Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok koyu olup silikleşince çatlama olmuş oluyor canım öyle biliyorum iyi yapmışsın yani

kan testi yaptırmadan emin olamazsın bulantı psikolojiktir gebelik olsa da erken o belirti için, hadi yaptır da sende güzel haberler ver.

Yarın dr a gidicem canım bakalm çatladı mı bide bende o kaygan sıvı geliyo ya uzayan ondan hiç gelmedi henüz aslında onuda takip ettim bi yandan ama gelmedi aman ya napalım olmazsa bidahaki aya ya nasip
canım çalışmaları ihmal etme doktor iyi şeyler söyler umarım bizede haber ver

canım o gün öyle sancım vardı ki anlatamam kıvrandım resmen ama akşam çalıştık yani yapcak bişey yok mızmızlanmadım hiç inşallah ya inşallah tutmustur
herşey çocuk için ağrı, uyku, yorgunluk, küslük hiç biri engel olamıyor valla annelik daha hamile kalmadan başlıyor inş tutmuştur yavrum..

herşey çocuk için ağrı, uyku, yorgunluk, küslük hiç biri engel olamıyor valla annelik daha hamile kalmadan başlıyor inş tutmuştur yavrum..
gerçektende öyle günde 2 defa ovulasyon yaptım neredeyse öyle zor olduki bu sıcakta 4 erden 8 saat susuz kalmak normaldede 3 litre su içerim belki daha fazla.dedim eyvah şimdiden başladık

Öyle canim nasip tabii insallah hayırlısıyla guzel sonuçlar alırsın

Kızlar bisey söylicem de bu ay benden şeffaf akıntı gelmedi acaba yumurta çatlamadı mii diğer aylarda geliyordu bu ay bi degişik oldu anlamadım

Dur canim yaa hemen ümitsizliğe kapilma. Adet döneminden farklı hissettiğin bişeyler var mi canim
Dün doktora gittim rahim duvarin kalinlasmis adet öncesinde de oluyor ama bu biraz daha fazla, adet günün geçince kanda gebelik testi yap dedi. Onun disinda karnima ani kramplar giriyor bir haftadir 1 buçuk yildir bekliyoruz artik çok yoruldum

Ayyy insallah hamilesindir doktor un iyi bisey söylemiş. Ayrıca kramplar da belirti olabiliyormuş.umarim guzel sonuç alırsın ve bizleri de sevindirirsinnnn

Ayyy insallah hamilesindir doktor un iyi bisey söylemiş. Ayrıca kramplar da belirti olabiliyormuş.umarim guzel sonuç alırsın ve bizleri de sevindirirsinnnn
evet söylediği çok güzel ama artık sevinmeye korkuyorum
daha önce bir kere 3 gün gecikmem olmuştu sonraki ay 3 gün önce oldum dengelendi onun dışında 29 günde bir çok düzenli adet döngüm. Geçen ay da 5 gün gecikti bu ay 5 gün çnce bekledim ama olmadım bugün tam adet günüm bakalım hayırlısı hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…