- 22 Mayıs 2017
- 426
- 256
- 18
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.821
Hayırlısi aynen döngün gayet iyi bgn olmazsan bi test yapmalısın bnceevet söylediği çok güzel ama artık sevinmeye korkuyorum
daha önce bir kere 3 gün gecikmem olmuştu sonraki ay 3 gün önce oldum dengelendi onun dışında 29 günde bir çok düzenli adet döngüm. Geçen ay da 5 gün gecikti bu ay 5 gün çnce bekledim ama olmadım bugün tam adet günüm bakalım hayırlısı hepimiz için
Benim de regl tarihi 29 temmuz. Bıktım artık öyle idrar testleri yapmıyorum, heyecan da yapmıyorum çok gecikme olunca doktora gidiyorum kana bakıyor. Bir o sonuca bakarken heyecan yapiyorum o kadar. Kendini yıpratma cnm.Kizlar,gunaydin batima 3 gun var test yaptim erken gebelik testi negatif moralim cok bozuk
yapıcam canım dua et benim içinHayırlısi aynen döngün gayet iyi bgn olmazsan bi test yapmalısın bnce
Ben de bir önceki denemeden sonra ayagimi kirmistim röntgene girmeden once mecbur kan testi yaptilar o zaman da cok uzulmustumBenim de regl tarihi 29 temmuz. Bıktım artık öyle idrar testleri yapmıyorum, heyecan da yapmıyorum çok gecikme olunca doktora gidiyorum kana bakıyor. Bir o sonuca bakarken heyecan yapiyorum o kadar. Kendini yıpratma cnm.
Canım şuan hiç belirtim yok. Sadece birgün ama oda rahatsızlandım mı bilmiyorum çok başım döndü. Onun haricinde hiçbirşey hissetmiyorum. Sende bir belirti varmı canım.Defnem08 batlarimiz cok yakin canim belirtin var mi?
durum yorgun durum beklemece canimkronikuykucu
Y Yudumluksevgi
@KE Dilek
kızlar naılsınız bat aynı bizim yumurtlama sone erdi benim sizlerde durum ne
Belli olmayabilir 3 gün önceden canım ya. Ben o yüzden günüm geçerse öyle yapıcam test.Kizlar,gunaydin batima 3 gun var test yaptim erken gebelik testi negatif moralim cok bozuk
Canim bu erken gebelik testiydi baska yerlere de baktim olumlu seyler yaziyordu bata cok az kaldi,olsa bunda kesin çıkardı silik de olsaBelli olmayabilir 3 gün önceden canım ya. Ben o yüzden günüm geçerse öyle yapıcam test.
ben de hep olumsuz şeyler duydum canım erken gebelik testleriyle ilgili açıkçası çok güvenmiyorum ben o testlereCanim bu erken gebelik testiydi baska yerlere de baktim olumlu seyler yaziyordu bata cok az kaldi,olsa bunda kesin çıkardı silik de olsa
Keşke yanlış olsa ama oyle düşünerek de yeniden umutlanmak istemiyorum hic bir belirtim yok,olmadığını hissediyorum kimyasal yaşamadan once cok guzel ruyalar görmüştüm icimde hep bi kımıltı vardi kötü sonuclandi ama hissetmistimben de hep olumsuz şeyler duydum canım erken gebelik testleriyle ilgili açıkçası çok güvenmiyorum ben o testlere
hayırlısı de o zaman canım doğru zamanda gelsin bebişinKeşke yanlış olsa ama oyle düşünerek de yeniden umutlanmak istemiyorum hic bir belirtim yok,olmadığını hissediyorum kimyasal yaşamadan once cok guzel ruyalar görmüştüm icimde hep bi kımıltı vardi kötü sonuclandi ama hissetmistim
Keske diyorum en baştan korunmasaydim ama esim askere gidecekti calisiyorum o yükü tek basima kaldiramam dedim erteledim durdumAfilim92 hayırlısı arkadaşım. Dediğinde doğru insan heveslenince bişey olmayıncada daha çok üzülüyor.
Olur mu akinti sonra ki iş asıl kuruysan gebelik işaretidir bu ..Dün doktora gittim rahim duvarin kalinlasmis adet öncesinde de oluyor ama bu biraz daha fazla, adet günün geçince kanda gebelik testi yap dedi. Onun disinda karnima ani kramplar giriyor bir haftadir 1 buçuk yildir bekliyoruz artik çok yoruldum
aaa gerçekten mi? ben hep tam tersi duydumOlur mu akinti sonra ki iş asıl kuruysan gebelik işaretidir bu ..
Rahim ağzı genelde yüksek kapalı ve sert oluyor o nedenle öyle akıntı olmuyor genelde ha kişiden kişiye değişiyor ama asıl kuruluk belirti olmuş oluyoraaa gerçekten mi? ben hep tam tersi duydum
Hosbulduk tatlim malesef halaa bi tik ilerleyemedim ama tetkiklerim bitti. Hsgde tuplerim acik cikti. Hormonlar ve yumurta rezervim cok iyi cikti doktor dogurganligin baya yuksek dedi bidehahaha oyuzden 1 yildir bekliyorum dedim dur daha bitmedi tetkikler dedi hakkaten de 21.gun progesteron testlerim hep 0 cikti. Yumurtam catlamioms meger. Catladiginda da baya gelismis 26 27 mm oluomus yani dolleme ozelligini yitiriomus. O yuzden klomene baslicam bu ay. Kac yumurta gelisiodu sende klomen kullanirkem ve catlatma ignesi vuruldun mu hic. Senin progesteron degerin de baya iyi cikmisti en son ya
çok az yapışkan sarımsı akıntım var sadece peçeteye gelen umarım bu ay yüzümüz gülerRahim ağzı genelde yüksek kapalı ve sert oluyor o nedenle öyle akıntı olmuyor genelde ha kişiden kişiye değişiyor ama asıl kuruluk belirti olmuş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?