Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bide kizlar kasıklarimda ve belimde adet oncesi olan sancilardan var sanirim korunmayi birakanlarda ilk aylarda oluyomus ilk kz oluyo ona yoruyorum
Sağol kuzum Allah razı olsun. Evet canım korunmayı bıraktığımız ilk ay ilk ilişkiden adet olana kadar kasığımda seyirme gibi ağrı ve batma gibi değişik şeyler olmuştu özellikle sol kasığımda.. Sizin ilk ayınız mı

yaaa hayirlu ugurlu olsun can sıkıci tecrubeleriniz olmus ama olsun simdi olumlu dusunun. baska doktora veya ozele gitseniz olmaz mi bugun? hem kan verirsiniz hem de danisirsiniz. 2 hafta sonra diger doktora gidersiniz yine? tekrar hayirli olsun

Tesekkur ederim doktorum ozelde zaten kendi muayenehanesi var oraya gitmistim 3 yil evvel. 2 düşük var diye bir sürü özel test istemisti genetik pıhtılaşma vs... Pihtilasmaya yatkınlık çıkmıştı. Testleri alip baskasina gitsem tekrar test yapalim der mi bilemedim. Benim doktor da hemen gel başlarız demisti ama adam çok yogun.ilkinde de 5.hafta da coraspin başlatmıştı test sonuclari gelene kadar onlem olsun diye. Bir zarari olmaz bebek daha iyi beslenir tutunur demisti o lafi aklimda kalmış. Oyuzden coraspin baslasam mi diye düşündüm.Kafam bir dünya oldu.Ikinci bebek konusunu kapatmışken kendiliginden gelmesi ustelik dogum kontrol hapi kullaniyordum bu ay bırakmıştım kadin dogumcu musade etmedigi icin. Kısmet... Gercekten hamileysem umarim hersey yolundadır yine düşük yasamam insallah

Kızlar merhaba, bende bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim, hepimiz bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alalım inşallah.Amin

Coraspin kullanabilirsin bana test yapılmadı ama bir ihtimal vardır diye doktorum bana da kullandırıyor hamile bile degilim belki olur diye yani

Selam kızlar, folik asiti akşam yemekten sonra alsak olur mu? Sabahları hep unutuyorum akşam yemekten sonra aklıma geliyor

bizim gecen ay adetin pesine 3 gun iliski oldu ama yumurtlama gunlerine denk gelmedi canim o yuzden de bnde umutlanmadim bu ay ilk ayimiz sayilir yani bnce cnku adetim bttiginden beri gun asiri seklinde devam ediyoruz takvime gore bugun yumurtlama gunum ama dun akinti bitti eger dunse yumurtlama gunum dun iliski olmadi kacirdikmi diye merak ediyorum bu sizlamalar kistten dolayida olabilir hic bilmiyorum regle 13 gun var nasi geccek acaba

Merhaba arkadaşlar. Biz de bu ay başladık çalışmalara ama eşimin görevinin çıkması sebebiyle sadece adetin 7. ilişkimiz olabildi. yumurtlama günüme daha bir hafta vardı ilişki olduğunda.o yüzden bu ay için umudum yok denecek kadar az ama tabi Allah bilir tabii belki de olur :)

kızlar hamiş var mı bugün yeni olan listeye baktım ama beni de 24. yazılmış 23 temmuz adet günüm.çatlatma iğnesi de 22 temmuzda 15. günü

bizim de eşimin seyahatleri endeni ile 1 kez oldu bizim d eolma şansı düşük ama yine de bir umut işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…