- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 133
- 31
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.461
Amin canım aminnn koca koca dolaplar beşik gibi sallandı sen koru yarabbim...Canım izmir fena sallandı. Merkez muğlaymış ama 20-30 sn sürdüRabbim korusun tekrarını yaşatmasın
Sağol kuzum Allah razı olsun. Evet canım korunmayı bıraktığımız ilk ay ilk ilişkiden adet olana kadar kasığımda seyirme gibi ağrı ve batma gibi değişik şeyler olmuştu özellikle sol kasığımda.. Sizin ilk ayınız mıbide kizlar kasıklarimda ve belimde adet oncesi olan sancilardan var sanirim korunmayi birakanlarda ilk aylarda oluyomus ilk kz oluyo ona yoruyorum
yaaa hayirlu ugurlu olsunBu da sabahki test .ilk gebeligimde 2 düşük yasadim kan sulandirici igne ile gebelik sürdürdüm ve coraspin.doktor tekrar gebelik olursa gel igneye başlamam lazim demisti ama gittiğim doktor yani bana testler yapan doktor yogun biri en erken 2 haftaya verirler randevu, kendisi riskli gebelik uzmani.Acaba bugun gidip coraspin alip onlem alsam mi gebelik kesinlesirse de igneye baslarim bilemedim
Tesekkur ederim doktorum ozelde zaten kendi muayenehanesi var oraya gitmistim 3 yil evvel. 2 düşük var diye bir sürü özel test istemisti genetik pıhtılaşma vs... Pihtilasmaya yatkınlık çıkmıştı. Testleri alip baskasina gitsem tekrar test yapalim der mi bilemedim. Benim doktor da hemen gel başlarız demisti ama adam çok yogun.ilkinde de 5.hafta da coraspin başlatmıştı test sonuclari gelene kadar onlem olsun diye. Bir zarari olmaz bebek daha iyi beslenir tutunur demisti o lafi aklimda kalmış. Oyuzden coraspin baslasam mi diye düşündüm.Kafam bir dünya oldu.Ikinci bebek konusunu kapatmışken kendiliginden gelmesi ustelik dogum kontrol hapi kullaniyordum bu ay bırakmıştım kadin dogumcu musade etmedigi icin. Kısmet... Gercekten hamileysem umarim hersey yolundadır yine düşük yasamam insallahyaaa hayirlu ugurlu olsuncan sıkıci tecrubeleriniz olmus ama olsun simdi olumlu dusunun. baska doktora veya ozele gitseniz olmaz mi bugun? hem kan verirsiniz hem de danisirsiniz. 2 hafta sonra diger doktora gidersiniz yine? tekrar hayirli olsun
Aynen canim:) inşallah bir an önce görürüz o çift çizgiyi o mutluluğu yasariz:)Biz fazla teknoloji istemiyoruz o basit cubukta 2 çizgi gorelim gerisi gelir Allah in izni ile :)
Coraspin kullanabilirsin bana test yapılmadı ama bir ihtimal vardır diye doktorum bana da kullandırıyor hamile bile degilim belki olur diye yaniTesekkur ederim doktorum ozelde zaten kendi muayenehanesi var oraya gitmistim 3 yil evvel. 2 düşük var diye bir sürü özel test istemisti genetik pıhtılaşma vs... Pihtilasmaya yatkınlık çıkmıştı. Testleri alip baskasina gitsem tekrar test yapalim der mi bilemedim. Benim doktor da hemen gel başlarız demisti ama adam çok yogun.ilkinde de 5.hafta da coraspin başlatmıştı test sonuclari gelene kadar onlem olsun diye. Bir zarari olmaz bebek daha iyi beslenir tutunur demisti o lafi aklimda kalmış. Oyuzden coraspin baslasam mi diye düşündüm.Kafam bir dünya oldu.Ikinci bebek konusunu kapatmışken kendiliginden gelmesi ustelik dogum kontrol hapi kullaniyordum bu ay bırakmıştım kadin dogumcu musade etmedigi icin. Kısmet... Gercekten hamileysem umarim hersey yolundadır yine düşük yasamam insallah
Sağol kuzum günaydın
Kızlar diyelim ki bu ay hamiş kaldık doğum ne zaman olur hangi ay?
Bilgi icin teşekkür ederimCoraspin kullanabilirsin bana test yapılmadı ama bir ihtimal vardır diye doktorum bana da kullandırıyor hamile bile degilim belki olur diye yani
bizim gecen ay adetin pesine 3 gun iliski oldu ama yumurtlama gunlerine denk gelmedi canim o yuzden de bnde umutlanmadim bu ay ilk ayimiz sayilir yani bnce cnku adetim bttiginden beri gun asiri seklinde devam ediyoruz takvime gore bugun yumurtlama gunum ama dun akinti bitti eger dunse yumurtlama gunum dun iliski olmadi kacirdikmi diye merak ediyorumSağol kuzum Allah razı olsun. Evet canım korunmayı bıraktığımız ilk ay ilk ilişkiden adet olana kadar kasığımda seyirme gibi ağrı ve batma gibi değişik şeyler olmuştu özellikle sol kasığımda.. Sizin ilk ayınız mı
Her gun ayni saatlerde almaya calis sabah aksam fark etmezSelam kızlar, folik asiti akşam yemekten sonra alsak olur mu? Sabahları hep unutuyorum akşam yemekten sonra aklıma geliyor
Merhaba arkadaşlar. Biz de bu ay başladık çalışmalara ama eşimin görevinin çıkması sebebiyle sadece adetin 7. ilişkimiz olabildi. yumurtlama günüme daha bir hafta vardı ilişki olduğunda.o yüzden bu ay için umudum yok denecek kadar az ama tabi Allah bilir tabii belki de olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?