- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.921
benim son adet 8temmuz dogum 14 nisan diyo yaklasik yani kendininkine gore ekle veya cikar canimKızlar eğerki nasip olursa bu ay hamiş kalırsak ne zaman doğum yaparızBi türlü hesaplayamıyorum bu ayı sayıyormuyuz 9 aya
birde kız bebek için regl bitiminden sonra başlayın diyorlar gebe kalınca hangi gün hamile kalındığı belli olmaz değil mi o kadar çok oldu kiKızlar bende birşey sorucam bu ay çalışmalara başladık 2 yıl 9 aylık evliyim eşim korunuyordu 12 temmuz da regl oldum 15 inde bitti 16-17-19-20-22-23-24 ilişkiye girdik bebek için yumurtlama günüm perşembe takvimde doğurgan dönem 21 inde başlıyor devam etmeli miyiz ilşkiye perşemde de girelim artık bırakalım diyorum gına geldi
canim bnde ayni durumdayim hatta gun araliklarimizda ayni ilk ayimiz yorgun hissediyorum kendimi artik ama gec dollenme olabiliyomus en azndan sn bi hafta kalaya kadar devam edelm diye dusunuyorum bu arada dr kontrolune gttinmi gebelik oncesi ck faydasi varKızlar bende birşey sorucam bu ay çalışmalara başladık 2 yıl 9 aylık evliyim eşim korunuyordu 12 temmuz da regl oldum 15 inde bitti 16-17-19-20-22-23-24 ilişkiye girdik bebek için yumurtlama günüm perşembe takvimde doğurgan dönem 21 inde başlıyor devam etmeli miyiz ilşkiye perşemde de girelim artık bırakalım diyorum gına geldi
belli olmaz canım.takdir allahın hayırlısını sağlıklısını versin.ben artık kız olsun erkek olsun demiyorum rabbim versinde saglıklı hayırlı bi ewlat dünyalar benim olurbirde kız bebek için regl bitiminden sonra başlayın diyorlar gebe kalınca hangi gün hamile kalındığı belli olmaz değil mi o kadar çok oldu ki
Canım son adet tarihi başlangıcı mı yani ilk günümü yoksa son günü mübenim son adet 8temmuz dogum 14 nisan diyo yaklasik yani kendininkine gore ekle veya cikar canim
belli olmaz canim hemen adetin biter bitmez de kalmis olabilirsin oyle ornek cokbirde kız bebek için regl bitiminden sonra başlayın diyorlar gebe kalınca hangi gün hamile kalındığı belli olmaz değil mi o kadar çok oldu ki
Biz akıllanmayızKızlar eğerki nasip olursa bu ay hamiş kalırsak ne zaman doğum yaparızBi türlü hesaplayamıyorum bu ayı sayıyormuyuz 9 aya
adetin ilk gununu alcaksn 8 temmuzda adet oldm bn buna gore 14 nisanmisCanım son adet tarihi başlangıcı mı yani ilk günümü yoksa son günü mü
o kadar erken olmaz canım ya belki yumurtlama sancısıdır.bu arada kizlar galiba ben regl olucam bi kac gune halbuki 10 gn var ama kasiklarimda sizlanmalar var regl olcak gbi
Benim oglumda cin takvimi tutmustu bir kac arkadasinda tuttuguna sahit oldum.Allahin isine karisilmaz tabi de.insallah hamilesindir cnm.ya kızlar biliyorum cok günah ama gecen sene bi falcıya gırgır olsun diye gitmiştik eşimle kadın tayin olacagımız şehiri bile bildi herseyi bildi ya cok korkmustuk 3 harflilerle bakıyo falan diye. o demişti 2 oğlun olacak biri boğa burcu diye diğerini hatırlamıyorumda. bu ay cin takvimine görede erkek ve içimde olacak hissi var acabaa diyorum olurmu ki
inşallah canım cinsiyetin önemi yok sağlıklı olsun yeterki ama bu ay hislerim var bide cin takviminde erkek görünce bide falcı diyince acaba o ay bu ay mı dedim inşallah ya inşallah sende hamişsindir.Benim oglumda cin takvimi tutmustu bir kac arkadasinda tuttuguna sahit oldum.Allahin isine karisilmaz tabi de.insallah hamilesindir cnm.
onu da dusundum ama adetim 25 27 gun aralkli 5 gun ve yumurtlama 14.gun civarina denk geliyo. ben 18.gunumdeyim yumurtluyo olabilirmiyimkio kadar erken olmaz canım ya belki yumurtlama sancısıdır.
hcg 232 cıktı test sonucunda . bugun için de doktorumdan randevu aldım ona gıdecegız bakalımTebrik ederim canim Rabbim meleğini sana bagislasin. Darısı başımıza insallah ne güzel bir haber verdin bizlere. Insallah bizim de böyle güzel haberler vermemiz nasip olur. Dikkat et kendine Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahşüphelendiğin bir şey var mıydı peki ? Bir de kan testi sonucun kaç cıktı. Yaaa benim de bugün adet günün test yaptim ama hiçbir şey cikmadi ;( ne yapayım hayirlisi boyle demek ki .
yok canım ılk once ıdrar testi yaptım su 3 tl lik olanlardan. ama hep tek cıkzgıyı gormeye alısık olunca ınsan ınanamıyor. cıft cızgı hemen cıkıverdı tabi benım ılk aklımdan kesın bozuk cıktı bu test dıye geccti. yakınlarda hastane vardı ogle arasında gıdıyım kan verıyım dedım acaba dogru mu dıye ve sonuc hcg 232 cıktı.hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin. İdrar testini beklemeden direkt kan testi mi yaptırdın?
Herkes hamile kalırsa patlama yaşanacakKızlar eğerki nasip olursa bu ay hamiş kalırsak ne zaman doğum yaparızBi türlü hesaplayamıyorum bu ayı sayıyormuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?