Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar dayamamayip nobetci eczane bulup Days Comfort Erken Gebelik Testi aldim yapar mıyım yapmaz miyim bilmiyorum cok tedirginim erkenden yapip uzulmek de istemiyorum.Bu testle hamileligini ogrenen duydunuz mu cevrenizde filan erkenden
Marka bilmiyorum ama silik de olsa erken gebelik testlerinde çıkıyor. Sat ne zamandı cnm. Yumurtlamanin üstünden on gün geçmişse olabilir çıkabilir

Bencede diret yani az olmamis senin de

Sen değerlendirmeye başla canım çünkü benim laboquick ovulasyon testi topikteki testlere bakarsan senin gibiydi ama peakmiş hamile kaldım onun için c kadar koyu olmadı diye es gecme ki koyulaşır o ..
Canım ya benim ki geçti sanırm ben bu ay hiç değerlendiremedim yarın adetimin 19. Döngüsü olacak gerçi takvim yarınıı gösteriyo yumurtlama diye keşke en baştan yapsaydım çünkü ben cidden koyuyu göremicem akşamki testi dahada silikti malesef

Keşke degerlendirseydin zaten bayağı koyulaşmisti.. Hayırlısı artık canım ..

Hoşgeldin canimmm sende hala beklemedesin tüm tahlillerin temiz çıktı mı ?Ben klomen kullandım iki ay işe yaramadı bıraktım geri ..

Bugün yine De değerlendir yeni catladi demek belki yetişir

Hoşgeldin canimmm sende hala beklemedesin tüm tahlillerin temiz çıktı mı ?Ben klomen kullandım iki ay işe yaramadı bıraktım geri ..
Hosbulduk tatlim malesef halaa bi tik ilerleyemedim ama tetkiklerim bitti. Hsgde tuplerim acik cikti. Hormonlar ve yumurta rezervim cok iyi cikti doktor dogurganligin baya yuksek dedi bide hahaha oyuzden 1 yildir bekliyorum dedim dur daha bitmedi tetkikler dedi hakkaten de 21.gun progesteron testlerim hep 0 cikti. Yumurtam catlamioms meger. Catladiginda da baya gelismis 26 27 mm oluomus yani dolleme ozelligini yitiriomus. O yuzden klomene baslicam bu ay. Kac yumurta gelisiodu sende klomen kullanirkem ve catlatma ignesi vuruldun mu hic. Senin progesteron degerin de baya iyi cikmisti en son ya

8 gun gecti canim yarin 9,olcak sabah yaparsam

Benim de adetim 5 gun gecti. 2 gün geçtiğinde test yaptım negatif cıktı bugün de midem bulaniyor ne yapacağımı bilemiyorum ama hiç umudum yok 8 aydır deniyoruz. Normalde gününde gelirdi. 2. Gün gecikmede silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum

ewt canım 4 agustos inşallah müjdeli haberleri beraber veririz.

Canim valla bu ay pek beklentim yok cnku gün aşırı yapmadım. Bazı sebebplerden dolayı yumurtlama döneminde iliskiye giremedik bile :))sizde nasıl durumlar
canım bende koyu günün gecesini degerlendirdim ama o zamana kadar catlamıstır büyük ihtimalle keske bi önceki günüde degerlendirseydim diye pişmanlık yaşıyorum.bi yandanda diyorum ki nasibimde bu ay olacagı varsa olur zaten allah büyük

canım sen bi kan testi yaptır bence.müjdeli haberlerle gel

inşallah hamilesindir tatlım.vajinal ultrasyonlamı baktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…