- 19 Kasım 2016
- 559
- 443
- 103
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.621
Kizlar merhaba benim adetime 4 gun kaldi bugun ovulasyon testi yaptim bi bakarmisiniz
Kizlar nasil mutluyum anlatamam kocam supriz yapti geldi 36 saat gece 1 de olucakti ve ben biraz once 17 00 da birlikte oldum kocam yine gitti sabah gelcek sehir disindan kacircam diye uzuluyordum bacaklari diktim hala yatiyorum ikimizde cok mucadele ediyoruz insallah bu ay nasip olur isteyen herkezede banada nasil mutlu oldum anlaramam
1 tane test var ve evim eczaneye filan uzakAy hadi inşallah ya hamilesindir yok mu hiç gebelik nöbetçi falan bulup yap bence
1 tane test var ve evim eczaneye filan uzak
Sabah yaparim artikSenin kararın beklemek istiyorsan bekle canım ona diyecek bir şey yok
Sabah yaparim artik
İnsallah canimHadi bakalım hayırlı haberler inşallah
Insallah canim allah razi olsun senden de baya duzelttin psikolojimi rabbim hepmize nasip etse keske bu ay bu topik bebek haberleriyle kirilsa gecse nasil mutlu olurum anlatamamBaaakk gördün mü o kadar yıprattın kendini hadi bakalım inşallah bu ay gelir küçük meleğin sana
çok geçmiş olsun sabredemiyorum bende yapıyorum test üzülme hayırlısı olsun hakımızdaGünaydın herkese 8 pozitif testten sonra bugün adet kanamam başladı anladim ki adetten evvel test yapmak pek de iyi degilmis kimyasal bir gebeligi haber almışım.yapmasam bilmeyecektim üzülmeyecektim.hayırlısı olsun.sizlere de hayirli haberler dilerim gönlünüze göre olsun insallah
Geçmiş olsun. Heveslenip sonra üzülmek kötü ama genelde düşük olan bebekler sağlıklı olmuyor inşallah daha sağlıklı bebislerin olur. En azından hamile kalabiliyosun. Bunu ogrendin. Yine olurTeşekkür ederim hic bulasmasam bu ay olmadi diye üzülmezdim ama öğrenip var oldugunu bilip veda etmek beni üzdü demekki sağlıksız bur gebelikti ve tutunamadi kismet değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?