Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısi aynen döngün gayet iyi bgn olmazsan bi test yapmalısın bnce

Kizlar,gunaydin batima 3 gun var test yaptim erken gebelik testi negatif moralim cok bozuk

Kizlar,gunaydin batima 3 gun var test yaptim erken gebelik testi negatif moralim cok bozuk
Benim de regl tarihi 29 temmuz. Bıktım artık öyle idrar testleri yapmıyorum, heyecan da yapmıyorum çok gecikme olunca doktora gidiyorum kana bakıyor. Bir o sonuca bakarken heyecan yapiyorum o kadar. Kendini yıpratma cnm.

Benim de regl tarihi 29 temmuz. Bıktım artık öyle idrar testleri yapmıyorum, heyecan da yapmıyorum çok gecikme olunca doktora gidiyorum kana bakıyor. Bir o sonuca bakarken heyecan yapiyorum o kadar. Kendini yıpratma cnm.
Ben de bir önceki denemeden sonra ayagimi kirmistim röntgene girmeden once mecbur kan testi yaptilar o zaman da cok uzulmustum

kronikuykucu
Y Yudumluksevgi
@KE Dilek
kızlar naılsınız bat aynı bizim yumurtlama sone erdi benim sizlerde durum ne
durum yorgun durum beklemece canim belirti falan nasi olur hic bi fikrim yok sadece belim agriyo o da ygun bi hafta gecirdik ondandir sanirim benim normalde bu taraklarda bezim yoktur kendi rekorumu kirdim sen nasilsin canim

Belli olmayabilir 3 gün önceden canım ya. Ben o yüzden günüm geçerse öyle yapıcam test.
Canim bu erken gebelik testiydi baska yerlere de baktim olumlu seyler yaziyordu bata cok az kaldi,olsa bunda kesin çıkardı silik de olsa

ben de hep olumsuz şeyler duydum canım erken gebelik testleriyle ilgili açıkçası çok güvenmiyorum ben o testlere
Keşke yanlış olsa ama oyle düşünerek de yeniden umutlanmak istemiyorum hic bir belirtim yok,olmadığını hissediyorum kimyasal yaşamadan once cok guzel ruyalar görmüştüm icimde hep bi kımıltı vardi kötü sonuclandi ama hissetmistim

Olur mu akinti sonra ki iş asıl kuruysan gebelik işaretidir bu ..

En azından sıkıntının ne olduğunu öğrenmiş oldun canım yakın zamanda hamile kalırsın inşallah .. Bir kez takip ettirdim sadece kadın çok olumsuz olduğu için daha gitmedim onu da biliyorsun işte düzgün kullanamadigim için bitane yumurta oluşmuştu oda erken büyüdü ama geç catladi .. Hatta keşke iğne vurdursaydim dedim .. Nedense erken olgunlasiyor ama geç çatlıyor yani 14. Gün aslında tam boyutunda ama 18. Güne sarka biliyor çatlaması.. Neyse şimdilik ara verdim klomene hayırlısı .

Selam kızlar. Güzel haberler aldığımız bir gün olur inşallah. Bugun yaptığım ovulasyon testtinde çizgi silik. Dün en koyu halindeydi. Yumurta çatlamış oluyor bu durumda galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…