- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.841
Aynn canm catlamisttir buyuk ihtimalle.Bnde bugun 18.gunum cok feci sag kasik agrim var.Sanirim yumurtluyorm.Ve kotuu haberr Kocisimii bi haftadir goremiyormm..Yani bu ayda bnde bebis yoooggggSelam kızlar. Güzel haberler aldığımız bir gün olur inşallah. Bugun yaptığım ovulasyon testtinde çizgi silik. Dün en koyu halindeydi. Yumurta çatlamış oluyor bu durumda galiba
Herşeyde bir hayır vardır arkadaşım. Allahım hepimize ne zaman izin verirse o zaman alıcaz bebişlerimizi kucağımıza. Zamanımız var demek ki.Keske diyorum en baştan korunmasaydim ama esim askere gidecekti calisiyorum o yükü tek basima kaldiramam dedim erteledim durdum
Iste ondan tutmuyo zaten balim. Benim de 13.gun 20 mm oluo :)) 18 19.gun catliyo. Hayir gelirmi artik o yumurtadan. Dıș kabuğu kalinlasio dollenmesi imkansiz. O yuzden sen de catlatma ignesi kullan hemencik kalirsin benceEn azından sıkıntının ne olduğunu öğrenmiş oldun canım yakın zamanda hamile kalırsın inşallah .. Bir kez takip ettirdim sadece kadın çok olumsuz olduğu için daha gitmedim onu da biliyorsun işte düzgün kullanamadigim için bitane yumurta oluşmuştu oda erken büyüdü ama geç catladi .. Hatta keşke iğne vurdursaydim dedim .. Nedense erken olgunlasiyor ama geç çatlıyor yani 14. Gün aslında tam boyutunda ama 18. Güne sarka biliyor çatlaması.. Neyse şimdilik ara verdim klomene hayırlısı .
Insallah canim insallahHerşeyde bir hayır vardır arkadaşım. Allahım hepimize ne zaman izin verirse o zaman alıcaz bebişlerimizi kucağımıza. Zamanımız var demek ki.
İnsallah bir daha ki aya canım. Allah hepimize nasip etsin anne olmayıAynn canm catlamisttir buyuk ihtimalle.Bnde bugun 18.gunum cok feci sag kasik agrim var.Sanirim yumurtluyorm.Ve kotuu haberr Kocisimii bi haftadir goremiyormm..Yani bu ayda bnde bebis yooogggg
Acaba sebebi ne ? Sordun mu ? Niye geç çatlıyor ? 16.,17.,18. Bu günlerde çatlıyor hep .. Hamile kaldığım ay 14. Gün pozitif görmüştüm ovulasyonda..Iste ondan tutmuyo zaten balim. Benim de 13.gun 20 mm oluo :)) 18 19.gun catliyo. Hayir gelirmi artik o yumurtadan. Dıș kabuğu kalinlasio dollenmesi imkansiz. O yuzden sen de catlatma ignesi kullan hemencik kalirsin bence
Tamam bir daha ki Aya o zaman doktor takibinde oluyum birde öyle deneyim ..Acaba sebebi ne ? Sordun mu ? Niye geç çatlıyor ? 16.,17.,18. Bu günlerde çatlıyor hep .. Hamile kaldığım ay 14. Gün pozitif görmüştüm ovulasyonda..
beklemeye başladım canım son 10 gün kaldı zaman gecmiyor.elimizden geleni yaptık bakalım.belirti falan yok agrı sızı yok suandurum yorgun durum beklemece canimbelirti falan nasi olur hic bi fikrim yok sadece belim agriyo o da ygun bi hafta gecirdik ondandir sanirim benim normalde bu taraklarda bezim yoktur kendi rekorumu kirdim sen nasilsin canim
aynen ya benim akıntı olunca geliyo kırmızılar diyorumOlur mu akinti sonra ki iş asıl kuruysan gebelik işaretidir bu ..
ooo süper yoksaaaaaaa yerleşme kanamasımıııı allahım inşallah ya inşallahkizlarrr acil durum bi sorum var az evvel acik kahve akinti geldi normallde sadece adetten once gelir adetime daha 11 gun var bi fikri olan varmi
ay bilmiyorum ki canim bnde sasirdim normalde adet oncesi olur ya bide benim kistim var acaba ddim ondan dolayida olabilir ama kistim 3 aydir var yani benim 3aydir varligindan haberim var adet oncesi haric gelmemisti hic. bu ilk ayimiz degerlendirdigimiz hmn ilk aydan heveslenmek istemiyorum ama heves isteooo süper yoksaaaaaaa yerleşme kanamasımıııı allahım inşallah ya inşallah
gönülden insAllah yazisin icinde Allah razi olsun canim benim Allahim en hayirlisini bilir hepimiz icin hayirli zamanda versin insAllahhhhooo süper yoksaaaaaaa yerleşme kanamasımıııı allahım inşallah ya inşallah
insAllah vardir bebisler canimm bnce de adetten once yapma sahsen ben oyle dusunuyorum oyle yapcam insAllah hayalim ilk gebelik testimin poztif olmasiBata son 7 gün. Gözümü 4 kulağımı 6 açıp vücudumda acaba anormal birşeyler oluyor mu diye tetikteyim ne adet ne gebelik hiçbir belirtim yok şu an için sadece sol kasığımda acı veren batmalar hissediyorum ara ara saniyelik oluyor (geçen ay da olmuştu o yüzden acaba mi demiyorum). Bakalim hayirlisi beklemedeyim kesinlikle günüm geçmeden test yapmayacağım. Adetimin günü saati bile sasmaz. Gecikme olursa cok fazla umutlanacagim o yuzden. Hayirlisi
Ayyy hadi yerleşme kanaması olsun inşallah yaa cok heyecanliiiikizlarrr acil durum bi sorum var az evvel acik kahve akinti geldi normallde sadece adetten once gelir adetime daha 11 gun var bi fikri olan varmi
hadi inşallah canım dualarımız seninleay bilmiyorum ki canim bnde sasirdim normalde adet oncesi olur ya bide benim kistim var acaba ddim ondan dolayida olabilir ama kistim 3 aydir var yani benim 3aydir varligindan haberim var adet oncesi haric gelmemisti hic. bu ilk ayimiz degerlendirdigimiz hmn ilk aydan heveslenmek istemiyorum ama heves iste
Hevesini kırmak istemem ama o kanama kistten o kadar erken yerleşme kanaması olmaz maalesefinsAllah vardir bebisler canimm bnce de adetten once yapma sahsen ben oyle dusunuyorum oyle yapcam insAllah hayalim ilk gebelik testimin poztif olmasi
Bebiş daha rahimine tutunmadi bile daha zamanı var ..ay bilmiyorum ki canim bnde sasirdim normalde adet oncesi olur ya bide benim kistim var acaba ddim ondan dolayida olabilir ama kistim 3 aydir var yani benim 3aydir varligindan haberim var adet oncesi haric gelmemisti hic. bu ilk ayimiz degerlendirdigimiz hmn ilk aydan heveslenmek istemiyorum ama heves iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?