Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim dunden onceki gun olduysa iliskin veya oncesi yumurta 24 saat yasiyor spermler,daha uzun nasipte varsa bir yerlerde bulusmuslardir bu kadar endise etmene gerek yok

Canım gün aşırı olmasının en büyük yararı zaten spermler uygun ortamda 3 güne kadar yaşadıkları için yumurtladığın anda vücudunda spermler varsa döllenme yine gerçekleşiyor.. Hiç düşünme olumsuz şeyler umut etmek gerek her zaman olacağı varsa her şekilde olur

Bugun sol kasığımda batmalar basladi hayirdir insallah belirti,diye yorumlamak istemiyorum ama,cok rahatsiz edici

gizemlii123 bat 28 tem 30 da olabilir
Insallah sen de dr,dan guzel haberler alirsin
inşallah canım benim:) inşallah bir an önce meleklerimize kavuşmayı nasip etsin rabbim senin son bir hafta kalmış başka şeylerle uğraşmaya çalış çalışmıyorsan eger gez dolaş keyfine bak zaman geçer öyle yapınca cumartesi pazar benim aklıma bile gelmiyor(tabi biri sorup hatırlatmadığı sürece) ama hafta içi iş yerinde zaman geçmiyor sanki her an aklımda

Canim dunden onceki gun olduysa iliskin veya oncesi yumurta 24 saat yasiyor spermler,daha uzun nasipte varsa bir yerlerde bulusmuslardir bu kadar endise etmene gerek yok
sali ve carsamba oldu canim insAllah hayirlsi bndeki endise degil henuz daha 1.ayimiz ama cok heves var merak var tesekkur ederim ilgin icin

Kızlar bugün doktora gittim kontrole erken adet olunca düşük sanıp korkmuştuk. Ama adetmiş. Bugün yumurtan oluşmuş 15 mm dedi tabi ben anlamıyorum bu işlerden sol tarafta dedi. Ne zaman çatlar vs bilgisi olan var mı bu konuda?

bugün 3 ay doldu ve eşim yeniden test verdi biz sanıyorduk ki her sey olumlu ilerliyor sonucta 3 aydır düzenli vitamin kullanıyor ve o vitamini alan bir çok insan hamile kaldı hatta dogurdu ...
sıfıra düşmüş ileri hareketli s sayısı böyle noldu anlamadım yani kafayı yiyecez hemen dr u aradık test hatalı olabilir tekrar baska yerden yaptırcaz dedi inşallah hatalıdır ama gidip özel tüp bebek merkezinde yaptırdık öncekini de ordan yatırmıstık ve cok güvenilir demişlerdi ee noldu şimdi yaaaa

Kızlar az önce kırmızı kart yedim demek nasip değilmiş 22 mm yumurta ile yumurtlama öncesi ve sonrası sıkı çaalışma herşey denendi ve olmadı

Dua edin aşılama ile sonuç alabileyim tüp bebeğe kadar yolumuz var hakkımızda hayırlısı

canim keciboynuzu pekmezi iyi geliyo diye biliyorum zaten zarari yok sabahlari yesin bi kasik ac karnina Rabbim sifa versin cogu kisi test yaptrmadigindan bilmiyo belki bziim eslerimizde de vardir kist gbi dusun gecici bi durumdur uzulme

hakkinda hayirlisi olsn canim gecen arkadas yazmisti tek gecelik iliskide hemen yikandgi halde ikize hamile kalmis yani mevlam vermek istedgnde ortam yaratiyor emin ol bi bildigi vardir bizim icin en hayirlisini O bilir vakti zamani gelince merak etme kavusursun Allahin izniyle

Aynen canım o kişi bendim. Ne denersen dene olacağı varsa oluyor. Doktor bana bugün istersen yumurta takibi yapalım dedi yok istemiyorum dedim akışına göre olursa olur dedim.

canim keciboynuzu pekmezi iyi geliyo diye biliyorum zaten zarari yok sabahlari yesin bi kasik ac karnina Rabbim sifa versin cogu kisi test yaptrmadigindan bilmiyo belki bziim eslerimizde de vardir kist gbi dusun gecici bi durumdur uzulme
Ben hem keciboynuzu hem incir yaptim bir terslik var ya bekletip sonra degerlendirdiler ya da teknik bir hata doktor da oyle düşünüyor ama sinirlerim yiprandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…