Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun bugüne kadar nasıl sabrettin test yapmadin benim dört günüm var ama şimdiden kaç test yaptim hepsi tek cizgi.oncesinde yapmış miydin idrar testi. Bence hemen kan vermelisin hayırlı uğurlu olsun insallah darısı başımıza hayirlisiyla.

Hayirli olsun :) var bence. Bazen erken yada gec dollenmeye baglida oluyor bu cift cizgi koyu olmasi ve silik olmasi. En kisa zamanda kan verin :) gozunuz aydin olsun. 4 gun iyi dayanmissiniz. Benim bata 8 gun var zor bekliyorum :))

Hep tek çizgi görünce bu ay inat ettim yapmicam dedim bu kadar dayanabildim. Darısı isteyen herkese olsun :) yarın kan vericem inşallah

Ayy tebrik ederim canım gözün aydın cift cizgiyi görmüşsün sağlıklı gebelik dilerim darısı başımıza

Süper hamilesin bence baksana çok net çizgi. Hemen kan verseydin hatta olmadı bir test daha yap ne olacak

Hayirli olsun :) var bence. Bazen erken yada gec dollenmeye baglida oluyor bu cift cizgi koyu olmasi ve silik olmasi. En kisa zamanda kan verin :) gozunuz aydin olsun. 4 gun iyi dayanmissiniz. Benim bata 8 gun var zor bekliyorum :))
Darısı başınıza :)) yerde miyim gökte miyim şuan bilmiyorum hiç

Hep tek çizgi görünce bu ay inat ettim yapmicam dedim bu kadar dayanabildim. Darısı isteyen herkese olsun :) yarın kan vericem inşallah
Ayyy ben tek çizgi gördükçe daha çok yapasım geliyor deli olacam canim hayırlı olsun tekrar Rabbim esirgesin meleğini. Peki canim bir belirti var mıydı? Ayyy çok seviniyorum ben yaaa forumda böyle çift çizgi gördüğümde Rabbim bize de hayirlisiyla nasip eder ınsallah

Inşallah şuan hamilesindir. Günün gectimi senin idrar testleri geç sonuç veriyor umutlu ol.bol bol dua et bende sana dua ederim rabbim gönlünün muradını nasip etsin

Inşallah şuan hamilesindir. Günün gectimi senin idrar testleri geç sonuç veriyor umutlu ol.bol bol dua et bende sana dua ederim rabbim gönlünün muradını nasip etsin
Canim benim çok teşekkür ederim insallah insallah benim 3-4 günüm var ama testler hep tek çizgi bu ay cok derin hissetmistim ne yapayım hayirlisi boyle demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…