- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.681
Insallah canım ama onlarin dediği ovulasyon da olabilir fikrim yok.Sen icini ferah tut insanlar o ikinci çizgiyi gormek icin test çubuğunun üst kısmını filan cikariyor ama seninki masallah zaten net acaba kac gun geçmişti adetincanım rabbim sana da nasıp etsin insallah
benım hesaplarıma gore yani telefondaki takvım uygulamasına gore bugun 4.gundu . yanı en son 22 hazıranda hasta oldum,21 temmuzda yanı gecen cuma adet olmam gerekıyrdu.. ben gene dedım sarkar kesın ama bugun dayanamadım yaptım testı ıste sonuc bu..Insallah canım ama onlarin dediği ovulasyon da olabilir fikrim yok.Sen icini ferah tut insanlar o ikinci çizgiyi gormek icin test çubuğunun üst kısmını filan cikariyor ama seninki masallah zaten net acaba kac gun geçmişti adetin
Ne Guzel iyi sabretmissin benim bata 7 gun var ama hic umudum yok esimin testleri,sorunlu ciktibenım hesaplarıma gore yani telefondaki takvım uygulamasına gore bugun 4.gundu . yanı en son 22 hazıranda hasta oldum,21 temmuzda yanı gecen cuma adet olmam gerekıyrdu.. ben gene dedım sarkar kesın ama bugun dayanamadım yaptım testı ıste sonuc bu..
ınsallah bır an once hersey yoluna gırer arkadasım.. hıc bır zaman umudunu kaybetme umut herseyın bası . tabi bır de kısmett nasıp. kısmette varsa onunde hıcbırsey duramazNe Guzel iyi sabretmissin benim bata 7 gun var ama hic umudum yok esimin testleri,sorunlu cikti
Insallah canim kan sonucunu da yaz bekliyorum :)ınsallah bır an once hersey yoluna gırer arkadasım.. hıc bır zaman umudunu kaybetme umut herseyın bası . tabi bır de kısmett nasıp. kısmette varsa onunde hıcbırsey duramaz
çok tebrik ederim canım sağlıkla dünyaya getir bebişini inşallah darısı bizim başımıza.bize vermek istediğin bi tüyo var mı :)Kızlarrr selam selam selammm. Su anda cok heyecanlıyım cunku soktayım.bu ay Hıc umudum yokken sanırım hamileyimmm. demin test yaptımm bakın fotodaki gıbı cıktı. Zaten ogle arasına gırmıstık hemen hastaneye kostum kanda gebelik bktırmak ıcınn bakalım allahım yuce rabbım nasıp etmıs mıı. Insallah kızlarr dualarınızı eksık etmeyın
İnşallah tutmuştur canımm bende bekleyeyim inşallah benimde koyulaşırda tutarbat 4 ağustos canım benim.bende koyulaşmıyor diye üzülüyodum sonra birden koyulaştı stres yapma hiç.ama tabi benimki en koyu oldugu günün akşamı birliktelik oldu o zaman yumurta ne durumdaydı bilmiyorum inşallah tutmuştur
inşallah tatlım senin bat ne zaman güzel haberleri paylaşalımİnşallah tutmuştur canımm bende bekleyeyim inşallah benimde koyulaşırda tutar
Benim bat 8 ağutos canım hala ovu testleri yapıyorum yatılı misafirim de var değerlendiremiyoruz bari dedm ovu testşnde koyuyu görürsem o günler değerlendiririz bi umut işteinşallah tatlım senin bat ne zaman güzel haberleri paylaşalım
canım ınan gecen aylarda o kadar seyler yaptım olmadı bu ay hıcbısey yapmadım oldu..gecen aylarda bal+corekotu+tarcın kurunu yaptım olmadı, hıc takvıme bakmayacagım stres yapmayacagım dedım bu sefer gunu tutmadı, bu ay doktora gıtmıstık sadece cumadan ıtıbaren gunasırı bırlıktelık olsun dedı ve bız sadece 2 kez yapabıldık, misafirimiz geldi cunku.. onca denemeye hıcbısey olmazken boyle olunca ınsan sok oluyor..bır tek yaptıktan sonra hıc kalkmadım sabaha kadar o yuzden hıc dısarı akma olmadı bır tek tatktık olarak bunu dıyebılırım kızlar..çok tebrik ederim canım sağlıkla dünyaya getir bebişini inşallah darısı bizim başımıza.bize vermek istediğin bi tüyo var mı :)
ay maşallah inş güzel haberler alırsın, Allah bize de nasip etsin :)Kızlarrr selam selam selammm. Su anda cok heyecanlıyım cunku soktayım.bu ay Hıc umudum yokken sanırım hamileyimmm. demin test yaptımm bakın fotodaki gıbı cıktı. Zaten ogle arasına gırmıstık hemen hastaneye kostum kanda gebelik bktırmak ıcınn bakalım allahım yuce rabbım nasıp etmıs mıı. Insallah kızlarr dualarınızı eksık etmeyın
insallah canım ınsallah rabbim her isteyene versinnnay maşallah inş güzel haberler alırsın, Allah bize de nasip etsin :)
Anlamadim hamile misiniz o yüzden mi soruyorsunuz?
maşallah Allah bağışlasın, ya nasipse hiçbirşey önüne geçemiyor arkadaşım kendini kasma.selam kızlar, benim 2,5 yaşında bir oğlum var 14 kg civarı sizce onu kucağıma almak sorun yaratır mı? bazı durumlarda kucağıma almam gerekiyor
Dikkat etmekte fayda var ne guzel bir evladiniz var biz,onu goremedik,henüz bize de dua,edinhamile olma ihtimalim var şuan; henüz adet tarihim gelmediği için test yapmadım. eğer hamileysem sorun olur mu acaba bu yüzden soruyorum
çok sevindim canımm tadını9 çıkar hamişliğin sevincini doyasıya yaşa.bizede dua et lütfen hamişlerin duası kabul olurmuşkızlar kanda bhcg testi sonucu cıktı. HAMİLEYMİŞİMMMM..... Rabbimme binlerce kere sukurler olsun.. rabbim dualarımı kabul etti. rabbim isteyen herkese nasıp etsin kızlarr.. cok acacyip bir duyguymus yaaa ben aglarım falan dıyordum ama hala soktan cıkamadım sanırım..
Maşallah rabbim kucağına almayı da nasip etsin, ağlama kız hep gül..kızlar kanda bhcg testi sonucu cıktı. HAMİLEYMİŞİMMMM..... Rabbimme binlerce kere sukurler olsun.. rabbim dualarımı kabul etti. rabbim isteyen herkese nasıp etsin kızlarr.. cok acacyip bir duyguymus yaaa ben aglarım falan dıyordum ama hala soktan cıkamadım sanırım..
Ne guzel yaa cok sevindim Allah mutluluğunu daim etsin kucagina saglikla almayi nasip etsin bize de,dua et arkadasimkızlar kanda bhcg testi sonucu cıktı. HAMİLEYMİŞİMMMM..... Rabbimme binlerce kere sukurler olsun.. rabbim dualarımı kabul etti. rabbim isteyen herkese nasıp etsin kızlarr.. cok acacyip bir duyguymus yaaa ben aglarım falan dıyordum ama hala soktan cıkamadım sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?