- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 133
- 31
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.541
Yaa hamiş duasıSağol canom
Sağol canım insallah dua et bize hamiş duasi
Nerde bu hamis adaylari
Insallah oluruz canım .Aslinda dua zinciri kurabiliriz Müslüman in Müslüman kardesine yaptigi dua daha makbuldür ya ne dersinizYa bende hamile olmak istiyorum artık Allah ım lütfen
Insallah oluruz canım .Aslinda dua zinciri kurabiliriz Müslüman in Müslüman kardesine yaptigi dua daha makbuldür ya ne dersiniz
2 kez,sahit,oldum Lem Yelid duasini dağıtıp okutturan 2 kisinin hamile kaldığınaOlur ben bir ara Hz. İbrahim in dua zincirindeydim. Ben katılırım olursa
canim nasil oluyor Lem Yelid duasini okutmak? kac kere okutmak lazim etrafimizdaki insanlardan mi okumasini rica edecegiz?2 kez,sahit,oldum Lem Yelid duasini dağıtıp okutturan 2 kisinin hamile kaldığına
2 kez,sahit,oldum Lem Yelid duasini dağıtıp okutturan 2 kisinin hamile kaldığına
canim bziim senle yumurtlama donemimiz yaklastik ayni diyo biliyorum gecen ay bayram olayimizdan dolayi ademiz niye uymadi pekicanim nasil oluyor Lem Yelid duasini okutmak? kac kere okutmak lazim etrafimizdaki insanlardan mi okumasini rica edecegiz?
kizlar adete kac gun kalaya iliskiyi bitiriyoruz bu rutin cok yorucu oldu yahu
canim benim dongum 25-26 gun suruyor baya kisa. bir de bu gecen ay benimki 23 gun surdu. temmuz ay bat 8 idi takvime gore. ama ben 5inde regl oldum.Temmuz 5 ilk gun adetimin +25. Temmuz 30u bat oldu yani temmuzda iki kere bat oldu bu durumda.canim bziim senle yumurtlama donemimiz yaklastik ayni diyo biliyorum gecen ay bayram olayimizdan dolayi ademiz niye uymadi pekibenim daha 13 gun var
Bir hafta falan degil mi bu verimli süre. Dün başladık bizde bir dolu bir boşa. Testte yapiyorum bakalim ne zaman koyulasacak çizgikizlar adete kac gun kalaya iliskiyi bitiriyoruz bu rutin cok yorucu oldu yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?