Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kimyasal gebelik yasiyor olabilir miyim? 3 gundur sabah yaptigim testler ama koyulasmiyor deger artmak yerine iniyor olabilir mi testler bu konuda bilgi verir mi?

Adetiniz geçmiş miydi ki. Ya açıkcası çok bilgim yok ama idrar olduğu için biraz daha geç yansıyor ya yani belki hemen öyle 1 gün arayla koyulaşma olmaz diye düşünüyorum

Adetiniz geçmiş miydi ki. Ya açıkcası çok bilgim yok ama idrar olduğu için biraz daha geç yansıyor ya yani belki hemen öyle 1 gün arayla koyulaşma olmaz diye düşünüyorum
Bugün yaptigim test daha soluk aklimi o karıştırdı. Adetime 1 ya da 2 gun var

Ve ben dogum yaptigim
Insallah canim rabbim en kisa zamanda bende dahil herkeze nasip etsin ne yazikki ole bir duruma geliyoruz ki beklerken onca emek bir olumsuzlukta takilip kaliyosun internette arastiriyorum saatlerden beri 48 saate kadar iliski olabilirmi benim 48 saat dolmus olmuycak ben yinede sansimi deniycem

Aynen devam devam devam ALLAHIM duy sesimizi

Iyiki varsiniz ya yeniden umut etmeye basladim sanki 4 mevsimi bir gunde yasasim bu gun dallar yeniden cicek acti evet evet toparlamam lazim bebek iyi ortam seviyor nasil olsa

Aynen hepimiz çöküş yaşıyoruz sen beni birde kırmızıları görünce gör resmen uçuyorum ama sonuç olarak Rabbim elbet bir gün dualarımızı kabul edecek

canim bu yaptigin testler gebelik testi mi ovulasyon mu? gebelikse ve adetine bir iki gun varsa silik cizgi hamile oldugunu gosterir direk degil mi? ovulasyon testi de gebelik testi gibi kullanilabiliyor gerci yani cizgi var silik de olsa sen kan testi yaptir

canim simdi daha dikkatli okudum yazdiklarini. sen dusuk filan dusunme lutfenm yarin ozel hastaneler acik olur degil mi kan verebilecegin bir hastane ve muayene de olurdun. kotu dusunme insallah bebisim vardir ve seninledir

canim simdi daha dikkatli okudum yazdiklarini. sen dusuk filan dusunme lutfenm yarin ozel hastaneler acik olur degil mi kan verebilecegin bir hastane ve muayene de olurdun. kotu dusunme insallah bebisim vardir ve seninledir
Sagol canim yarin kan veririm artik hafta sonuna denk gelmesi kötü oldu işte.keske dun kan verseydim pazartesi bir daha veririrdim çok pisman oldum ama kimyasal olduguna eminim artik predictor test yaptim erken olanindan degil ama normal olandan golge gibi silik çıktı. Yani saglikli olsa cumadan bu yana deger artardi ya da en azindan ayni koyulukta olurdu. Muhtemelen 2 3 gune kanama baslayacak.yarin kan muhtemelen 20 alti bir deger gelir.kismet. zaten bırakmıştım ikinci cocuk icin düşünmeyi.eger olmazsa denemeyi planlamıyorum. Bu yil 1.sınıf okutacagim.en az 50 kisi sınıfım.bu aydan sonra gebelik planlamam çünkü ozaman cocuklari subat gibi birakmam gerekir.kıyamam yazik yari yolda kalmasınlar.bu ay olmazsa ta seneye hazirana kadar yok

Kızlar merhaba adetim 7 gün geçikmişti doktora gittim hormon testi yaptık şükür ciddi bir sorun çıkmadı yalnız yumurtalarının birinde çok az bir tembellik varmış ilaçta vermedi gerek yok dedi, şimdi ben kendim birşeyler yapmak istiyorum adaçayına başladım incir yiyorum yardımcı olabilecek var mı acaba neler yapabilirim başka

İnşallah korktuğun gibi değildir canım kan vermeden böyle düşünme herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…