- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.861
güzel haberleri beraber paylaşırız umarım kuzucum batlarımız aynı 10 gün var.gonulden
gönülden insAllah yazisin icinde Allah razi olsun canim benim Allahim en hayirlisini bilir hepimiz icin hayirli zamanda versin insAllahhhh
Ya normalde gec catlamasi sorun degilmis eger 20 25 mm arasi catliyorsa. Ama eger 13 14de yeteri boyuta gelmisse ve buna ragmen ogunlerde catlamayip daha da gelisip 18 19.gunlerde 25 mm. Den sonra catliyorsa yumurtlama bozuklugu teshisi koyuolarmis C anim. Doktor ondan bana klomen ve catlatma ignesi onerdiAcaba sebebi ne ? Sordun mu ? Niye geç çatlıyor ? 16.,17.,18. Bu günlerde çatlıyor hep .. Hamile kaldığım ay 14. Gün pozitif görmüştüm ovulasyonda..
yumurtlamadan da olabilir gec yumurtlama olduysa.ama doktor arkadaşım kist varsa kahverengi lekelenme adetten 3 gün önce başlar dedi.bide yerleşme kanaması yumurtlamadan 1 hafta sonra olur dedi@duygusuuuuu T tuba-kumsalCherryBlossom90 kizlar guzel dualarinizin hepsine aminnn Allah razi olsun ama bnde kistten dolayi oldgnu dusunuyorum acaba gec yumurtlamami oldu bzde iliskiye ara vermstik 3 gundur acaba ancami yumurtladm
Tatlim bende de 2 aydir kist vardi ama kanama yoktu yada adetten bi kac gun once geliodu bazen . 3.ay adetten sonra baslayip ara ara gelen lekelenme oldu. Meger ici kanlaniyormus belli boyuta gelince. Benim 4.5 cm olmustu primolut die bi ilacla kisti 15 gunde eritti doktor. Eger leke bi kerelik gelip bidaha gelmezse yumurtlamadan da olablr. Yerlesmeden de. Yerlesme kanamasi icin erken Ama Allahtan da umit kesilmez insaalah gebelikle alakalidir.ay bilmiyorum ki canim bnde sasirdim normalde adet oncesi olur ya bide benim kistim var acaba ddim ondan dolayida olabilir ama kistim 3 aydir var yani benim 3aydir varligindan haberim var adet oncesi haric gelmemisti hic. bu ilk ayimiz degerlendirdigimiz hmn ilk aydan heveslenmek istemiyorum ama heves iste
Sağol gelecek ay o zaman ben tekrar klomene baslayim ve çatlatma iğnesi vurunuyum ..Ya normalde gec catlamasi sorun degilmis eger 20 25 mm arasi catliyorsa. Ama eger 13 14de yeteri boyuta gelmisse ve buna ragmen ogunlerde catlamayip daha da gelisip 18 19.gunlerde 25 mm. Den sonra catliyorsa yumurtlama bozuklugu teshisi koyuolarmis C anim. Doktor ondan bana klomen ve catlatma ignesi onerdi
Aynen oyle yap birlikte baslamis oluruz :) bat ne zaman senin.Sağol gelecek ay o zaman ben tekrar klomene baslayim ve çatlatma iğnesi vurunuyum ..
Kaç günde bir adet oluyorsun bugün kaçıncı günün ?@duygusuuuuu T tuba-kumsalCherryBlossom90 kizlar guzel dualarinizin hepsine aminnn Allah razi olsun ama bnde kistten dolayi oldgnu dusunuyorum acaba gec yumurtlamami oldu bzde iliskiye ara vermstik 3 gundur acaba ancami yumurtladm
Sanırım 9-10 Ağustos bugün 15. Gunum ..Aynen oyle yap birlikte baslamis oluruz :) bat ne zaman senin.
Batimiz ayni donem:) ben umursamadim valla ne de olsa catlamiyo diye :) hic dusunme bence klomen ve catlatma ignesi var daha onumuzdeSanırım 9-10 Ağustos bugün 15. Gunum ..
Güya bu ay günleri unutacaktim yine içli dişli oldum.
yumurtlamadan da olabilir gec yumurtlama olduysa.ama doktor arkadaşım kist varsa kahverengi lekelenme adetten 3 gün önce başlar dedi.bide yerleşme kanaması yumurtlamadan 1 hafta sonra olur dedihakkında hayırlısı olsun kuzucum
Tatlim bende de 2 aydir kist vardi ama kanama yoktu yada adetten bi kac gun once geliodu bazen . 3.ay adetten sonra baslayip ara ara gelen lekelenme oldu. Meger ici kanlaniyormus belli boyuta gelince. Benim 4.5 cm olmustu primolut die bi ilacla kisti 15 gunde eritti doktor. Eger leke bi kerelik gelip bidaha gelmezse yumurtlamadan da olablr. Yerlesmeden de. Yerlesme kanamasi icin erken Ama Allahtan da umit kesilmez insaalah gebelikle alakalidir.
Kaç günde bir adet oluyorsun bugün kaçıncı günün ?
canım ben 24 temmuzu koyu görüyorum bu akşam mutlaka degerlendir derimEki Görüntüle 2025751 Kızlar doktora gidemedim daha doğrusu randevuları doluymuş yarın sabahta gidebilirim ancakdün gece birlikte olduk eşimle bu sabah tekrar yaptım test anlamadım gitti ya. Adetimin bitişinin 4. Günü başladım belki erken yumurtlama olur diye sanırım ya çok erken başladığım için böyle oldu sinir oldum bi bakarmısınız ilk önce sadece bi defa saat 17.00 da yaptım testi sonra sabah akşam olarak yaptım. Yorumlarmısınız koyulaşmışta ben mi görememişim
Canım 24 temmuz sabah dimi ama akşamı çok silikti bu sabah daha kırmızı çıktı ya dün ya bugün gibi banada. Takvimde bugünü gösteriyo yumurtlama dün geceyi boş geçmedik eşimle ne olur ne olmaz diye. Daha doğrusu dün siz dediniz değerlendir diye o yzden yanaşştım eşimecanım ben 24 temmuzu koyu görüyorum bu akşam mutlaka degerlendir derim
sen bu akşamda yanaş eşine tatlımCanım 24 temmuz sabah dimi ama akşamı çok silikti bu sabah daha kırmızı çıktı ya dün ya bugün gibi banada. Takvimde bugünü gösteriyo yumurtlama dün geceyi boş geçmedik eşimle ne olur ne olmaz diye. Daha doğrusu dün siz dediniz değerlendir diye o yzden yanaşştım eşime
Primolutu kesinlikle tavsiye ederim. Progesteron icerikli zaten rahmi gebelige de hazirliyor. Benim hemencik eritti aylardir gitmeyen kistimi. Insaalah sana da sifa olurbenim kistte en son 4cm di canim ondan olmus olabilir amin canim bnim tsk ederim cumlemize
bana dr duphaston verdi 2 kutu ictim 2kere adet ol snra gel ddi 1 kere adet olup baska dr a gttim meraktan gecmemis kist dedi senin yazdgn ilaci yazdi ama bn kendi dr mla devam etmek istedgm icin ilaci almadm adet olmayi bekliyorum 3.gunu kendi dr uma gdicem ins
25 26 27 olarak degisiyo canim ama daha az yada daha ck olmaz duzenlidir adetimin 18.gunu beklenen adet tarihim 4agustos biraz sizlama var acaba adet mi oluyom ayy olursa hayatimda ilk kez tarihim sasmis olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?