- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.901
Evet mutlaka bu geceyi de halletCanım bu akşam değerlendirirsem etki eder mi? Dün geceyi değerlendirdik
Ayy sorma kuzum ya deli etti testlerGecen ay ovulasyon testleriyle takip etmeye calistim surekli ayni cikti ya da ben beceriksizdim bilemedim sinir oldum bu ay da adet bitti 3.günden itibaren bir varmış bir yokmuş evvel zaman içindee diye geldik bugune Allahim hepimizin yüzünü güldürsün insallah durumumuz çok vahim olan kocalara oluyor ağlamalar zırlamalar bir yandan yanaşmalar findik fistiklar hepsini toplu olarak bi tatile gondersek nasil mutlu olur garipler
Canim bu kadar stres yapma lütfen spermler zaten vucutta 3 gune kadar bazen daha fazla kaliyor ne de olsa. Yumurtan catladiginda vucudunda varsa hali hazirda illa ki bulusurlar biraz rahatlaman lazimCanım bu akşam değerlendirirsem etki eder mi? Dün geceyi değerlendirdik
Ayy sorma kuzum ya deli etti testlerbari hamiş kalabilsek. Bu kadar uğraşlarla
Hadi bismillahEvet mutlaka bu geceyi de hallet
Aslında hep bundan kaybediyorum stres yumurta çatladı mı sperm girdi mi bacaklar dik mi va üff aman ya tamam daha stres yapmıyorumCanim bu kadar stres yapma lütfen spermler zaten vucutta 3 gune kadar bazen daha fazla kaliyor ne de olsa. Yumurtan catladiginda vucudunda varsa hali hazirda illa ki bulusurlar biraz rahatlaman lazim
Ayy insallah canim onun hayaliyle yasiyorum desem yalan soylemis olmam her gun aklimda hamiş karnimla evin icinde neler yaparim ve nasip olur da dunyaya bebisimiz gelse kokusu nasil olur ona dokunmak ne hissettirir emzirmek nasil bir his diye hayal kuruyorum her günAyy sorma kuzum ya deli etti testlerbari hamiş kalabilsek. Bu kadar uğraşlarla
Aynı saatte yaptım canım 10 dk flan sapma olabilir bazılarında ama hayırlısı bakalımAslında her gün aynı saatte ve hep aynı damla sayısıyla yaparsan sıkıntı olmuyor .. üç damla ideal dört fazla gelebiliyor..
Kaliteli akıntıyla bulusursa üç gün yaşıyorCanim bu kadar stres yapma lütfen spermler zaten vucutta 3 gune kadar bazen daha fazla kaliyor ne de olsa. Yumurtan catladiginda vucudunda varsa hali hazirda illa ki bulusurlar biraz rahatlaman lazim
İnşallah o hayallerin içinde bulcaz kendimizi kuzumAyy insallah canim onun hayaliyle yasiyorum desem yalan soylemis olmam her gun aklimda hamiş karnimla evin icinde neler yaparim ve nasip olur da dunyaya bebisimiz gelse kokusu nasil olur ona dokunmak ne hissettirir emzirmek nasil bir his diye hayal kuruyorum her gün
HeheAslında hep bundan kaybediyorum stres yumurta çatladı mı sperm girdi mi bacaklar dik mi va üff aman ya tamam daha stres yapmıyorum
Ne zormuş bu işlerKaliteli akıntıyla bulusursa üç gün yaşıyoryoksaaa maalesef bir gün bile dayanamıyor ve saatler içerisinde ölüyor..
Ama cidden çok zormuş ya biz çok takıntılıyız bilemedim
Ne zormuş bu işler
Hayat işte.. Prezervatif yirtiliyo 1 damla giriyo ertesi gun hapi iciyo ve hamile kaliyo.... Ve aldirmayi dusunuyo bizler uğraşıyoruz dualar ediyoruz cidden sinir bozucu. Allahim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin bizlere.. Şunu anladim ne kadar istersen iste ol demeden olmuyor işte.. Saatimizin dolmasini bekliyoruzHatta kıskançlık krizine girmiştim o şahıs için dilemedigimden değil ama çocuğu aldırmayı düşündüğünden çıldırdım.. Ama işte imtihan .. Bizde bununla imtihan oluyoruz .. Gerçekten vakti ve zamanı var inanıyorum ve bekliyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?