- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.801
çok koyu olup silikleşince çatlama olmuş oluyor canım öyle biliyorum iyi yapmışsın yanicanım bende koyu günün gecesini degerlendirdim ama o zamana kadar catlamıstır büyük ihtimalle keske bi önceki günüde degerlendirseydim diye pişmanlık yaşıyorum.bi yandanda diyorum ki nasibimde bu ay olacagı varsa olur zaten allah büyük
kan testi yaptırmadan emin olamazsın bulantı psikolojiktir gebelik olsa da erken o belirti için, hadi yaptır da sende güzel haberler ver.Benim de adetim 5 gun gecti. 2 gün geçtiğinde test yaptım negatif cıktı bugün de midem bulaniyor ne yapacağımı bilemiyorum ama hiç umudum yok8 aydır deniyoruz. Normalde gününde gelirdi. 2. Gün gecikmede silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum
canım çalışmaları ihmal etme doktor iyi şeyler söyler umarım bizede haber verYarın dr a gidicem canım bakalm çatladı mı bide bende o kaygan sıvı geliyo ya uzayan ondan hiç gelmedi henüz aslında onuda takip ettim bi yandan ama gelmedi aman ya napalım olmazsa bidahaki aya ya nasip
canım o gün öyle sancım vardı ki anlatamam kıvrandım resmen ama akşam çalıştık yani yapcak bişey yok mızmızlanmadım hiç inşallah ya inşallah tutmusturçok koyu olup silikleşince çatlama olmuş oluyor canım öyle biliyorum iyi yapmışsın yani
herşey çocuk için ağrı, uyku, yorgunluk, küslük hiç biri engel olamıyor valla annelik daha hamile kalmadan başlıyorcanım o gün öyle sancım vardı ki anlatamam kıvrandım resmen ama akşam çalıştık yani yapcak bişey yok mızmızlanmadım hiç inşallah ya inşallah tutmustur
gerçektende öyle günde 2 defa ovulasyon yaptım neredeyse öyle zor olduki bu sıcakta 4 erden 8 saat susuz kalmak normaldede 3 litre su içerim belki daha fazla.dedim eyvah şimdiden başladıkherşey çocuk için ağrı, uyku, yorgunluk, küslük hiç biri engel olamıyor valla annelik daha hamile kalmadan başlıyorinş tutmuştur yavrum..
Öyle canim nasip tabii insallah hayırlısıyla guzel sonuçlar alırsıncanım bende koyu günün gecesini degerlendirdim ama o zamana kadar catlamıstır büyük ihtimalle keske bi önceki günüde degerlendirseydim diye pişmanlık yaşıyorum.bi yandanda diyorum ki nasibimde bu ay olacagı varsa olur zaten allah büyük
inşallah hamilesindir tatlım.vajinal ultrasyonlamı baktı
Yumurtlama dönemi nde mi gelmedi canım yoksa adet öncesi miKızlar bisey söylicem de bu ay benden şeffaf akıntı gelmedi acaba yumurta çatlamadı mii diğer aylarda geliyordu bu ay bi degişik oldu anlamadım
ovulasyon yaptınmı canımKızlar bisey söylicem de bu ay benden şeffaf akıntı gelmedi acaba yumurta çatlamadı mii diğer aylarda geliyordu bu ay bi degişik oldu anlamadım
Yumurtlama döneminde gelmedi canimYumurtlama dönemi nde mi gelmedi canım yoksa adet öncesi mi
Hayır yapmadım canımmovulasyon yaptınmı canım
gecen ayda benim gelmemişti yada cok az geliyor farketmiyoruzHayır yapmadım canımm
Anladim canim. Neyse. Bakalım canim artık hayırlısi olsun insallah diğer aya ovulasyon yapacam sanırım daha iyi olacağını düşünüyorumgecen ayda benim gelmemişti yada cok az geliyor farketmiyoruz
Anladim canim hayirlisi.. Benim de bugün adet günüm şeffaf akıntım yok gebelik varsa akinti da olmaliymis sanirim umudumu kaybettimYumurtlama döneminde gelmedi canim
Dur canim yaa hemen ümitsizliğe kapilma. Adet döneminden farklı hissettiğin bişeyler var mi canimAnladim canim hayirlisi.. Benim de bugün adet günüm şeffaf akıntım yok gebelik varsa akinti da olmaliymis sanirim umudumu kaybettim
Dün doktora gittim rahim duvarin kalinlasmis adet öncesinde de oluyor ama bu biraz daha fazla, adet günün geçince kanda gebelik testi yap dedi. Onun disinda karnima ani kramplar giriyor bir haftadir 1 buçuk yildir bekliyoruz artik çok yoruldumDur canim yaa hemen ümitsizliğe kapilma. Adet döneminden farklı hissettiğin bişeyler var mi canim
Ayyy insallah hamilesindir doktor un iyi bisey söylemiş. Ayrıca kramplar da belirti olabiliyormuş.umarim guzel sonuç alırsın ve bizleri de sevindirirsinnnnDün doktora gittim rahim duvarin kalinlasmis adet öncesinde de oluyor ama bu biraz daha fazla, adet günün geçince kanda gebelik testi yap dedi. Onun disinda karnima ani kramplar giriyor bir haftadir 1 buçuk yildir bekliyoruz artik çok yoruldum
evet söylediği çok güzel ama artık sevinmeye korkuyorumAyyy insallah hamilesindir doktor un iyi bisey söylemiş. Ayrıca kramplar da belirti olabiliyormuş.umarim guzel sonuç alırsın ve bizleri de sevindirirsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?