Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kesin doktora gideceksen acele etme o zaman ama inş vardır canım
yarın öğleden sonra giderim canım çünkü bekledim belki olur gecikme olmuştur diye ama bir şey yok testler de negatif anormal bir şey var demek ki iyi veya kötü niye olduğunu öğrenmem lazım canım

bize verebileceğin bi tüyo yokmu canım
Canım benim prolaktinim yüksekti bu ay dostinex kullandm iki tablet. Bir de testere dişli aslan pençesi kürü yaptım günde iki kez adetin son günü başladım yumurtlamaya kadar hem prolaktini düşüryor hem fsh.
Yumurtlama günü fln beklemedm stres oluyorm çünkü ilişki hemen her gün oldu ve kalkmadım akmasn diye.
Bir de 7 gün ayetel kürsi okudum. Daha önce de başka bir dileğim için okumuştum ve olmuştu. Çok inanarak okudum bu kez de.

ovulasyon yaptınmı canım

Ay ay ay super cok sevindim adina canim rabbim vermis bebegini insallah guzel bir gamilelik gecirirsin burdan dogdugu haberinide aliriz artik bize dua et bizimde olsun ben burdaki hamisler saglikli dogum yapsinlar diye dua ediyorum ayyy insallah bizlerede nasip olur hamileyim demek

Tebrikler canım çok sevindim. Bebiş haberleri çoğalsın inşallah.

Hayırlı olsun arakadaşım çok sevindim. Bizler içinde dua edin. Hepimiz için hayırlısı inşallah.

Tsh:2.22
Fsh:5.11
Edrradiol:8.09
Lh:5.77
Prolaktin:18.12
Sonuclarim bunlar. Doktor 3 kutu diane yazdi. Sol yumurtalikta kucuk bir de kist varmis. Diane kullanmak istemiyorm.bu degerlere su an icin cocugum olmasi imkansiz mi nolur yardimci olun

Tsh:2.22
Fsh:5.11
Edrradiol:8.09
Lh:5.77
Prolaktin:18.12
Sonuclarim bunlar. Doktor 3 kutu diane yazdi. Sol yumurtalikta kucuk bir de kist varmis. Diane kullanmak istemiyorm.bu degerlere su an icin cocugum olmasi imkansiz mi nolur yardimci olun
Estradiol pek bi dusuk cikmis canim ama fsh onemli gebe kalmak icin. Rezervlerin iyi kalabilirsin.

Hayırlı olsun arakadaşım çok sevindim. Bizler içinde dua edin. Hepimiz için hayırlısı inşallah.
Allah razı olsun canım. Duamda buradaki herkes Herkesin gönlüne göre olur inşallah. Ben de beklemiyordum ama eyetel kürsiokuduğm için bir yandan da olacak inşallah bu ay diyordum. Oldu şükürler olsun. Mutlaka okuyun siz de çok faydasını gördüm

Estradiol pek bi dusuk cikmis canim ama fsh onemli gebe kalmak icin. Rezervlerin iyi kalabilirsin.
Cok sagol niloya. Dianeye baslamalimiyim kafam cok karisik bu konuda.. Bu konuda bilgilisin anladgm kadariyla.Dusuk cikan hormonun bu surecte bir sikintsi olur mu peki

Canim doktor büyük ihtimal kist için doğum kontrol ilacı vermiştir. Bende de 2 defa kist çıkmıştı aralıklı zamanlarda valla bana da vermişlerdi kullanmistim. Demek ki doktor önce kıstın düşmesini istiyor. Içine sinmiyorsa başka bir doktora git canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…