- 25 Nisan 2017
- 210
- 179
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.501
Canim tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun bugüne kadar nasıl sabrettin test yapmadin benim dört günüm var ama şimdiden kaç test yaptim hepsi tek cizgi.oncesinde yapmış miydin idrar testi. Bence hemen kan vermelisin hayırlı uğurlu olsun insallah darısı başımıza hayirlisiyla.Adetim 4 gün gecikti ancak bu kadar sabredebildim iş dönüşü aldım bi test. Ilk defa böyle çıkıyor silik gibi ama sanki bişi var gibi kızlar ne dersiniz çok heyecanlıyım kalbim çıkıcaksanki yerinden Eki Görüntüle 2024131
Kac dk sonra cikti bu çizgi canimAdetim 4 gün gecikti ancak bu kadar sabredebildim iş dönüşü aldım bi test. Ilk defa böyle çıkıyor silik gibi ama sanki bişi var gibi kızlar ne dersiniz çok heyecanlıyım kalbim çıkıcaksanki yerinden Eki Görüntüle 2024131
Hayirli olsun :) var bence. Bazen erken yada gec dollenmeye baglida oluyor bu cift cizgi koyu olmasi ve silik olmasi. En kisa zamanda kan verin :) gozunuz aydin olsun. 4 gun iyi dayanmissiniz. Benim bata 8 gun var zor bekliyorum :))Adetim 4 gün gecikti ancak bu kadar sabredebildim iş dönüşü aldım bi test. Ilk defa böyle çıkıyor silik gibi ama sanki bişi var gibi kızlar ne dersiniz çok heyecanlıyım kalbim çıkıcaksanki yerinden Eki Görüntüle 2024131
Hep tek çizgi görünce bu ay inat ettim yapmicam dedim bu kadar dayanabildim. Darısı isteyen herkese olsun :) yarın kan vericem inşallahCanim tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun bugüne kadar nasıl sabrettin test yapmadin benim dört günüm var ama şimdiden kaç test yaptim hepsi tek cizgi.oncesinde yapmış miydin idrar testi. Bence hemen kan vermelisin hayırlı uğurlu olsun insallah darısı başımıza hayirlisiyla.
Ayy tebrik ederim canım gözün aydın cift cizgiyi görmüşsün sağlıklı gebelik dilerim darısı başımızaAdetim 4 gün gecikti ancak bu kadar sabredebildim iş dönüşü aldım bi test. Ilk defa böyle çıkıyor silik gibi ama sanki bişi var gibi kızlar ne dersiniz çok heyecanlıyım kalbim çıkıcaksanki yerinden Eki Görüntüle 2024131
Adetim 4 gün gecikti ancak bu kadar sabredebildim iş dönüşü aldım bi test. Ilk defa böyle çıkıyor silik gibi ama sanki bişi var gibi kızlar ne dersiniz çok heyecanlıyım kalbim çıkıcaksanki yerinden Eki Görüntüle 2024131
Hemen çıktı diyebilirim dakika tutmadım heyecandanKac dk sonra cikti bu çizgi canim
Darısı başınıza :)) yerde miyim gökte miyim şuan bilmiyorum hiçHayirli olsun :) var bence. Bazen erken yada gec dollenmeye baglida oluyor bu cift cizgi koyu olmasi ve silik olmasi. En kisa zamanda kan verin :) gozunuz aydin olsun. 4 gun iyi dayanmissiniz. Benim bata 8 gun var zor bekliyorum :))
Amin canım çok teşekkür ederim en kısa zamanda sizinde çift çizgileriniz olsun :))Ayy tebrik ederim canım gözün aydın cift cizgiyi görmüşsün sağlıklı gebelik dilerim darısı başımıza
Yarın kan vericem :)) ya net dimiSüper hamilesin bence baksana çok net çizgi. Hemen kan verseydin hatta olmadı bir test daha yap ne olacak
Yarın kan vericem :)) ya net dimi
AminnnNet net Allah ım darısı bize Rabbim
Ayyy ben tek çizgi gördükçe daha çok yapasım geliyor deli olacamHep tek çizgi görünce bu ay inat ettim yapmicam dedim bu kadar dayanabildim. Darısı isteyen herkese olsun :) yarın kan vericem inşallah
Hayirli olsun tatlim rabbim hayirli hamilelik nasip etsin insallah neler yaptin bizimlede paylas bakalim nelki vesile olursunHep tek çizgi görünce bu ay inat ettim yapmicam dedim bu kadar dayanabildim. Darısı isteyen herkese olsun :) yarın kan vericem inşallah
Amin canim :) insallahhDarısı başınıza :)) yerde miyim gökte miyim şuan bilmiyorum hiç
Canim insallah değerin çok güzel bir şekilde yükselirAyyy ben de bu ay çok farklı hissediyorum ama idrar testinde hiçbir şey çıkmadığı için bekleyeceğim. Rabbim buyuk insallah hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda. Için ferah olsun bebisin sana sımsıkı tutunmustur insallah
Canım hayırlısı olsun çok sevindim sağlıcakla, huzurla mutlulukla al evladını kucağına :)
Canim benim çok teşekkür ederim insallah insallahInşallah şuan hamilesindir. Günün gectimi senin idrar testleri geç sonuç veriyor umutlu ol.bol bol dua et bende sana dua ederim rabbim gönlünün muradını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?