Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar. Güzel haberler aldığımız bir gün olur inşallah. Bugun yaptığım ovulasyon testtinde çizgi silik. Dün en koyu halindeydi. Yumurta çatlamış oluyor bu durumda galiba
Aynn canm catlamisttir buyuk ihtimalle.Bnde bugun 18.gunum cok feci sag kasik agrim var.Sanirim yumurtluyorm.Ve kotuu haberr Kocisimii bi haftadir goremiyormm..Yani bu ayda bnde bebis yooogggg

Keske diyorum en baştan korunmasaydim ama esim askere gidecekti calisiyorum o yükü tek basima kaldiramam dedim erteledim durdum
Herşeyde bir hayır vardır arkadaşım. Allahım hepimize ne zaman izin verirse o zaman alıcaz bebişlerimizi kucağımıza. Zamanımız var demek ki.

Iste ondan tutmuyo zaten balim. Benim de 13.gun 20 mm oluo :)) 18 19.gun catliyo. Hayir gelirmi artik o yumurtadan. Dıș kabuğu kalinlasio dollenmesi imkansiz. O yuzden sen de catlatma ignesi kullan hemencik kalirsin bence

Iste ondan tutmuyo zaten balim. Benim de 13.gun 20 mm oluo :)) 18 19.gun catliyo. Hayir gelirmi artik o yumurtadan. Dıș kabuğu kalinlasio dollenmesi imkansiz. O yuzden sen de catlatma ignesi kullan hemencik kalirsin bence
Acaba sebebi ne ? Sordun mu ? Niye geç çatlıyor ? 16.,17.,18. Bu günlerde çatlıyor hep .. Hamile kaldığım ay 14. Gün pozitif görmüştüm ovulasyonda..

durum yorgun durum beklemece canim belirti falan nasi olur hic bi fikrim yok sadece belim agriyo o da ygun bi hafta gecirdik ondandir sanirim benim normalde bu taraklarda bezim yoktur kendi rekorumu kirdim sen nasilsin canim
beklemeye başladım canım son 10 gün kaldı zaman gecmiyor.elimizden geleni yaptık bakalım.belirti falan yok agrı sızı yok suan

ooo süper yoksaaaaaaa yerleşme kanamasımıııı allahım inşallah ya inşallah
ay bilmiyorum ki canim bnde sasirdim normalde adet oncesi olur ya bide benim kistim var acaba ddim ondan dolayida olabilir ama kistim 3 aydir var yani benim 3aydir varligindan haberim var adet oncesi haric gelmemisti hic. bu ilk ayimiz degerlendirdigimiz hmn ilk aydan heveslenmek istemiyorum ama heves iste

Bata son 7 gün. Gözümü 4 kulağımı 6 açıp vücudumda acaba anormal birşeyler oluyor mu diye tetikteyim ne adet ne gebelik hiçbir belirtim yok şu an için sadece sol kasığımda acı veren batmalar hissediyorum ara ara saniyelik oluyor (geçen ay da olmuştu o yüzden acaba mi demiyorum). Bakalim hayirlisi beklemedeyim kesinlikle günüm geçmeden test yapmayacağım. Adetimin günü saati bile sasmaz. Gecikme olursa cok fazla umutlanacagim o yuzden. Hayirlisi

insAllah vardir bebisler canimm bnce de adetten once yapma sahsen ben oyle dusunuyorum oyle yapcam insAllah hayalim ilk gebelik testimin poztif olmasi

hadi inşallah canım dualarımız seninle

Bebiş daha rahimine tutunmadi bile daha zamanı var ..

oo burası tam benm topiğimmiş reglime 5 gün var. kahverengi akıntı geliyor 2 gündür. göğüslerimde de hafif bir hassasiyet var. erken gebelik testi yapmak istiyorum, çok merak ediyorum. konu da açtım hatta yapsam mı ne kadar güvenilirdir diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…