Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar uzun ca bir aradan sonra sahalara dondum yarin yine doktor kontrolum var bu ay farkli seyler yapiyorum gecen ay yaptiklarim tutmadi ayrica hsg cekileli 3 ay oluyo hala bebis yok bakalim rabbim ne eylerse guzel eyler her ay dedigim gibi insallah tez vakitte kavusuruz kismet hersey ne diyelim

Göğüslerimde değişik bi acı var böyle ağırlaşmışlar gibi, kasıklarımda batma oluyor birde çok uykum var sürekli uyudum bu hafta yorgun hissediyorum kendimi. Tatlıyı çok severim ama ekşi bişiler yiyesim var son bi haftadır turşu yiyorum. Akıntım öyle çok yok ama mide bulantısı var böyle kusacakmışım gibi değilde içim dönüyormuş gibi. Hep negatif olunca ben hiç bunları değerlendirmemiştim bu kez şimdi size yazarken düşündüm de baya belirtim varmış

İdrar testi için erken daha stres yapma
Pozitif düşün güzel şeyler olsun
Valla haklisin canim benim ama sabredemedim. adetim hiç gecikmez bir kere gecikti onda da kist vardı erken olurum ama gecikmez O yüzden hiç adeti bekleyemiyorum test yapıyorum bu ay yapmayacağım dedim bekleyeceğim dedim ama yine dayanamadim. Rabbim buyuk ama içimde çok değişik bir umut vardı ne bileyim hayirlisi insallah.

Rabbim ol dedikten sonra olur hiç merak etme bebisinin de vardır bi vakti zamanı bak ben uc sene bekledim

Ben gecen ay tum belirtileri yasadim ama olmadi...hep test yapip negatif sonuc gormek sinir bozuo olsada umutsuzda yasanmior bu ay kasik agrisi karnimda dgisik agrilar bacakta bazen uyusma gosguslerde bisi yoq belirti diyemem akinrimda sut kesigi gibi bazen krem seklinde ilkdefa adetime 1 hafta kala kupkuruydum ama bu ay akinti var ins umdugumdur...

Bende çok istiyorum 1 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor bu ay yaki yapistirdim bi dua vardı salavat onu çektim bal tarcin corek otu karışımından yedim bakalım hayırlısı hiç umudum yok ama olur bu ay inşallah o güzel haberi tüm isteyen herkez alır

Bir bu eksikti esim stresten kurdeşen oldu onun vücudunun halini gördükçe ben de stres oluyorum üzülüyorum dua edin gecsin kizlar bugun cok yıprandık

Bir bu eksikti esim stresten kurdeşen oldu onun vücudunun halini gördükçe ben de stres oluyorum üzülüyorum dua edin gecsin kizlar bugun cok yıprandık
cok gecmis olsun canim siz de dua edin. duayla rahatlarsiniz Allahin izniyle hersey yoluna girer yeter ki inanciniz eksilmesin. dua edicem sizin icin.

cok gecmis olsun canim siz de dua edin. duayla rahatlarsiniz Allahin izniyle hersey yoluna girer yeter ki inanciniz eksilmesin. dua edicem sizin icin.
Allah razi olsun canim esimi cani yana yana zorla uyuttum ben de Hz,Eyüp un duasini okuyorum insallah sifa olur.Acaba bulaşıcı midir diye de korkuyoruz

Allah razi olsun canim esimi cani yana yana zorla uyuttum ben de Hz,Eyüp un duasini okuyorum insallah sifa olur.Acaba bulaşıcı midir diye de korkuyoruz
bilemedim canim insallah degildir cok temastan kacinin insallah yarina daha ii olur. spermiyogram icin ise yani belki sonuc yanlis belki psikolojik olarak etkilendi ondan dusuk cikti siz en iyisi tekrarlayin testi. bizim de cok parlak cikmadi ama kismet. bir suru tedavi yolu var. duzelecek hersey uzulme

Aynen her seyin bir tedavisi var arayip bulmak sabir dua onemli baska bir yerde testi tekrarlayacağız insallah Allah hepimizin muradini versin kuzum
IYI GECELER herkese

Çok geçmiş olsun canım. Stres herşeyi tetikliyor. Dermansız dertler olmasın yeterki. Bir an önce kavuşsun eşinde sağlığına. Inşallah güzel haberlerinizi öğrenelim en kısa zamanda hayırlısıyla

Sağol canom
Sağol canım insallah dua et bize hamiş duasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…