- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.721
biran önce yaptır bence.bide kadın doğuma bi git derim için rahatlasınnormalde adetim 6 gun surerdi ve cok agrili olurdu hic agri olmadi yani adet gibi degildi hic tekrar kan testini ne zaman yaptirim sizce
Tamam arkadasim sagolbiran önce yaptır bence.bide kadın doğuma bi git derim için rahatlasın
bizlerede haber ver canımTamam arkadasim sagol
yarın öğleden sonra giderim canım çünkü bekledim belki olur gecikme olmuştur diye ama bir şey yok testler de negatif anormal bir şey var demek ki iyi veya kötü niye olduğunu öğrenmem lazım canımkesin doktora gideceksen acele etme o zaman ama inş vardır canım
Canım benim prolaktinim yüksekti bu ay dostinex kullandm iki tablet. Bir de testere dişli aslan pençesi kürü yaptım günde iki kez adetin son günü başladım yumurtlamaya kadar hem prolaktini düşüryor hem fsh.bize verebileceğin bi tüyo yokmu canım
ovulasyon yaptınmı canımCanım benim prolaktinim yüksekti bu ay dostinex kullandm iki tablet. Bir de testere dişli aslan pençesi kürü yaptım günde iki kez adetin son günü başladım yumurtlamaya kadar hem prolaktini düşüryor hem fsh.
Yumurtlama günü fln beklemedm stres oluyorm çünkü ilişki hemen her gün oldu ve kalkmadım akmasn diye.
Bir de 7 gün ayetel kürsi okudum. Daha önce de başka bir dileğim için okumuştum ve olmuştu. Çok inanarak okudum bu kez de.
Ay ay ay super cok sevindim adina canim rabbim vermis bebegini insallah guzel bir gamilelik gecirirsin burdan dogdugu haberinide aliriz artik bize dua et bizimde olsun ben burdaki hamisler saglikli dogum yapsinlar diye dua ediyorum ayyy insallah bizlerede nasip olur hamileyim demekkızlar kanda bhcg testi sonucu cıktı. HAMİLEYMİŞİMMMM..... Rabbimme binlerce kere sukurler olsun.. rabbim dualarımı kabul etti. rabbim isteyen herkese nasıp etsin kızlarr.. cok acacyip bir duyguymus yaaa ben aglarım falan dıyordum ama hala soktan cıkamadım sanırım..
Yok canım ovülasyon yapmadım. Sadece takvimden tahmini yumurtlamaya göre kürü bıraktım ne olur ne olmaz diyeovulasyon yaptınmı canım
Tebrikler canım çok sevindim. Bebiş haberleri çoğalsın inşallah.Kızlarrr selam selam selammm. Su anda cok heyecanlıyım cunku soktayım.bu ay Hıc umudum yokken sanırım hamileyimmm. demin test yaptımm bakın fotodaki gıbı cıktı. Zaten ogle arasına gırmıstık hemen hastaneye kostum kanda gebelik bktırmak ıcınn bakalım allahım yuce rabbım nasıp etmıs mıı. Insallah kızlarr dualarınızı eksık etmeyın
Hayırlı olsun arakadaşım çok sevindim. Bizler içinde dua edin. Hepimiz için hayırlısı inşallah.Kızlar merhaba. Bir süredir giremedim strese giriyorum diye ama güzel haberlerle geldim. Hamileyimm17 temmuzdu bat iki gün geçince evde test yaptm çift çizgi görünce de kan testi verdim. Rabbime çok şükür hamileyim inşallah sağlıklı sıhhatli tamamlamayı nasip eder. İnşallah bekleyen herkese rabbim tez vakitte hamile kalmayı nasip eder hamileliği hakkımızda hayırlı kılar. Hepiniz duamdasınız kızlar
Estradiol pek bi dusuk cikmis canim ama fsh onemli gebe kalmak icin. Rezervlerin iyi kalabilirsin.Tsh:2.22
Fsh:5.11
Edrradiol:8.09
Lh:5.77
Prolaktin:18.12
Sonuclarim bunlar. Doktor 3 kutu diane yazdi. Sol yumurtalikta kucuk bir de kist varmis. Diane kullanmak istemiyorm.bu degerlere su an icin cocugum olmasi imkansiz mi nolur yardimci olun
Allah razı olsun canım. Duamda buradaki herkes Herkesin gönlüne göre olur inşallah. Ben de beklemiyordum ama eyetel kürsiokuduğm için bir yandan da olacak inşallah bu ay diyordum. Oldu şükürler olsun. Mutlaka okuyun siz de çok faydasını gördümHayırlı olsun arakadaşım çok sevindim. Bizler içinde dua edin. Hepimiz için hayırlısı inşallah.
Cok sagol niloya. Dianeye baslamalimiyim kafam cok karisik bu konuda.. Bu konuda bilgilisin anladgm kadariyla.Dusuk cikan hormonun bu surecte bir sikintsi olur mu pekiEstradiol pek bi dusuk cikmis canim ama fsh onemli gebe kalmak icin. Rezervlerin iyi kalabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?