- 11 Mart 2008
- 726
- 117
- 648
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.941
Yok akıllanmayız bizBiz akıllanmayızdoktorlar son adet gununu gebeligin baslangici olarak kabul ediyormus diye biliyorum ama tam emin degilim benimki mayisa denk geliyor galiba
Kırmızı kart görmeyelimde bebiş gelsin.pozitif düşünelim güzel olsunonu da dusundum ama adetim 25 27 gun aralkli 5 gun ve yumurtlama 14.gun civarina denk geliyo. ben 18.gunumdeyim yumurtluyo olabilirmiyimkisafiye soyman gbi oy my god
aynen tuttu canım takvimim doğru calışıyorda sorun bizde acemimiyiz neyiz anlamadım.eskiden 15 yaşında ewlenip başarıyolarmış bebiş sahiibi olmayıKızlar sizde takvim tuttu mu? Testle kontrolü birazda onun için yaptım ben bu ay. Benimki tuttu görünüyor. Bundan sonra ondanda takip edebilirim
Çünkü ne takvim ne yumurta biliyorlarmış. Bizim gibi cefasını çekmeyip sefasını sürmüşleraynen tuttu canım takvimim doğru calışıyorda sorun bizde acemimiyiz neyiz anlamadım.eskiden 15 yaşında ewlenip başarıyolarmış bebiş sahiibi olmayı
Herkes hamile kalırsa patlama yaşanacak. Bu ayı 9 ayın 10 günlük kısmı var ya o 10 günlüge say. Genelde herkesin temmuz sonlarına dogru
gittim canım mayısdan beri folik asit içiyorum + kendime destek için vitamin alıyorum başka birşey vermedi hafif enfeksiyon vardı 7 tane fitil kullandım mayısda akıntım vs yok bakalım ilk ayımız eşim çok istiyorsu ben çok hazır değildim şimdi kalbim heyecandan atıyorcanim bnde ayni durumdayim hatta gun araliklarimizda ayni ilk ayimiz yorgun hissediyorum kendimi artik ama gec dollenme olabiliyomus en azndan sn bi hafta kalaya kadar devam edelm diye dusunuyorum bu arada dr kontrolune gttinmi gebelik oncesi ck faydasi var
Beni de gaza getirdiniz kızlar. 19 nisan görünüyor benimki
Benimde ilk canım. Hem heyecan var hem acemilikHAHAA benimde olursa 18 nisan bakalım ilk ay ilk deneme pek ümidüm yok bu kadar zor olanları duyunca ama stres yapmıyorum acelesi yok diyorum hep
hadi hayirlisi insAllah kac gun kaldi adetinegittim canım mayısdan beri folik asit içiyorum + kendime destek için vitamin alıyorum başka birşey vermedi hafif enfeksiyon vardı 7 tane fitil kullandım mayısda akıntım vs yok bakalım ilk ayımız eşim çok istiyorsu ben çok hazır değildim şimdi kalbim heyecandan atıyor
Canim sağol merak edip yazdığın için bir gün erken adet oldum. Bugün doktora gittim 3. günü rahmin temiz yumurtaliklarin gayet iyi dedi. Bir ay kadar memleketteyim inşallah bu arada gelir melegim. Sende durumlar ne?beren20 canım bugündü sanırım senin bat ne yaptın durumlar ne hayırlı haberler ver bize totemin tuttumu
Hosgeldin canim aramiza hakkinda hayirlisi olsun insallah :) Genelde korunmayi birakinca adet donemine kadar kasik agrilari yasaniyor bende ilk ay olmustu. Biz gun asiri seklinde yapiyoruz adetim bitince 3 gun sonra basliyoruz adete 3 -4 gun kalana kadar o sekilde devam ediyoruz bence test yapmak icin adetini beklemelisin erken yapinca sonuc negatifse hayal kirikligi olabiliyorKizlar merhaba bende hamile kalmaya uğrasiyorum hayırlısıyla:) d.kontrol hapi kullaniyordum bıraktım bu ucuncu ay denememiz bugun en kotu yarin adet olma tarihim gorunuyor tabi az biraz duzensizlik oldu hapi birakinca, iki aydir da ovulasyon testi yapiyorum ilkinde tutturamadim ama temmuz ayinda tutturmustum oyle devam ettik gorev bilinciyle:) test alip yapmaya korkuyorum ya negatif cikarsa diye bir yandan adet sancisi gibi sancim oluyor kendimi kaptirmaktaistemiyorum beni anlayan var mi
Yarin olmazsam prs gunu direkt kan testi mi yaptirsam acaba, rabbim sana da ve isteyen herkese istedigi vakitte nasip etsin inşallahHosgeldin canim aramiza hakkinda hayirlisi olsun insallah :) Genelde korunmayi birakinca adet donemine kadar kasik agrilari yasaniyor bende ilk ay olmustu. Biz gun asiri seklinde yapiyoruz adetim bitince 3 gun sonra basliyoruz adete 3 -4 gun kalana kadar o sekilde devam ediyoruz bence test yapmak icin adetini beklemelisin erken yapinca sonuc negatifse hayal kirikligi olabiliyor
Canim testten cok anlamiyorum ama inşallah hamilesindirrBugün 15. Gunum sanırım yarın büyük gün .. Yarın pozitif görsem 17. Gün çatlamış olur .. Biraz geç kaldım yine ama olsun .. Allah'ım bu ay hepimizin karnını bebislerimizle doldurrrr ..Sağlıklı ve sıhhatli olsunlar güzel bir gebelik geçirelim.. Sağ ve salim bir birimize kavusalim.. Birinci yilima girdim bu ay hamile kalmıştım Allah'ım ne olur müjde verebileyim evlilik yıldönümüze.. Tutsun bu ayyyyy.. Bana tutunnn anneeemmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?