Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim canim Rabbim meleğini sana bagislasin. Darısı başımıza insallah ne güzel bir haber verdin bizlere. Insallah bizim de böyle güzel haberler vermemiz nasip olur. Dikkat et kendine Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah şüphelendiğin bir şey var mıydı peki ? Bir de kan testi sonucun kaç cıktı. Yaaa benim de bugün adet günün test yaptim ama hiçbir şey cikmadi ;( ne yapayım hayirlisi boyle demek ki .

Kızlar merhaba. Bir süredir giremedim strese giriyorum diye ama güzel haberlerle geldim. Hamileyimm 17 temmuzdu bat iki gün geçince evde test yaptm çift çizgi görünce de kan testi verdim. Rabbime çok şükür hamileyim inşallah sağlıklı sıhhatli tamamlamayı nasip eder. İnşallah bekleyen herkese rabbim tez vakitte hamile kalmayı nasip eder hamileliği hakkımızda hayırlı kılar. Hepiniz duamdasınız kızlar

Arkadaslar bana yardim edin lutfen benim adetim 24 gun gecti 7 temmuzda kahverengi leke oldu 3 gun sonra durdu idrar testim negatif 2 gun once kan verdim sonuc ordada negatif 2 cikti ne yapabilirim sizce?

Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıklı sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin inşallah

hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin. İdrar testini beklemeden direkt kan testi mi yaptırdın?

cok iyi ya ne güzel üst üste mutlu haberler aldık darı bizim başımıza dua edin bizlerede nolur rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tatmayı nasp etsin

Arkadaslar bana yardim edin lutfen benim adetim 24 gun gecti 7 temmuzda kahverengi leke oldu 3 gun sonra durdu idrar testim negatif 2 gun once kan verdim sonuc ordada negatif 2 cikti ne yapabilirim sizce?
canım adet düzensizliğin varmıydı ayın kaçında olman gerekiyordu lekelenmen ne zamn oldu

1 temmuzda adet olmam lazimdi 24 gun gecikti 7 temmuzda 3 gun suren kahverengi leke oldu kesildi duzensizligim vardi ama en fazla 1 hafta gecikirdi ne yapicagimi bilemiyorum
tatlım o lekelenme dediğin adettir büyük ihtimalle kan testinide kısa zaman önce yaptırdın ve negatifse..bazen hava degişimden falan cok az geliyo adet yada üzüntülü bi dönemdeysen falan.istersen bi doktora git kan testi yaptır tekrar

kesin doktora gideceksen acele etme o zaman ama inş vardır canım

normalde adetim 6 gun surerdi ve cok agrili olurdu hic agri olmadi yani adet gibi degildi hic tekrar kan testini ne zaman yaptirim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…