Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen bu akşamda yanaş eşine tatlım takvim doğru çıkıyo benimde takvimdeki gün koyulaştı aman boş gecme ben bi günü es gectim pişmanımmmm
Yok canım dün start verdim arka arkaya yapıcam sonrada gün aşırı yapabilirsek. Ahh misafir olmasa inşallah hamişsindir kuzum belli olmaz tutmuştur inşallah

Yok canım dün start verdim arka arkaya yapıcam sonrada gün aşırı yapabilirsek. Ahh misafir olmasa inşallah hamişsindir kuzum belli olmaz tutmuştur inşallah
inşallah kuzucum bol bol fındık badem yedir eşine yazık benimki ne versem yiyo bide keçiboynuzu pekmezi içiriyorum

Bencede 24 gibi. Bu testlerde fazla koyuluk bekleme canim. Benimkilerde böyleydi en fazla
Canım bende 24 yada 25 gibi geldi en koyuları onlar gakvimde bugün yumurtlama. Biz dün gece ilişkiye girdik ama test 24 sabah koyu etki etmişmidir çünkü 24 akşam çok silik geldi bana

Sen 32 günde bir adet olmuyor muydun canım ? Evet erken baslamissin.. Birde fotoğraf çekmede geç kalmışın , eskidikten sonra çekildiği için daha koyu duyuyor aslından .. Ama bencede bugün değerlendir
Evet canım 32 günde bir oluyorum ama hemen hemen aynıydı fotodaki gibi tam koyuyu yakalayamadım. Sence hangisi daha koyu canım

Canım bende 24 yada 25 gibi geldi en koyuları onlar gakvimde bugün yumurtlama. Biz dün gece ilişkiye girdik ama test 24 sabah koyu etki etmişmidir çünkü 24 akşam çok silik geldi bana
Çatlamaya başlamıştır belki o akşam. Sen şimdi bu akşamki testte göre değerlendir canım. Silikse tamamdır demek

25 kırmızı diğerleri hemen yapınca pembemsiydi o yzden bugün olabilir mi diye geldi bana bugünüde değerlendireyim. Ama kızlar testlerde en koyuları dün ve bugün dimi inşallah yumurtlamayı kaçırmamışımdır

Gecen ay ovulasyon testleriyle takip etmeye calistim surekli ayni cikti ya da ben beceriksizdim bilemedim sinir oldum bu ay da adet bitti 3.günden itibaren bir varmış bir yokmuş evvel zaman içindee diye geldik bugune Allahim hepimizin yüzünü güldürsün insallah durumumuz çok vahim olan kocalara oluyor ağlamalar zırlamalar bir yandan yanaşmalar findik fistiklar hepsini toplu olarak bi tatile gondersek nasil mutlu olur garipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…