Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya kızlar test en koyu oldu sabah ve akşam ilişki oldu o gün aşırı sancım vardı yumurta catladı kesin dedim acaba zamanlama hatammı var keske tam koyu olmadan öncede ilişki olsaydı.

ya kızlar test en koyu oldu sabah ve akşam ilişki oldu o gün aşırı sancım vardı yumurta catladı kesin dedim acaba zamanlama hatammı var keske tam koyu olmadan öncede ilişki olsaydı.
CANIM SIKINTI ETME YUMURTANIN ÇATLADIGI GÜN İLİŞKİ OLMUŞ NASIL OLSA ÖNEMLİ OLAN O ÖNCESİ OLSA OLABİLİRDİ AMA KISMET İNŞALLAH BU AY BEBİŞİNE KAVUŞURSUN

Evet canım dün testten habersiz sabah sporu yapmıştik Aslında bugün boş geçmem gereken gündü ama riske atmak istemiyorum. İnsallah hepimizin yüzü güler ağustos ayında
aman degerlendir canım ben bi günü boş gectim tam koyu degil gibi diye ve pişmanlığını yaşıyorum boş geçme hiç 4 gün falan üstüste yapardım ahhh kafam işte

Hala gelmedi mi canım. Umarım bebek haberi gelir o zaman. Dualarımız seninle

Gecmis olsun canim seni cok iyi anlıyorum icini ferah tut demek ki gebe kalabiliyorsun ader duzenin degisebilir ama hayatin sonu degil

Hala gelmedi mi canım. Umarım bebek haberi gelir o zaman. Dualarımız seninle
YOK CANIM GELEN GİDEN YOK AMA TESTLER DE NEGATİF İŞTE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİMDE DUALARIM HEP SİZİNLE İNŞALLAH HEPİMİZ EN YAKINZAMANDA BEBİŞLERİMİZE KAVUŞUR HAMİŞ DÖNEMLERİMİZİ KONUŞURUZ İNŞALLAH

selam kızlar, benim 2,5 yaşında bir oğlum var 14 kg civarı sizce onu kucağıma almak sorun yaratır mı? bazı durumlarda kucağıma almam gerekiyor

Kızlarrr selam selam selammm. Su anda cok heyecanlıyım cunku soktayım.bu ay Hıc umudum yokken sanırım hamileyimmm. demin test yaptımm bakın fotodaki gıbı cıktı. Zaten ogle arasına gırmıstık hemen hastaneye kostum kanda gebelik bktırmak ıcınn bakalım allahım yuce rabbım nasıp etmıs mıı. Insallah kızlarr dualarınızı eksık etmeyın

Eklentiler

• IMG_1352.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 65
Arkadaşlar burda hepinizin heyecanla bebek haberini beklediklerini görüyorum bende 3 ay öncesine kadar buralardaydım aslında takip etmekte strese sebep oluyor bende ovulasyon testleri aldım telefondan uygulamadan takip ettim folik asiti sektirmeden aldım ama her ay hep kırmızıları gördük doktor da bana takip etmememi söylemişti ama ben yine takip ettim. Sonra bir umutsuzluk boşvermişlik takibi bıraktım normal yaşantıma devam ettim folik asiti bile zaman oldu içtim o ay zaman oldu içmedim ovulasyon falan hiçbişey yapmadım,hatta tatile gittik alkol bile aldım o derece olmayacağını düşünüyordum ve o ay hamile kaldım . Söylemek istediğim şu takip ederek kendinizi strese sokmayın akışına bırakın yüce rabbim doğru zamanda elbet nasip edecektir. İnşallah hepinizin hayırlı haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…