Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay rahim filmi cekildim acik cikti cok sukur ve tam ovulasyon donemindeyim eger yumurtam catlarsa insaalah cok umitliyim 1 yildan sonra ilk kez.... Bu havada karnimda sicak su torbalariyla yatiyorum sirf yumurtalarim buyusun diye :)))

Bata 9 gün kaldı ne olacak bakalım bu ay adet olacağıma adım kadar eminim ne karnım ağrıyor ne göğüslerim şişti her ay taş gibi olan acıyan memitolar bu ay oyun hamuru gibi içimden ağlamak geliyor.. Hiç umudum yok yine olmayacak sinirlerim bozuldu

Baaakk gördün mü o kadar yıprattın kendini hadi bakalım inşallah bu ay gelir küçük meleğin sana

Günaydın herkese 8 pozitif testten sonra bugün adet kanamam başladı anladim ki adetten evvel test yapmak pek de iyi degilmis kimyasal bir gebeligi haber almışım.yapmasam bilmeyecektim üzülmeyecektim.hayırlısı olsun.sizlere de hayirli haberler dilerim gönlünüze göre olsun insallah

çok geçmiş olsun sabredemiyorum bende yapıyorum test üzülme hayırlısı olsun hakımızda

Merhaba kızlar ben test yaptırmıştım
E2 ESTRADİOL 24
FSH 2,93
LH 4,88

çıktı sağ yumurtalığın normal solda minik minikk bişeyler var dedi ilaç vercem gider yumurtaların hafif tembel dedi
5. gün klomene başlayacaksın 12 13 14 birliktelik 16 gün de dupbaston o bitince gebelik testi yap dedi

değerlerden anlayan bi arkadaş yardımcı olabilirmi bide
klomen içtiğim için ovulasyon testi yanlış cevap verirmi ovulasyon ile de yumurtlama günümü takip etmek için soruyorum

Teşekkür ederim hic bulasmasam bu ay olmadi diye üzülmezdim ama öğrenip var oldugunu bilip veda etmek beni üzdü demekki sağlıksız bur gebelikti ve tutunamadi kismet değilmiş

Teşekkür ederim hic bulasmasam bu ay olmadi diye üzülmezdim ama öğrenip var oldugunu bilip veda etmek beni üzdü demekki sağlıksız bur gebelikti ve tutunamadi kismet değilmiş
Geçmiş olsun. Heveslenip sonra üzülmek kötü ama genelde düşük olan bebekler sağlıklı olmuyor inşallah daha sağlıklı bebislerin olur. En azından hamile kalabiliyosun. Bunu ogrendin. Yine olur

Günaydın kızlarrr. Nasıl geçiyor zaman. Benim bata 3 gün kaldı ne kadar umudum olmasada bekliyorum. Hepimiz için hayırlısı inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…