- 8 Eylül 2016
- 768
- 517
- 53
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.661
silikte mi cıkmıyo testlerin fotosunu atabiliyosan bakalım canımİNŞALLAH CANIM ONCA NEGATİFTEN SONRA UMUDUM YOK AMA OLSA EN AZINDAN BİRİNDE ÇIKARDI
CANIM SIKINTI ETME YUMURTANIN ÇATLADIGI GÜN İLİŞKİ OLMUŞ NASIL OLSA ÖNEMLİ OLAN O ÖNCESİ OLSA OLABİLİRDİ AMA KISMET İNŞALLAH BU AY BEBİŞİNE KAVUŞURSUNya kızlar test en koyu oldu sabah ve akşam ilişki oldu o gün aşırı sancım vardı yumurta catladı kesin dedim acaba zamanlama hatammı var keske tam koyu olmadan öncede ilişki olsaydı.
Evet canım dün testten habersiz sabah sporu yapmıştiksüper sen bugünü degerlendir dünde calışma olduysa çok iyi derim
YOK CANIM TELEFONDAN FOTOGRAF YÜKLEYEMİYORUM NEDENSE AMA İKİNCİ ÇİZGİYİ GÖRMEDİM HİÇsilikte mi cıkmıyo testlerin fotosunu atabiliyosan bakalım canım
ayy inşallah canım ağzından bal damlıyor.sende meleğine kavusursun inşallah en kısa zamnda sağlıklaCANIM SIKINTI ETME YUMURTANIN ÇATLADIGI GÜN İLİŞKİ OLMUŞ NASIL OLSA ÖNEMLİ OLAN O ÖNCESİ OLSA OLABİLİRDİ AMA KISMET İNŞALLAH BU AY BEBİŞİNE KAVUŞURSUN
aman degerlendir canım ben bi günü boş gectim tam koyu degil gibi diye ve pişmanlığını yaşıyorum boş geçme hiç 4 gün falan üstüste yapardım ahhh kafam işteEvet canım dün testten habersiz sabah sporu yapmıştikAslında bugün boş geçmem gereken gündü ama riske atmak istemiyorum. İnsallah hepimizin yüzü güler ağustos ayında
Hala gelmedi mi canım. Umarım bebek haberi gelir o zaman. Dualarımız seninleCANIM NORMALDE GECİKME OLMAZ BAZEN AZ OLUR BAZEN COK AMA GÜNÜ 1 VEYA İKİ GÜN DEGİŞİR SADECE İLK DEFA BU KADAR UZADI ANLAMADIM İKİNCİ GÜNÜ KAN VERDİM NEGATİFTİ ŞİMDİ YİNE OYLE OLUR DİYE KORKUYORUM EŞİM AKŞAM GİDİP VERELİM DEDİ CESARET EDEMEDİM
AMİN CANIM RABBİM BİR AN ÖNCE TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN İNŞALLAHayy inşallah canım ağzından bal damlıyor.sende meleğine kavusursun inşallah en kısa zamnda sağlıkla
Gecmis olsun canim seni cok iyi anlıyorum icini ferah tut demek ki gebe kalabiliyorsun ader duzenin degisebilir ama hayatin sonu degilGünaydın herkese 8 pozitif testten sonra bugün adet kanamam başladı anladim ki adetten evvel test yapmak pek de iyi degilmis kimyasal bir gebeligi haber almışım.yapmasam bilmeyecektim üzülmeyecektim.hayırlısı olsun.sizlere de hayirli haberler dilerim gönlünüze göre olsun insallah
YOK CANIM GELEN GİDEN YOK AMA TESTLER DE NEGATİF İŞTEHala gelmedi mi canım. Umarım bebek haberi gelir o zaman. Dualarımız seninle
YOK CANIM TELEFONDAN FOTOGRAF YÜKLEYEMİYORUM NEDENSE AMA İKİNCİ ÇİZGİYİ GÖRMEDİM HİÇ[/QUOT
Dün bende yarım saat uğraştım sinir oldum sonra çözüm buldum
Anlamadim hamile misiniz o yüzden mi soruyorsunuz?selam kızlar, benim 2,5 yaşında bir oğlum var 14 kg civarı sizce onu kucağıma almak sorun yaratır mı? bazı durumlarda kucağıma almam gerekiyor
ayyy gercekten miii . dun aksam bırı yazmıstı sekız tane pozıtıf testten sonra adet oldum dıye o yuzden guvenemıyorum su testlere
canım rabbim sana da nasıp etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?