- 7 Mayıs 2017
- 660
- 334
- 103
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.561
Eşinle birlikte gitme ihtimalin yok muyduKizlar bende kontrole gittim bu gun adetin 5. Gunu basladim klomene sabah aksam aldim bu gun doktor 13 00 da oglen ovitrelleyi vurdu hic istemedim vurdurmak cunki 36 saat sonra esim yanimda olmuycak butun umutlarim tukendi bitti sabah birlikte olup sehir disina cikti bende doktora gittim esim igneden 43 veya 44 cu saat yanimda olcak ben saatide kacircam ne umutla baslamistim bu ay yine olmuycak 6. Denemede husran agliyorum saat 2 den beri
Bayi alip sehir disina ciktim kaynanama geldim oda isini pazartesi sabahina ayarladi cunki adetin 11.ci gunuydu daha tam buyumez diye dusunmustum 9.cu gunu kendi evimin ordaki ozel hasteneye gittim 13mm di yumurta bu gun 11. Ci gunu ve 20 mm olmus ve igneyi yapmak zorundayim dedi yapmayalim pazar aksami olayim dedim risk e aramam dedi bu sabah birlikte olduk insallah canli kalan olur ama sanmiyorum gecen ay her gun yaptik tutturalim diye yine olmadi hic kaderim yokmusEşinle birlikte gitme ihtimalin yok muydu
İnşallah canlı kalırlar. Seni anlayabiliyorum o kadar hormon hapını boşuna mı aldım diyor insan. Belki tutar belli mi olur.Yoktu malesef ben ar
Bayi alip sehir disina ciktim kaynanama geldim oda isini pazartesi sabahina ayarladi cunki adetin 11.ci gunuydu daha tam buyumez diye dusunmustum 9.cu gunu kendi evimin ordaki ozel hasteneye gittim 13mm di yumurta bu gun 11. Ci gunu ve 20 mm olmus ve igneyi yapmak zorundayim dedi yapmayalim pazar aksami olayim dedim risk e aramam dedi bu sabah birlikte olduk insallah canli kalan olur ama sanmiyorum gecen ay her gun yaptik tutturalim diye yine olmadi hic kaderim yokmus
Uygun ortamda 3 güne kadar ve daha fazla yaşayabiliyorlamış üzülme belli mi olur hiç belki bir sürprizle karşılaşırsın güzel şeylerin hayalini kurmayı dene üzüldüğün zaman.. Allahım hepimize nasip etsin inşallah..Yoktu malesef ben ar
Bayi alip sehir disina ciktim kaynanama geldim oda isini pazartesi sabahina ayarladi cunki adetin 11.ci gunuydu daha tam buyumez diye dusunmustum 9.cu gunu kendi evimin ordaki ozel hasteneye gittim 13mm di yumurta bu gun 11. Ci gunu ve 20 mm olmus ve igneyi yapmak zorundayim dedi yapmayalim pazar aksami olayim dedim risk e aramam dedi bu sabah birlikte olduk insallah canli kalan olur ama sanmiyorum gecen ay her gun yaptik tutturalim diye yine olmadi hic kaderim yokmus
Kizlar bende kontrole gittim bu gun adetin 5. Gunu basladim klomene sabah aksam aldim bu gun doktor 13 00 da oglen ovitrelleyi vurdu hic istemedim vurdurmak cunki 36 saat sonra esim yanimda olmuycak butun umutlarim tukendi bitti sabah birlikte olup sehir disina cikti bende doktora gittim esim igneden 43 veya 44 cu saat yanimda olcak ben saatide kacircam ne umutla baslamistim bu ay yine olmuycak 6. Denemede husran agliyorum saat 2 den beri
Allah biliyo artik elimden gelenin en iyisini yaptim baskada bisey gelmiyo elimden resmen yikildim bu gun bu gun sunu daha iyi anladim ne kadar hesap yaparsan ysp allahin hesabi baska bosuna o kadar ugrastim ben avokadolar yedim tiksine tiksine mesir macunu yedim onca ilaclar 2 ayri ozel hastanede 2 ayri doktorda kontrol dunyanin parasi yikilmakta hakliydim artik tukendim dedim simdide ne agrim var ne buseyim sozde ovitrelke oldum agrimasi lazimdi yine bos umut ettim isteİnşallah canlı kalırlar. Seni anlayabiliyorum o kadar hormon hapını boşuna mı aldım diyor insan. Belki tutar belli mi olur.
Valla o kaza kursunu yapanlara hayranim nasil basariyolar onu yada bizim vucudumuz niye bole kapan cinsten degil neyi hatali yapiyoruz bebekle yatip bebeklede kalkmadim hic bu zamana kadar her ay yeni umutlar besledim ama bu ay bittim artik ne umudum kaldi nede cabaliycak gucum esim pazartesi sabah erkenden gelcem yapalim diyo istemiyorum dedim olmuycak sey icin ugrasiyorum resmenAğlama ya lütfen. Evet klişe ama doğru Allah nasip ettikten sonra 1 damla bile içeri girse yine olur. Strese sokma kendini. 6 ay hem o kadar uzun değil biliyorum aslında yaşayan için çok uzun ama bak benim 1 sene oldu burada 4 5 6 7senelikler var. Dediğim gibi belli olmaz sen kalbini ferah tut canım
Valla o kaza kursunu yapanlara hayranim nasil basariyolar onu yada bizim vucudumuz niye bole kapan cinsten degil neyi hatali yapiyoruz bebekle yatip bebeklede kalkmadim hic bu zamana kadar her ay yeni umutlar besledim ama bu ay bittim artik ne umudum kaldi nede cabaliycak gucum esim pazartesi sabah erkenden gelcem yapalim diyo istemiyorum dedim olmuycak sey icin ugrasiyorum resmenAğlama ya lütfen. Evet klişe ama doğru Allah nasip ettikten sonra 1 damla bile içeri girse yine olur. Strese sokma kendini. 6 ay hem o kadar uzun değil biliyorum aslında yaşayan için çok uzun ama bak benim 1 sene oldu burada 4 5 6 7senelikler var. Dediğim gibi belli olmaz sen kalbini ferah tut canım
Uygun ortamda 3 güne kadar ve daha fazla yaşayabiliyorlamış üzülme belli mi olur hiç belki bir sürprizle karşılaşırsın güzel şeylerin hayalini kurmayı dene üzüldüğün zaman.. Allahım hepimize nasip etsin inşallah..
Kesinlikle bende onun bir saati olduğuna inanıyorum. Gerisi boş. Sadece elinden geleni yapmak istiyor insan.. 6 aydır aynı tedaviyi görüyorsan bu kez tedaviyi değiştirin. Aşılamaya geçin meselaAllah biliyo artik elimden gelenin en iyisini yaptim baskada bisey gelmiyo elimden resmen yikildim bu gun bu gun sunu daha iyi anladim ne kadar hesap yaparsan ysp allahin hesabi baska bosuna o kadar ugrastim ben avokadolar yedim tiksine tiksine mesir macunu yedim onca ilaclar 2 ayri ozel hastanede 2 ayri doktorda kontrol dunyanin parasi yikilmakta hakliydim artik tukendim dedim simdide ne agrim var ne buseyim sozde ovitrelke oldum agrimasi lazimdi yine bos umut ettim iste
Ne bileyim canim ya gecen ay her gun yaptik iliskiyi 2 yumurtam vardi 20 mm ayni anda catladilar tutmadida bu ay 1 yumurtam var ve ole her gecede yapmiycaz nasil bi mucize olabilir ki her ay inandim bu ay umudumda kalmadi ki igneyi olmamak icin ugrastim simdi igne oldumda ne olcak ki kocam 36 saat sonrasi yanimda olmuycaz cok caresiz kaldim be buayUygun ortamda 3 güne kadar ve daha fazla yaşayabiliyorlamış üzülme belli mi olur hiç belki bir sürprizle karşılaşırsın güzel şeylerin hayalini kurmayı dene üzüldüğün zaman.. Allahım hepimize nasip etsin inşallah..
Dogal olur diye dusundum hep ben 3 kere hamile kaldim biri dogumdan sonra öldü ilk bebegim 2. Ye kizim lldu bi daga 11 yasinda bir tanede bu kizimdan sonra kurtajim var hep diyodum bi hamile kalayim her yaptigimi en ince ayrintisina kadar anlatcam belku vesile olur kizlara diye ama ne yazikki anlatamiycam yillardir javga etmedigim esimle bu gun kavga ettim onuda uzdum cok bole bi psikolojiyle olcak olsada olmuycak zaten caresiz kaldigimi hissediyorum artikKesinlikle bende onun bir saati olduğuna inanıyorum. Gerisi boş. Sadece elinden geleni yapmak istiyor insan.. 6 aydır aynı tedaviyi görüyorsan bu kez tedaviyi değiştirin. Aşılamaya geçin mesela
Gebe kalmakta bi sıkıntın yok. Olur öyleyse vakti var demek ki. Üzme kendini. Eşine de kendine de yazıkDogal olur diye dusundum hep ben 3 kere hamile kaldim biri dogumdan sonra öldü ilk bebegim 2. Ye kizim lldu bi daga 11 yasinda bir tanede bu kizimdan sonra kurtajim var hep diyodum bi hamile kalayim her yaptigimi en ince ayrintisina kadar anlatcam belku vesile olur kizlara diye ama ne yazikki anlatamiycam yillardir javga etmedigim esimle bu gun kavga ettim onuda uzdum cok bole bi psikolojiyle olcak olsada olmuycak zaten caresiz kaldigimi hissediyorum artik
Dogal olur diye dusundum hep ben 3 kere hamile kaldim biri dogumdan sonra öldü ilk bebegim 2. Ye kizim lldu bi daga 11 yasinda bir tanede bu kizimdan sonra kurtajim var hep diyodum bi hamile kalayim her yaptigimi en ince ayrintisina kadar anlatcam belku vesile olur kizlara diye ama ne yazikki anlatamiycam yillardir javga etmedigim esimle bu gun kavga ettim onuda uzdum cok bole bi psikolojiyle olcak olsada olmuycak zaten caresiz kaldigimi hissediyorum artik
Ama bu hamileliklerim 11 yil onceydi ne yazikki ben su anda 2 tane pedle adetimi bitiriyorum yasimda 31 kizimla arasinda cok yas farki actim zaten bide fsh biraz yuksek cikinca iyice uzuldum acelem yasimin geciyo olmasi ve ben her bebek tedavimde 2. Klomende gamile jaldim bu ay 6. Ay bunda olmuyor ondan gerildim bide 36 saat sonra da yapamiycak olunca hic olmadigim jadar agresif oldumBilmiyorum ben mi yanlışım ama bak ne güzel bir evladın var tamam beklemek zor ama dediğim gibi bir evladın var en azından ve 2. İçin 6 ay bence çok değil hatta niye hemen acele ettin ki iğne için falan demek ki hamile kalabiliyorsunuz
Ama bu hamileliklerim 11 yil onceydi ne yazikki ben su anda 2 tane pedle adetimi bitiriyorum yasimda 31 kizimla arasinda cok yas farki actim zaten bide fsh biraz yuksek cikinca iyice uzuldum acelem yasimin geciyo olmasi ve ben her bebek tedavimde 2. Klomende gamile jaldim bu ay 6. Ay bunda olmuyor ondan gerildim bide 36 saat sonra da yapamiycak olunca hic olmadigim jadar agresif oldum
Canim,su an sehir disina çıktım foruma bakamıyorum yarin detaylı anlatayim insallah yapalim biz de katilmak,isteyenlerle yürütürüz insallahO nasil oluyor bayanlar yapalım bizde
Canim,su an sehir disina çıktım foruma bakamıyorum yarin detaylı anlatayim insallah yapalim biz de katilmak,isteyenlerle yürütürüz insallah
P paraleller vePrenses357 canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?