Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa ne kadar iyi bir insansin ve ogretmensin kendinden cok ogrencilerini dusunuyorsun Allah gonlune gore versin ve bu iyi niyetinin karsiligini alirsin insallah canim benim

Canım bende öğretmenim ama senin gibi düşünemiyorum henüz çocuğum yok ilk denememiz o yzden sanırm okullar açılana kadar devam edeceğim inşallah yazdıklarını görünce bian kötü öğretmenmişim gibi hissettim kendimi

yaa ne kadar iyi bir insansin ve ogretmensin kendinden cok ogrencilerini dusunuyorsun Allah gonlune gore versin ve bu iyi niyetinin karsiligini alirsin insallah canim benim
Onlar da evlat gibi oluyor inan. 3 kez bastan sona mezun ettim.ilk çocuğumu da yine ikinci mezunlar icin erteledim.onlari mezun edince gebe kaldim.bu sefer de mayista kalmayi planladim en azindan müdürüme rica edip bana 1 vermeyin ara sinif alayim yarim donem gireyim diyecektim derslerine.ama olmadi bu ay planlamamıştım kendi geldi ya da gelemedi buruldum baya hayirlisi hersey Allahtan

Kizlar merhaba benim adetime 4 gun kaldi bugun ovulasyon testi yaptim bi bakarmisiniz

Eklentiler

• IMG_0303.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 66
Kizlar nasil mutluyum anlatamam kocam supriz yapti geldi 36 saat gece 1 de olucakti ve ben biraz once 17 00 da birlikte oldum kocam yine gitti sabah gelcek sehir disindan kacircam diye uzuluyordum bacaklari diktim hala yatiyorum ikimizde cok mucadele ediyoruz insallah bu ay nasip olur isteyen herkezede banada nasil mutlu oldum anlaramam

Ayyy cok heyecanlandim ama ovulasyon testi oldugu icin bir yandanda baska biseymi var acaba diyorum
Canım geçen ay adetten önce ben de ovuda koyuyu gördüm sonra kırmızılar geldi ama o şekilde hamile olanlar da varmış en iyisi gebelik testi yap tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…