- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.781
Marka bilmiyorum ama silik de olsa erken gebelik testlerinde çıkıyor. Sat ne zamandı cnm. Yumurtlamanin üstünden on gün geçmişse olabilir çıkabilirKizlar dayamamayip nobetci eczane bulup Days Comfort Erken Gebelik Testi aldim yapar mıyım yapmaz miyim bilmiyorum cok tedirginim erkenden yapip uzulmek de istemiyorum.Bu testle hamileligini ogrenen duydunuz mu cevrenizde filan erkenden
Bencede diret yani az olmamis senin deTekrar gitcem cnm dedim işte bir yıl oldu diye spermiyogram verdi onu yaptırdık, o da normalin az altında ona da e vitamini falan denicez bakalım. Bu ay dediğin gibi güvendiğim doktora gitcem izinden dönüyor haftaya adam benim de regl falan belli olur o tarihe bu kez yumurta takibi rahim filmi için diretcem bakalım. Caba gösteriyoruz işte ins çözüm olur.
Canım ya benim ki geçti sanırm ben bu ay hiç değerlendiremedim yarın adetimin 19. Döngüsü olacak gerçi takvim yarınıı gösteriyo yumurtlama diye keşke en baştan yapsaydım çünkü ben cidden koyuyu göremicem akşamki testi dahada silikti malesefSen değerlendirmeye başla canım çünkü benim laboquick ovulasyon testi topikteki testlere bakarsan senin gibiydi ama peakmiş hamile kaldım onun için c kadar koyu olmadı diye es gecme ki koyulaşır o ..
8 gun gecti canim yarin 9,olcak sabah yaparsamMarka bilmiyorum ama silik de olsa erken gebelik testlerinde çıkıyor. Sat ne zamandı cnm. Yumurtlamanin üstünden on gün geçmişse olabilir çıkabilir
Wallaaa canım güya kendimi rahatlatmaya çalışıyorum biraz uzak durmaya çalışıyorum sürekli zihnimi bu konuyla meşgul etmemek için .. Onun için biraz suskunum .. Üzgünüm çünküCherryBlossom90 sen nerelerdesin artık çok yazmıyorsun
Keşke degerlendirseydin zaten bayağı koyulaşmisti.. Hayırlısı artık canım ..Canım ya benim ki geçti sanırm ben bu ay hiç değerlendiremedim yarın adetimin 19. Döngüsü olacak gerçi takvim yarınıı gösteriyo yumurtlama diye keşke en baştan yapsaydım çünkü ben cidden koyuyu göremicem akşamki testi dahada silikti malesef
Peki idrar testi yaptim mi canim?söyledim ama doktor çıkmayabilir dedi. geçsin öyle yap dedi.
Hoşgeldin canimmm sende hala beklemedesin tüm tahlillerin temiz çıktı mı ?Ben klomen kullandım iki ay işe yaramadı bıraktım geriAhhh tatlim herkes ayni seyden yakiniyor. Oyle tek seferde gittigin doktor bisey cozmuo. Bakio yumurta olgun tamam sorun yok dio ama catlicakmi catlamicak mi bidaha gel diyen yok. En dogrusu yumurta takibi. Hele oyle gec adet goruosan. Ama sebebi belli okdr gec adet olmanin. Yumurtlama gerceklesmiyordur. Bemim de 37 38 gune cikti adet dongum onu ble bekleyemiorm Allah yardimcin olsun. Sen bence git bi doktora 1 yildir korunmuyorum hamile kalamadim adetlerim de boyle boyle de. Klomene baslatirlar. Bende oyle yaptim butun tetkiklerim bitti bu ay klomen var
Bugün yine De değerlendir yeni catladi demek belki yetişirCanım ya benim ki geçti sanırm ben bu ay hiç değerlendiremedim yarın adetimin 19. Döngüsü olacak gerçi takvim yarınıı gösteriyo yumurtlama diye keşke en baştan yapsaydım çünkü ben cidden koyuyu göremicem akşamki testi dahada silikti malesef
Peki idrar testi yaptim mi canim?
Dayan bir iki gün daha en iyisi :)8 gun gecti canim yarin 9,olcak sabah yaparsam
Yarın dr a gidicem canım bakalm çatladı mı bide bende o kaygan sıvı geliyo ya uzayan ondan hiç gelmedi henüz aslında onuda takip ettim bi yandan ama gelmedi aman ya napalım olmazsa bidahaki aya ya nasipBugün yine De değerlendir yeni catladi demek belki yetişir
Hosbulduk tatlim malesef halaa bi tik ilerleyemedim ama tetkiklerim bitti. Hsgde tuplerim acik cikti. Hormonlar ve yumurta rezervim cok iyi cikti doktor dogurganligin baya yuksek dedi bideHoşgeldin canimmm sende hala beklemedesin tüm tahlillerin temiz çıktı mı ?Ben klomen kullandım iki ay işe yaramadı bıraktım geri..
Canim valla bu ay pek beklentim yok cnku gün aşırı yapmadım. Bazı sebebplerden dolayı yumurtlama döneminde iliskiye giremedik bile :))sizde nasıl durumlar@kronikuykucu
Y Yudumluksevgi
@KE Dilek
kızlar naılsınız bat aynı bizim yumurtlama sone erdi benim sizlerde durum ne
8 gun gecti canim yarin 9,olcak sabah yaparsam
ewt canım 4 agustos inşallah müjdeli haberleri beraber veririz.T tuba-kumsal canım 5 ağustos mu senin de valla benimde yumurtlama galiba bitti ben de bu ay çok takip yapmadım ama en az 24 saatte bir ilişki oldu yani sıkı çalıştık inşallah artık bu ay olur bu arada hamilelerimizi de tebrik ederim DARISI BİZE YA RAB
aynen bu ay bendede oldu canım bunu iyiye yordum demekki yumurtalar calışıyo diyeSizde de böyle belirtiler oluyor mu kızlar yumurta zamanı. Kasıklarda bir baskı ince bir sızı. Geçen ayda gözlemlemiştim o gün.
canım bende koyu günün gecesini degerlendirdim ama o zamana kadar catlamıstır büyük ihtimalle keske bi önceki günüde degerlendirseydim diye pişmanlık yaşıyorum.bi yandanda diyorum ki nasibimde bu ay olacagı varsa olur zaten allah büyükCanim valla bu ay pek beklentim yok cnku gün aşırı yapmadım. Bazı sebebplerden dolayı yumurtlama döneminde iliskiye giremedik bile :))sizde nasıl durumlar
canım sen bi kan testi yaptır bence.müjdeli haberlerle gelBenim de adetim 5 gun gecti. 2 gün geçtiğinde test yaptım negatif cıktı bugün de midem bulaniyor ne yapacağımı bilemiyorum ama hiç umudum yok8 aydır deniyoruz. Normalde gününde gelirdi. 2. Gün gecikmede silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum
inşallah hamilesindir tatlım.vajinal ultrasyonlamı baktıKızlar merhaba sat 26 Haziran bat 25 Temmuz(yarın). 1 buçuk yıldır çocuk düşünüyoruz 7 ay önce eşimde varikosel olduğu ortaya çıktı ve ameliyat oldu ama henüz gebe kalamadım.
Bugün hastaneye gittim karın şişliğimden şikayetçiydim kist falan mı var diye?
Alttan muayene etti ultrasona gerek görmedi bir sıkıntı görünmüyor dedi rahim duvarın kalınlaşmış dedi ya adet olursun ya da gebelik vardır ama adetten önceki kalınlaşmaya göre biraz fazla kalınlaşmış dedi.
Böyle bir durum yaşayan var mı? Çok merak ediyorum acaba hamile miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?