Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bütün Hamiş haberi veren kardeşlerime ; kızlar çok sevindim hepiniz için Allah sağlıcakla kucağınıza alıp kokusunu içinize çekmenizi nasip etsin :)

Cok sagol niloya. Dianeye baslamalimiyim kafam cok karisik bu konuda.. Bu konuda bilgilisin anladgm kadariyla.Dusuk cikan hormonun bu surecte bir sikintsi olur mu peki
Canim diane dogum kontrol hapi oldugu icin ostrojen hormonu icerir. Sende de estraidiol bi hayli dusuk. O hormon bi tek dogum kontrolle yukselir. Ve kistini de eritir faydasini da gorursun 1 ayda bile

Kizlar klomen kullanan varmi aranizda yada faydasini goren gormeyen? Eger hamile kalmazsam bu ay klomene geciyorum

Bebegin oldu mu canim. Ya da bebek dusunuyomusun

Bilen bbenim testleride yorumlasin kizlar
Tsh: 0.9275
Fsh: 9.77
Lh: 7.10
Estradiol: 66
Prolaktin: 5.46
Serbest T3: 2.85
Serbest T4: 0.97
Amh yani anti muller hormon yaptirmadim yaptirmalimiydim bu sonuclara gore bilemedim sizce nasillar cikan testlerim adetin 3. Gunu yapildi ve adetim 2 ped ile biten cinsten opuldunuz kizlar simdiden sag olun

Geçmiş olsun. Heveslenip sonra üzülmek kötü ama genelde düşük olan bebekler sağlıklı olmuyor inşallah daha sağlıklı bebislerin olur. En azından hamile kalabiliyosun. Bunu ogrendin. Yine olur
Sagol canim zaten bir kizim var 27 aylik ondan evvel 2 düşük yapmıştım bununla 3 oldu yani toplam 4 gebelik 1 sağlıklı dogum

Canim 2 yıldır çeşitli tedaviler gordum 2 aydır doktora gitmiyorum. Bugün adet günüm malesef testim negatif. Bu aydan çok umutluydum nasip degilmis. Tekrar doktora başlayacağım adet olunca ;(
En kisa zamanda bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah canim

Fsh degerin cok yuksek canm yumurta rezervinin azaldgni gosterio amh mutlaka yaptr tam teshis konulur.doktoruna da goster

Sen değerlendirmeye başla canım çünkü benim laboquick ovulasyon testi topikteki testlere bakarsan senin gibiydi ama peakmiş hamile kaldım onun için c kadar koyu olmadı diye es gecme ki koyulaşır o ..

Fsh degerin cok yuksek canm yumurta rezervinin azaldgni gosterio amh mutlaka yaptr tam teshis konulur.doktoruna da goster
Gosterdim canim amh ta mutlaka yaptir dedi ama her ay 2 yumurtam olgunlasiyor ve ben hamile kalamiyorum her gunde iliski denedim yok yine yok ne yapcam bilemedim ibrahim saracoglunu aradim degerler normal fsh sinira yakin amh ta yaptir dedi off ya tamda yumurtlama haftam 2 gun once ovitrellem vuruldu ole hic agrim olmadi catlatma ignesinden sonra kasikta acaba catlamadimi bu ay catlasada tutmuyo ya zaten anlamis degilim

Cnm anlıyorsun sanırım bana da yorum yapar mısın? Regl 3. günü bakıldı. TSH 1.197,serbest t3 5.01, serbest t4 11.37, FSH 7.97, lh 7.66, e2 45, prolaktin 9.62

Sizde de böyle belirtiler oluyor mu kızlar yumurta zamanı. Kasıklarda bir baskı ince bir sızı. Geçen ayda gözlemlemiştim o gün.
Oluyor cnm ama ben belirgin özelliği akıntın artıyor jel gibi oluyor üç dört gün, sonra beyaz bir parça akıntı geliyor kuruluk başlıyor. O zaman yumurtlama olmuş oluyormuş.

Oluyor cnm ama ben belirgin özelliği akıntın artıyor jel gibi oluyor üç dört gün, sonra beyaz bir parça akıntı geliyor kuruluk başlıyor. O zaman yumurtlama olmuş oluyormuş.
Evet canım o sıvıda belirtiler arasında. İnşallah hepimiz bundan sonraki günlerde hamilelik belirtilerimizi konuşuyor oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…