- 25 Nisan 2017
- 210
- 179
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.701
Tebrik ederim canim Rabbim meleğini sana bagislasin. Darısı başımıza insallah ne güzel bir haber verdin bizlere. Insallah bizim de böyle güzel haberler vermemiz nasip olur. Dikkat et kendine Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahkızlar kanda bhcg testi sonucu cıktı. HAMİLEYMİŞİMMMM..... Rabbimme binlerce kere sukurler olsun.. rabbim dualarımı kabul etti. rabbim isteyen herkese nasıp etsin kızlarr.. cok acacyip bir duyguymus yaaa ben aglarım falan dıyordum ama hala soktan cıkamadım sanırım..
dualarımmm hep hep hep hep sızınle olacakkkk kızlarr... rabbim herkese annelik yasamayı nasıp etsin...Ne guzel yaa cok sevindim Allah mutluluğunu daim etsin kucagina saglikla almayi nasip etsin bize de,dua et arkadasim
Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıklı sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin inşallahkızlar kanda bhcg testi sonucu cıktı. HAMİLEYMİŞİMMMM..... Rabbimme binlerce kere sukurler olsun.. rabbim dualarımı kabul etti. rabbim isteyen herkese nasıp etsin kızlarr.. cok acacyip bir duyguymus yaaa ben aglarım falan dıyordum ama hala soktan cıkamadım sanırım..
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, dualarım hep böyleDikkat etmekte fayda var ne guzel bir evladiniz var biz,onu goremedik,henüz bize de dua,edin
kızlar kanda bhcg testi sonucu cıktı. HAMİLEYMİŞİMMMM..... Rabbimme binlerce kere sukurler olsun.. rabbim dualarımı kabul etti. rabbim isteyen herkese nasıp etsin kızlarr.. cok acacyip bir duyguymus yaaa ben aglarım falan dıyordum ama hala soktan cıkamadım sanırım..
cok iyi ya ne güzel üst üste mutlu haberler aldık darı bizim başımıza dua edin bizlerede nolur rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tatmayı nasp etsinKızlar merhaba. Bir süredir giremedim strese giriyorum diye ama güzel haberlerle geldim. Hamileyimm17 temmuzdu bat iki gün geçince evde test yaptm çift çizgi görünce de kan testi verdim. Rabbime çok şükür hamileyim inşallah sağlıklı sıhhatli tamamlamayı nasip eder. İnşallah bekleyen herkese rabbim tez vakitte hamile kalmayı nasip eder hamileliği hakkımızda hayırlı kılar. Hepiniz duamdasınız kızlar
canım acilden kan tahlili yaptırsanGÜNAYDIN KIZLAR BENİM BU GÜN 9. GÜNÜ GECİKMEMİM CUMARTESİ PAZAR EVDE TEST YAPTIM NEGATİF CIKTI CUMARTESİ DOKTORUMA GİTİİM AMA İZİNLİYMİŞ GÖRÜNEMEDİM SİZCE NE YAPAYIM
Teşekkürler canım darısı isteyen herkese inşallah
Canım hepinize dua ediyorum kendimle beraber inşallah tez vakitte herkesin mutlucok iyi ya ne güzel üst üste mutlu haberler aldık darı bizim başımıza dua edin bizlerede nolur rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tatmayı nasp etsin
bize verebileceğin bi tüyo yokmu canımTeşekkürler canım darısı isteyen herkese inşallah
canım adet düzensizliğin varmıydı ayın kaçında olman gerekiyordu lekelenmen ne zamn olduArkadaslar bana yardim edin lutfen benim adetim 24 gun gecti 7 temmuzda kahverengi leke oldu 3 gun sonra durdu idrar testim negatif 2 gun once kan verdim sonuc ordada negatif 2 cikti ne yapabilirim sizce?
1 temmuzda adet olmam lazimdi 24 gun gecikti 7 temmuzda 3 gun suren kahverengi leke oldu kesildi duzensizligim vardi ama en fazla 1 hafta gecikirdi ne yapicagimi bilemiyorumcanım adet düzensizliğin varmıydı ayın kaçında olman gerekiyordu lekelenmen ne zamn oldu
bu akşam yaptırmayı düşünüyorum ya da yarın doktora gitmeyi kararsız kaldım canım yarın doktora gideyim o da anlar zaten ne olduğunu gerekirse kan testi ister diye düşünüyorum bilmiyorum canım yaacanım acilden kan tahlili yaptırsan
tatlım o lekelenme dediğin adettir büyük ihtimalle kan testinide kısa zaman önce yaptırdın ve negatifse..bazen hava degişimden falan cok az geliyo adet yada üzüntülü bi dönemdeysen falan.istersen bi doktora git kan testi yaptır tekrar1 temmuzda adet olmam lazimdi 24 gun gecikti 7 temmuzda 3 gun suren kahverengi leke oldu kesildi duzensizligim vardi ama en fazla 1 hafta gecikirdi ne yapicagimi bilemiyorum
kesin doktora gideceksen acele etme o zaman ama inş vardır canımbu akşam yaptırmayı düşünüyorum ya da yarın doktora gitmeyi kararsız kaldım canım yarın doktora gideyim o da anlar zaten ne olduğunu gerekirse kan testi ister diye düşünüyorum bilmiyorum canım yaa
normalde adetim 6 gun surerdi ve cok agrili olurdu hic agri olmadi yani adet gibi degildi hic tekrar kan testini ne zaman yaptirim sizcetatlım o lekelenme dediğin adettir büyük ihtimalle kan testinide kısa zaman önce yaptırdın ve negatifse..bazen hava degişimden falan cok az geliyo adet yada üzüntülü bi dönemdeysen falan.istersen bi doktora git kan testi yaptır tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?