- 16 Mayıs 2014
- 659
- 678
- 103
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.601
yaa ne kadar iyi bir insansin ve ogretmensin kendinden cok ogrencilerini dusunuyorsun Allah gonlune gore versin ve bu iyi niyetinin karsiligini alirsin insallah canim benimSagol canim yarin kan veririm artik hafta sonuna denk gelmesi kötü oldu işte.keske dun kan verseydim pazartesi bir daha veririrdim çok pisman oldum ama kimyasal olduguna eminim artik predictor test yaptim erken olanindan degil ama normal olandan golge gibi silik çıktı. Yani saglikli olsa cumadan bu yana deger artardi ya da en azindan ayni koyulukta olurdu. Muhtemelen 2 3 gune kanama baslayacak.yarin kan muhtemelen 20 alti bir deger gelir.kismet. zaten bırakmıştım ikinci cocuk icin düşünmeyi.eger olmazsa denemeyi planlamıyorum. Bu yil 1.sınıf okutacagim.en az 50 kisi sınıfım.bu aydan sonra gebelik planlamam çünkü ozaman cocuklari subat gibi birakmam gerekir.kıyamam yazik yari yolda kalmasınlar.bu ay olmazsa ta seneye hazirana kadar yok
Canım bende öğretmenim ama senin gibi düşünemiyorum henüz çocuğum yok ilk denememiz o yzden sanırm okullar açılana kadar devam edeceğim inşallahSagol canim yarin kan veririm artik hafta sonuna denk gelmesi kötü oldu işte.keske dun kan verseydim pazartesi bir daha veririrdim çok pisman oldum ama kimyasal olduguna eminim artik predictor test yaptim erken olanindan degil ama normal olandan golge gibi silik çıktı. Yani saglikli olsa cumadan bu yana deger artardi ya da en azindan ayni koyulukta olurdu. Muhtemelen 2 3 gune kanama baslayacak.yarin kan muhtemelen 20 alti bir deger gelir.kismet. zaten bırakmıştım ikinci cocuk icin düşünmeyi.eger olmazsa denemeyi planlamıyorum. Bu yil 1.sınıf okutacagim.en az 50 kisi sınıfım.bu aydan sonra gebelik planlamam çünkü ozaman cocuklari subat gibi birakmam gerekir.kıyamam yazik yari yolda kalmasınlar.bu ay olmazsa ta seneye hazirana kadar yok
Onlar da evlat gibi oluyor inan. 3 kez bastan sona mezun ettim.ilk çocuğumu da yine ikinci mezunlar icin erteledim.onlari mezun edince gebe kaldim.bu sefer de mayista kalmayi planladim en azindan müdürüme rica edip bana 1 vermeyin ara sinif alayim yarim donem gireyim diyecektim derslerine.ama olmadi bu ay planlamamıştım kendi geldi ya da gelemedi buruldum baya hayirlisi hersey Allahtanyaa ne kadar iyi bir insansin ve ogretmensin kendinden cok ogrencilerini dusunuyorsun Allah gonlune gore versin ve bu iyi niyetinin karsiligini alirsin insallah canim benim
Bitanem allah sana ve bana burda bekleyen ve bebek isteyen herkeze hemen nasip etsin insallah canim seni cok iyi anliyorumSon 13 söylemek istedim napayımİçten içe yine olmayacak diye düşünüyorum ama ümit etmek istiyorum Rabbim lütfen dualarımızı kabul et
Çok koyu hamile olabilirsinizKizlar merhaba benim adetime 4 gun kaldi bugun ovulasyon testi yaptim bi bakarmisiniz
Ayy insallah ya peki kesin olabilirmiÇok koyu hamile olabilirsiniz
Kesin diyemem ama ovulasyon testi bhcg yi de lh olarak algılayıp böyle koyu çizgi çıkarıyor. En iyisi gebelik testi yapmanizAyy insallah ya peki kesin olabilirmi
Bhch ve lg hormonlarinin bilesenleri ayniymis biraz arastirdim ovulasyon testiyle gebelik ogrenilebilirmisKesin diyemem ama ovulasyon testi bhcg yi de lh olarak algılayıp böyle koyu çizgi çıkarıyor. En iyisi gebelik testi yapmaniz
Canim insallah hamilesindir insallah gyzel haberini aliriz rabbim versin bu ayKizlar merhaba benim adetime 4 gun kaldi bugun ovulasyon testi yaptim bi bakarmisiniz
İnsallah canim insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinCanim insallah hamilesindir insallah gyzel haberini aliriz rabbim versin bu ay
Eveeett hamilesin tebrik ederim seniiii kurban olduğum ne oluurrrrr bize de nasip ettttt Allah'ım ..Kizlar merhaba benim adetime 4 gun kaldi bugun ovulasyon testi yaptim bi bakarmisiniz
İnşallah güzel haberlerini alırız arkadaşım. Allah nasip herkese nasip etsinİnsallah canim insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Ayyy cok heyecanlandim ama ovulasyon testi oldugu icin bir yandanda baska biseymi var acaba diyorumEveeett hamilesin tebrik ederim seniiii kurban olduğum ne oluurrrrr bize de nasip ettttt Allah'ım ..
Amin insallah canimİnşallah güzel haberlerini alırız arkadaşım. Allah nasip herkese nasip etsin
Canım geçen ay adetten önce ben de ovuda koyuyu gördüm sonra kırmızılar geldi ama o şekilde hamile olanlar da varmış en iyisi gebelik testi yap tatlım :)Ayyy cok heyecanlandim ama ovulasyon testi oldugu icin bir yandanda baska biseymi var acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?