Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy sorma kuzum ya deli etti testler bari hamiş kalabilsek. Bu kadar uğraşlarla

Canım bu akşam değerlendirirsem etki eder mi? Dün geceyi değerlendirdik
Canim bu kadar stres yapma lütfen spermler zaten vucutta 3 gune kadar bazen daha fazla kaliyor ne de olsa. Yumurtan catladiginda vucudunda varsa hali hazirda illa ki bulusurlar biraz rahatlaman lazim

Canim bu kadar stres yapma lütfen spermler zaten vucutta 3 gune kadar bazen daha fazla kaliyor ne de olsa. Yumurtan catladiginda vucudunda varsa hali hazirda illa ki bulusurlar biraz rahatlaman lazim
Aslında hep bundan kaybediyorum stres yumurta çatladı mı sperm girdi mi bacaklar dik mi va üff aman ya tamam daha stres yapmıyorum

Ayy sorma kuzum ya deli etti testler bari hamiş kalabilsek. Bu kadar uğraşlarla
Ayy insallah canim onun hayaliyle yasiyorum desem yalan soylemis olmam her gun aklimda hamiş karnimla evin icinde neler yaparim ve nasip olur da dunyaya bebisimiz gelse kokusu nasil olur ona dokunmak ne hissettirir emzirmek nasil bir his diye hayal kuruyorum her gün

Kaliteli akıntıyla bulusursa üç gün yaşıyor yoksaaa maalesef bir gün bile dayanamıyor ve saatler içerisinde ölüyor..

İnşallah o hayallerin içinde bulcaz kendimizi kuzum

Hehe
Aslında hep bundan kaybediyorum stres yumurta çatladı mı sperm girdi mi bacaklar dik mi va üff aman ya tamam daha stres yapmıyorum
Heheterzi kendi söküğünü dikemez misali sana söylüyorum ama kendime de engel olamiyorum bazen. Dedigimi yap yaptigimi yapma

Ama cidden çok zormuş ya biz çok takıntılıyız bilemedim
Ne zormuş bu işler

Wallaaa zor bize zor .. Yoksa geçen biri anlatıyordu prezervatif yırtılmış az biraz içine girmiş ertesi gün hapı almış hemen amaa gel gör ki şuan 6 haftalık hamile şaka gibi .. Yani olacaksa bir damlası bile yetiyorda yeter ki Rabbim nasip etsin ve o bir anı yakalayalim ..

Hatta kıskançlık krizine girmiştim o şahıs için dilemedigimden değil ama çocuğu aldırmayı düşündüğünden çıldırdım.. Ama işte imtihan .. Bizde bununla imtihan oluyoruz .. Gerçekten vakti ve zamanı var inanıyorum ve bekliyorum ..

Merhaba kizlar takip edipte yazmayanlardanim bende normalde 28 gunde bir adet oluyorum ama gecen ay 3 gun once lekelenme seklinde gelmisti 23 haziran ilk once dusukmu yaoiyorum dedim test yaptim falab degilmis bu ayda beklemedeyim tarinda adet olmazsam test yapicam.rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucagini bos birakmasin.benim ikinci cocugum olucak bu arada.

Hayat işte.. Prezervatif yirtiliyo 1 damla giriyo ertesi gun hapi iciyo ve hamile kaliyo.... Ve aldirmayi dusunuyo bizler uğraşıyoruz dualar ediyoruz cidden sinir bozucu. Allahim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin bizlere.. Şunu anladim ne kadar istersen iste ol demeden olmuyor işte.. Saatimizin dolmasini bekliyoruz

Öyle kızlar nasip işte bizim uğraşlar bazen boş gibi geliyo bana düzenli ilişkşn olunca olur eskiler nasıl yapıyomuş ardı ardına ne test varmış ne başka bişi. Biz zamana bırakalım vakti gelince olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…