- 17 Eylül 2014
- 475
- 548
- 53
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.761
Degerlerin guzel. fsh ne kdr dusuk olursa okdr cabuk gebe kalinio canim senin gebe kalmana engel bi deger yukselisi yok ama fsh hafif yukseliste polikistik misinCnm anlıyorsun sanırım bana da yorum yapar mısın? Regl 3. günü bakıldı. TSH 1.197,serbest t3 5.01, serbest t4 11.37, FSH 7.97, lh 7.66, e2 45, prolaktin 9.62
Hayır tatlım polikistik diyen hiç bir doktor olmadı ama çok sık regl gecikmem oldu nedenini bilemediler işte. Değerlerin güzel diyorlar sadece bu ayda gebelik olmazsa rahim filmi isticem. Teşekkür ederim yorumun için.Degerlerin guzel. fsh ne kdr dusuk olursa okdr cabuk gebe kalinio canim senin gebe kalmana engel bi deger yukselisi yok ama fsh hafif yukseliste polikistik misin
Heh tamam ozaman adet gecikmelerindendir hafif yukselis. Pkoda da adet geciktigi icin fsh lh yuksek ckio. Gebe kalablirsin zaten o degerlerle. Rahim flmi bemde bu ay cekildim. Tavsiye ederim bari icim rahatladi. Bide hsgden sonraki 3ay gebe kalma ihtimali bayagi bi yukseliyoHayır tatlım polikistik diyen hiç bir doktor olmadı ama çok sık regl gecikmem oldu nedenini bilemediler işte. Değerlerin güzel diyorlar sadece bu ayda gebelik olmazsa rahim filmi isticem. Teşekkür ederim yorumun için.
Ay inş bakalım cumaya kadar belli olur. Ama bu ay sol kasıgımdaki ağrı hissi hiç bitmedi inş kist oluşmuyordur. Senden de güzel haberler alırız inşallah.Heh tamam ozaman adet gecikmelerindendir hafif yukselis. Pkoda da adet geciktigi icin fsh lh yuksek ckio. Gebe kalablirsin zaten o degerlerle. Rahim flmi bemde bu ay cekildim. Tavsiye ederim bari icim rahatladi. Bide hsgden sonraki 3ay gebe kalma ihtimali bayagi bi yukseliyo
Aaaa. Sende benim gibi benim de kendlginden 2 ymurtam olusuo ama bende catlama sorunu basladi kistlesip adette atio yada yukselip dollenemeyecek konuma gelip catlioGosterdim canim amh ta mutlaka yaptir dedi ama her ay 2 yumurtam olgunlasiyor ve ben hamile kalamiyorum her gunde iliski denedim yok yine yok ne yapcam bilemedim ibrahim saracoglunu aradim degerler normal fsh sinira yakin amh ta yaptir dedi off ya tamda yumurtlama haftam 2 gun once ovitrellem vuruldu ole hic agrim olmadi catlatma ignesinden sonra kasikta acaba catlamadimi bu ay catlasada tutmuyo ya zaten anlamis degilim
Çatlaması için bitkisel birşeyler denediniz mi kızlar, havuç kürü galiba iyi gelen.Aaaa. Sende benim gibi benim de kendlginden 2 ymurtam olusuo ama bende catlama sorunu basladi kistlesip adette atio yada yukselip dollenemeyecek konuma gelip catlio
Ya deneyecektim bu ay ama rahim flmi cekildim bu ay doktor gebe kalmami tavsiye etmedi. Bidahaki ay zaten klomen ve catlatma ignesine basliyorumÇatlaması için bitkisel birşeyler denediniz mi kızlar, havuç kürü galiba iyi gelen.
Ay insaalah bendende. Eger agri hic gitmiosa kist olup adette atlio. Benim de suan devam edio 20.gunum eger 3 gune kdr devam ederse bliorum ki kistlesip adette aticamAy inş bakalım cumaya kadar belli olur. Ama bu ay sol kasıgımdaki ağrı hissi hiç bitmedi inş kist oluşmuyordur. Senden de güzel haberler alırız inşallah.
Hadi inş herşey güzel olsun, bu ay incir kürü ile havuç kürü yaptım hayıt ekstraktida içiyorum sabahları regl gecikmesi berbat birşey ne yumurtlama hesaplamasi yapabiliyorum ne de hamile miyim sorusundan kurtulabiliyorum. Regl düzenim geri gelirse devam edeceğim inş kürlere.Ya deneyecektim bu ay ama rahim flmi cekildim bu ay doktor bu ay gebe kalmami tavsiye etmedi. Bidahaki ay zaten klomen ve catlatma ignesine basliyorum
Bu doktorlar ben de neden göremiyor ya her ay üç doktor geziyorum neyim var diye hepsi aynı birşey yok. Yok da iki ayda bir regl olur mu insan, son dört reglim öyle oldu. Yani bir yıldır korunmuyorum sekiz aydır da regl sorunu yaşıyorum. Benim artık yumurta takibi ve rahim film zamani geldi sanırım.Ay insaalah bendende. Eger agri hic gitmiosa kist olup adette atlio. Benim de suan devam edio 20.gunum eger 3 gune kdr devam ederse bliorum ki kistlesip adette aticam
Ya regl duzensizken gebe kalamaynca bliosun ki yumurtlama bozuklugundan. Ama regl cok duzenliyken de insan aksine cok umitli oluo ve o halde bile kalamaynca korkuo insan. Ben kurtajimdan sonraki 3 4 ay cok duzenliydi ama kalamiodum okdr yipraniodum ki.Hadi inş herşey güzel olsun, bu ay incir kürü ile havuç kürü yaptım hayıt ekstraktida içiyorum sabahları regl gecikmesi berbat birşey ne yumurtlama hesaplamasi yapabiliyorum ne de hamile miyim sorusundan kurtulabiliyorum. Regl düzenim geri gelirse devam edeceğim inş kürlere.
Ahhh tatlim herkes ayni seyden yakiniyor. Oyle tek seferde gittigin doktor bisey cozmuo. Bakio yumurta olgun tamam sorun yok dio ama catlicakmi catlamicak mi bidaha gel diyen yok. En dogrusu yumurta takibi. Hele oyle gec adet goruosan. Ama sebebi belli okdr gec adet olmanin. Yumurtlama gerceklesmiyordur. Bemim de 37 38 gune cikti adet dongum onu ble bekleyemiorm Allah yardimcin olsun. Sen bence git bi doktora 1 yildir korunmuyorum hamile kalamadim adetlerim de boyle boyle de. Klomene baslatirlar. Bende oyle yaptim butun tetkiklerim bitti bu ay klomen varBu doktorlar ben de neden göremiyor ya her ay üç doktor geziyorum neyim var diye hepsi aynı birşey yok. Yok da iki ayda bir regl olur mu insan, son dört reglim öyle oldu. Yani bir yıldır korunmuyorum sekiz aydır da regl sorunu yaşıyorum. Benim artık yumurta takibi ve rahim film zamani geldi sanırım.
Tekrar gitcem cnm dedim işte bir yıl oldu diye spermiyogram verdi onu yaptırdık, o da normalin az altında ona da e vitamini falan denicez bakalım. Bu ay dediğin gibi güvendiğim doktora gitcem izinden dönüyor haftaya adam benim de regl falan belli olur o tarihe bu kez yumurta takibi rahim filmi için diretcem bakalım. Caba gösteriyoruz işte ins çözüm olur.Ahhh tatlim herkes ayni seyden yakiniyor. Oyle tek seferde gittigin doktor bisey cozmuo. Bakio yumurta olgun tamam sorun yok dio ama catlicakmi catlamicak mi bidaha gel diyen yok. En dogrusu yumurta takibi. Hele oyle gec adet goruosan. Ama sebebi belli okdr gec adet olmanin. Yumurtlama gerceklesmiyordur. Bemim de 37 38 gune cikti adet dongum onu ble bekleyemiorm Allah yardimcin olsun. Sen bence git bi doktora 1 yildir korunmuyorum hamile kalamadim adetlerim de boyle boyle de. Klomene baslatirlar. Bende oyle yaptim butun tetkiklerim bitti bu ay klomen var
Ay inş hamilesindir cnm kan testi yaptır bence belli olurKızlar merhaba sat 26 Haziran bat 25 Temmuz(yarın). 1 buçuk yıldır çocuk düşünüyoruz 7 ay önce eşimde varikosel olduğu ortaya çıktı ve ameliyat oldu ama henüz gebe kalamadım.
Bugün hastaneye gittim karın şişliğimden şikayetçiydim kist falan mı var diye?
Alttan muayene etti ultrasona gerek görmedi bir sıkıntı görünmüyor dedi rahim duvarın kalınlaşmış dedi ya adet olursun ya da gebelik vardır ama adetten önceki kalınlaşmaya göre biraz fazla kalınlaşmış dedi.
Böyle bir durum yaşayan var mı? Çok merak ediyorum acaba hamile miyim?
Ay inş hamilesindir cnm kan testi yaptır bence belli olur
Geç yumurtlama değilse çıkar ama doktor bu ihtimali düşünmüş sanırım hayırlısı ile inşsöyledim ama doktor çıkmayabilir dedi. geçsin öyle yap dedi.
Geç yumurtlama değilse çıkar ama doktor bu ihtimali düşünmüş sanırım hayırlısı ile inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?