Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım rabbim sana da nasıp etsin insallah
Insallah canım ama onlarin dediği ovulasyon da olabilir fikrim yok.Sen icini ferah tut insanlar o ikinci çizgiyi gormek icin test çubuğunun üst kısmını filan cikariyor ama seninki masallah zaten net acaba kac gun geçmişti adetin

benım hesaplarıma gore yani telefondaki takvım uygulamasına gore bugun 4.gundu . yanı en son 22 hazıranda hasta oldum,21 temmuzda yanı gecen cuma adet olmam gerekıyrdu.. ben gene dedım sarkar kesın ama bugun dayanamadım yaptım testı ıste sonuc bu..

Ne Guzel iyi sabretmissin benim bata 7 gun var ama hic umudum yok esimin testleri,sorunlu cikti

çok tebrik ederim canım sağlıkla dünyaya getir bebişini inşallah darısı bizim başımıza.bize vermek istediğin bi tüyo var mı :)

İnşallah tutmuştur canımm bende bekleyeyim inşallah benimde koyulaşırda tutar

çok tebrik ederim canım sağlıkla dünyaya getir bebişini inşallah darısı bizim başımıza.bize vermek istediğin bi tüyo var mı :)
canım ınan gecen aylarda o kadar seyler yaptım olmadı bu ay hıcbısey yapmadım oldu..gecen aylarda bal+corekotu+tarcın kurunu yaptım olmadı, hıc takvıme bakmayacagım stres yapmayacagım dedım bu sefer gunu tutmadı, bu ay doktora gıtmıstık sadece cumadan ıtıbaren gunasırı bırlıktelık olsun dedı ve bız sadece 2 kez yapabıldık, misafirimiz geldi cunku.. onca denemeye hıcbısey olmazken boyle olunca ınsan sok oluyor..bır tek yaptıktan sonra hıc kalkmadım sabaha kadar o yuzden hıc dısarı akma olmadı bır tek tatktık olarak bunu dıyebılırım kızlar..

ay maşallah inş güzel haberler alırsın, Allah bize de nasip etsin :)

hamile olma ihtimalim var şuan; henüz adet tarihim gelmediği için test yapmadım. eğer hamileysem sorun olur mu acaba bu yüzden soruyorum
Dikkat etmekte fayda var ne guzel bir evladiniz var biz,onu goremedik,henüz bize de dua,edin

çok sevindim canımm tadını9 çıkar hamişliğin sevincini doyasıya yaşa.bizede dua et lütfen hamişlerin duası kabul olurmuş

Maşallah rabbim kucağına almayı da nasip etsin, ağlama kız hep gül..

Ne guzel yaa cok sevindim Allah mutluluğunu daim etsin kucagina saglikla almayi nasip etsin bize de,dua et arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…