Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba sebebi ne ? Sordun mu ? Niye geç çatlıyor ? 16.,17.,18. Bu günlerde çatlıyor hep .. Hamile kaldığım ay 14. Gün pozitif görmüştüm ovulasyonda..
Ya normalde gec catlamasi sorun degilmis eger 20 25 mm arasi catliyorsa. Ama eger 13 14de yeteri boyuta gelmisse ve buna ragmen ogunlerde catlamayip daha da gelisip 18 19.gunlerde 25 mm. Den sonra catliyorsa yumurtlama bozuklugu teshisi koyuolarmis C anim. Doktor ondan bana klomen ve catlatma ignesi onerdi

yumurtlamadan da olabilir gec yumurtlama olduysa.ama doktor arkadaşım kist varsa kahverengi lekelenme adetten 3 gün önce başlar dedi.bide yerleşme kanaması yumurtlamadan 1 hafta sonra olur dedihakkında hayırlısı olsun kuzucum

Tatlim bende de 2 aydir kist vardi ama kanama yoktu yada adetten bi kac gun once geliodu bazen . 3.ay adetten sonra baslayip ara ara gelen lekelenme oldu. Meger ici kanlaniyormus belli boyuta gelince. Benim 4.5 cm olmustu primolut die bi ilacla kisti 15 gunde eritti doktor. Eger leke bi kerelik gelip bidaha gelmezse yumurtlamadan da olablr. Yerlesmeden de. Yerlesme kanamasi icin erken Ama Allahtan da umit kesilmez insaalah gebelikle alakalidir.

biz 4-5 aydır deniyoruz .hep ilişkiden sonra ya yine olmayacak gibi bi hisse kapılıyodum eşimede diyodum biz tutturamıycaz yine diye.ama bu ay dedimki olacak ya bu sefer olacak.öyle bi his oluştu nedendir bilmem.Çok umutlanmak istemiyorum ama canı gönülden olacağını düşünüyorum bu ay

Sağol gelecek ay o zaman ben tekrar klomene baslayim ve çatlatma iğnesi vurunuyum ..

benim kistte en son 4cm di canim ondan olmus olabilir amin canim bnim tsk ederim cumlemize

bana dr duphaston verdi 2 kutu ictim 2kere adet ol snra gel ddi 1 kere adet olup baska dr a gttim meraktan gecmemis kist dedi senin yazdgn ilaci yazdi ama bn kendi dr mla devam etmek istedgm icin ilaci almadm adet olmayi bekliyorum 3.gunu kendi dr uma gdicem ins

Kaç günde bir adet oluyorsun bugün kaçıncı günün ?

25 26 27 olarak degisiyo canim ama daha az yada daha ck olmaz duzenlidir adetimin 18.gunu beklenen adet tarihim 4agustos biraz sizlama var acaba adet mi oluyom ayy olursa hayatimda ilk kez tarihim sasmis olur

Kızlar doktora gidemedim daha doğrusu randevuları doluymuş yarın sabahta gidebilirim ancak dün gece birlikte olduk eşimle bu sabah tekrar yaptım test anlamadım gitti ya. Adetimin bitişinin 4. Günü başladım belki erken yumurtlama olur diye sanırım ya çok erken başladığım için böyle oldu sinir oldum bi bakarmısınız ilk önce sadece bi defa saat 17.00 da yaptım testi sonra sabah akşam olarak yaptım. Yorumlarmısınız koyulaşmışta ben mi görememişim

canım ben 24 temmuzu koyu görüyorum bu akşam mutlaka degerlendir derim

canım ben 24 temmuzu koyu görüyorum bu akşam mutlaka degerlendir derim
Canım 24 temmuz sabah dimi ama akşamı çok silikti bu sabah daha kırmızı çıktı ya dün ya bugün gibi banada. Takvimde bugünü gösteriyo yumurtlama dün geceyi boş geçmedik eşimle ne olur ne olmaz diye. Daha doğrusu dün siz dediniz değerlendir diye o yzden yanaşştım eşime

sen bu akşamda yanaş eşine tatlım takvim doğru çıkıyo benimde takvimdeki gün koyulaştı aman boş gecme ben bi günü es gectim pişmanımmmm

Primolutu kesinlikle tavsiye ederim. Progesteron icerikli zaten rahmi gebelige de hazirliyor. Benim hemencik eritti aylardir gitmeyen kistimi. Insaalah sana da sifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…