- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.641
Yarın dahada koyulaşabilir. Belki daha geç olacaktır.Benimde silikti öncekiler dün yaptığım baya koyu haldeydi. Bugün nasıl çıkacak bilmiyorum öğlen yapıcam yineEki Görüntüle 2025231
Kızlar bugün adetimin 18. Döngüsü ve hala ovu testim bu şekilde oldu. Telefondaki takvime göre yumurtlama yarını gösteriyor. Adet döngün 32 gün. Benim bu ay yumurta çatlamicak mı sizce?
canım endişelenme benimde takvimdeki yumurtlama gününden önceki gün sseninki gibiydi bide akşam yap testi daha koyu cıkacaktır ve yarın tabiki kopkoyu olacaktır.endişeye yer yokEki Görüntüle 2025231
Kızlar bugün adetimin 18. Döngüsü ve hala ovu testim bu şekilde oldu. Telefondaki takvime göre yumurtlama yarını gösteriyor. Adet döngün 32 gün. Benim bu ay yumurta çatlamicak mı sizce?
Günaydın benim de üç gün kaldı bekliyorum dunki test negatifGünaydın kızlarrr. Nasıl geçiyor zaman. Benim bata 3 gün kaldı ne kadar umudum olmasada bekliyorum. Hepimiz için hayırlısı inşallah.
İnşallah seninkide koyu çıkar canım silik çıktıkça stres yapıyorumYarın dahada koyulaşabilir. Belki daha geç olacaktır.Benimde silikti öncekiler dün yaptığım baya koyu haldeydi. Bugün nasıl çıkacak bilmiyorum öğlen yapıcam yine
Canım ya inşallah inşallahcanım endişelenme benimde takvimdeki yumurtlama gününden önceki gün sseninki gibiydi bide akşam yap testi daha koyu cıkacaktır ve yarın tabiki kopkoyu olacaktır.endişeye yer yok
Sonrasında ne olmalı? Dinlenmeye mi çekilmek gerekiyor yoksa normal rutin mi? Benimde bitecek bir iki güne. Nasıl davranmalı bilemedimbenim yumurtlama dönemi bitti şimdi beklemedeyim bat 11 gün kaldı.şişliğim var üşüttüm heralde adet olacak gibi alt karında şişlik hissi var.inşallah üşütmemişimdir bu dönemler sıcak tutmak gerekmiş belimizi karnımızı
bat 4 ağustos canım benim.bende koyulaşmıyor diye üzülüyodum sonra birden koyulaştı stres yapma hiç.ama tabi benimki en koyu oldugu günün akşamı birliktelik oldu o zaman yumurta ne durumdaydı bilmiyorum inşallah tutmuşturCanım ya inşallah inşallahmisafirim var bu ay boş geçti ilk kez ovu testi aldım takip edeyim en azından o günleri değerlendiririz diye ama oda bi türlü koyulaşmadı. İnşallah dediğin gibi olur
canım sonrasında agır kaldırmayacaz ayaklarda üşütmeyecez yukarıya doğru uzanmıycaz gerisi normal rutin hayat ve ilişkide sıkıntı yok aynen devam zaten senin ovulasyon ne durumdaSonrasında ne olmalı? Dinlenmeye mi çekilmek gerekiyor yoksa normal rutin mi? Benimde bitecek bir iki güne. Nasıl davranmalı bilemedim
canım normaldede gecikmen oluyormuydu düzensizlik varmı.bi kan tahlili yaptır istersenGÜNAYDIN KIZLAR BENİM BU GÜN 9. GÜNÜ GECİKMEMİM CUMARTESİ PAZAR EVDE TEST YAPTIM NEGATİF CIKTI CUMARTESİ DOKTORUMA GİTİİM AMA İZİNLİYMİŞ GÖRÜNEMEDİM SİZCE NE YAPAYIM
canım sonrasında agır kaldırmayacaz ayaklarda üşütmeyecez yukarıya doğru uzanmıycaz gerisi normal rutin hayat ve ilişkide sıkıntı yok aynen devam zaten senin ovulasyon ne durumda
Dün böyle görünüyordu canım. 1 saat sonra tekrar edeceğim. Bakalım devam ediyor mucanım sonrasında agır kaldırmayacaz ayaklarda üşütmeyecez yukarıya doğru uzanmıycaz gerisi normal rutin hayat ve ilişkide sıkıntı yok aynen devam zaten senin ovulasyon ne durumda
süper sen bugünü degerlendir dünde calışma olduysa çok iyi derimDün böyle görünüyordu canım. 1 saat sonra tekrar edeceğim. Bakalım devam ediyor mu
biran önce kan ver bence tatlım bebiş inşallah vardır ve sağlıklıdır ama bebeiş yoksa bile bi sorun var demek oluyo biran önce önlemini alCANIM NORMALDE GECİKME OLMAZ BAZEN AZ OLUR BAZEN COK AMA GÜNÜ 1 VEYA İKİ GÜN DEGİŞİR SADECE İLK DEFA BU KADAR UZADI ANLAMADIM İKİNCİ GÜNÜ KAN VERDİM NEGATİFTİ ŞİMDİ YİNE OYLE OLUR DİYE KORKUYORUM EŞİM AKŞAM GİDİP VERELİM DEDİ CESARET EDEMEDİM
HAKLISIN CANIM İŞTEYİM Ş AN ÇIKIŞTA BİR KAN VERİRİM OLMADI YARINDA İZİN ALIR HASTANEYE GİDERİMbiran önce kan ver bence tatlım bebiş inşallah vardır ve sağlıklıdır ama bebeiş yoksa bile bi sorun var demek oluyo biran önce önlemini al
güzel haberler getir bizeHAKLISIN CANIM İŞTEYİM Ş AN ÇIKIŞTA BİR KAN VERİRİM OLMADI YARINDA İZİN ALIR HASTANEYE GİDERİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?