Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugun haric bat'a 7 gun kaldi. regl olcakmisim gibi arada kasiklarim agriyor. neden zaman bi turlu gecmiyorduuu

canim bziim senle yumurtlama donemimiz yaklastik ayni diyo biliyorum gecen ay bayram olayimizdan dolayi ademiz niye uymadi peki benim daha 13 gun var
canim benim dongum 25-26 gun suruyor baya kisa. bir de bu gecen ay benimki 23 gun surdu. temmuz ay bat 8 idi takvime gore. ama ben 5inde regl oldum.Temmuz 5 ilk gun adetimin +25. Temmuz 30u bat oldu yani temmuzda iki kere bat oldu bu durumda.

Ben 2 yildir evliyim, temmuzun ilk gunlerinde ilk denememizi yaptik, ama dun regl oldum cok uzuldun, agustosta ins olur

Kizlar bende kontrole gittim bu gun adetin 5. Gunu basladim klomene sabah aksam aldim bu gun doktor 13 00 da oglen ovitrelleyi vurdu hic istemedim vurdurmak cunki 36 saat sonra esim yanimda olmuycak butun umutlarim tukendi bitti sabah birlikte olup sehir disina cikti bende doktora gittim esim igneden 43 veya 44 cu saat yanimda olcak ben saatide kacircam ne umutla baslamistim bu ay yine olmuycak 6. Denemede husran agliyorum saat 2 den beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…