gorunce rahat rahat orgazm oldum 2 aydir kendimi sikiyordum kiz bebis icin annenin orgazm olmamasi lazimmis diye yazi okumustum tabi adam istemiyorum diyince saldim kendimi sonra esim birden icime naptin dedim bebek yapmaya calisiyorum askim demezmi planli olunca sen o kafayla benimle birlikte oluyorsun ondan olmuyor dedi bende okuyorum dedi sanmaki hep oyun oynuyorum falan ben sookk hadi bakalim insallah bu ay tutar falan birde optu oh dedim gecede hep eli karnimda uyudu adam ne kadar cok istiyor yaa insallah olur
canım bence gebesin korkma eğer lekelenme kanama yoksa pazartesine kadar gönlünü ferah tut tebrik ederim allah sağlıkla kucağında göstersin evladınıYaklaşık 5 aydir deniyorduk ikinci bebek icin zor ikna olmuştum kızım 2.5 yaşında.ilk 3 ay olmayinca biraktik denemeyi. Bu aralar genel bir temizlik yapayim dedim adet günüm yakın ama suphe kalmasın diye evde olan teslerden yaptim silik çıktı adetime 3 gun varken dün. Bu sabah yine yaptim daha koyu degil ama yine var tam da cumaya denk geldi kan versem artip artmadigini ögrenmek icin pazar yapmam lazim o da mumkun degil kimseyle de paylaşmadım belki yanlistir diye. Pazartesiye kadar beklesem mi acaba elimde 3 test kaldi her gun birini yapsam.. Gerçi Allah korusun varsa düşük yapsam da yine cikar ikinci çizgi hcg vücuttan atilana kadar. Arada kaldim
Hayırlısı canım. Allahım ne zaman isterse o zaman olacak hepimizin inşallah. Ama kimseyi fazla aratmadan bekletmeden bebişine kavuştursun. Annemde çok iyi Allaha şükürler olsun.bence senin sansin daha yuksek canim kafa baska seyle mesgulken daha uygun oluyomus sartlarAllahtan hayirlisi insAllah annen daha iyi olmustur umarim. evet kimseden ses yok benim batta 4 agustos
Hayırlısı olsun canım. Bence kendini pek yorma öyle düşük falanda düşünme. Pazartesiye kadar bekle istersen.Yaklaşık 5 aydir deniyorduk ikinci bebek icin zor ikna olmuştum kızım 2.5 yaşında.ilk 3 ay olmayinca biraktik denemeyi. Bu aralar genel bir temizlik yapayim dedim adet günüm yakın ama suphe kalmasın diye evde olan teslerden yaptim silik çıktı adetime 3 gun varken dün. Bu sabah yine yaptim daha koyu degil ama yine var tam da cumaya denk geldi kan versem artip artmadigini ögrenmek icin pazar yapmam lazim o da mumkun degil kimseyle de paylaşmadım belki yanlistir diye. Pazartesiye kadar beklesem mi acaba elimde 3 test kaldi her gun birini yapsam.. Gerçi Allah korusun varsa düşük yapsam da yine cikar ikinci çizgi hcg vücuttan atilana kadar. Arada kaldim
Ah ahh insallah bitanem insaallah bende sok oldum zaten ne yalan soyleym beklemiyordm bu kadar arastirmasini okumasiniAyyy insallah olur bu ay sizin icin strese ne kadar girerseniz o kadar zor olur kafanızdan cocuk yapma düşüncesini çıkarın esiniz iyi taktık uygulamış valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?