Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarin olmazsam prs gunu direkt kan testi mi yaptirsam acaba, rabbim sana da ve isteyen herkese istedigi vakitte nasip etsin inşallah
Aminnn insallah... Sabredebilirsen bir iki gun daha sabret sonra kan da verebilirsin gelmezse kendin de yapabilirsin benim de 7 gun var bata.. Peki doktora gittin mi kontrole hic folik asit falan kullaniyor musun

kizlar merhabalar size bir sey danismak istiyorum. bu ay adetimin 5. günü klomen kullandim gunde 1 tane 5 gun boyunca. ve bugün adetimin 12. günü. az once tuvalette vajinamdan kocaman seffaf upuzun bir akinti geldi. simdi sormak istedigim kac gün veya kac saat gebelik sansim var. cunki esim sehirdisinda isi dolayisi ile ve persembe günü gelebilecek
kacirdik mi sizce bu ay.
oofffff moralim cok bozuldu. 1 haftadir esim olmadigi icin en son iliskide 1 haffta once oldu

Aminnn insallah... Sabredebilirsen bir iki gun daha sabret sonra kan da verebilirsin gelmezse kendin de yapabilirsin benim de 7 gun var bata.. Peki doktora gittin mi kontrole hic folik asit falan kullaniyor musun
Aile hekimi onermisti ama hap kullanmak istemedim gunluk yesillik kuruyemisle destekliyorum, d.kontrol hapinin etkili so gecsin diye iki ay doktora gitmek istemedim eger bu ay da adet olursam hormonlarima baktirip bi muayene olmak istiyorum, bir yil deneyin öyle doktora gidin diyorlar ama benim icim rahat etmez," bat" ne canim bu arada ilk sayfada bir üye de deneme yapiyormus simdi 6haftalik hamileyms ne güzel bizde oluruz inşallah:)

Benim o şeffaf akıntı iki gündür var .. Ama işte şuan ilişki olsaydı çok iyi olurdu spermler için tüplere kadar götürürdü o akıntı ama sanırım yine De geç sayılmaz kasiginda batma var mı ?

evet canim hem batma hemde agrim var. nasip işte.rabbim dogrusunu biliyordur ne diyeyim

Zamanlama kötü olmuş hayırlısı .. Klomen kullanıp da böyle aksilik çıkınca gıcık bir durum oluyor .. Ağrı olduğuna göre senin ki muhtemelen catladi ..
kesinlikle canim sen besle buyut sonra bekleyemesin 2 gun daha. ne yapalim canim persembe randevum var doktor yumurta ararken bulamayacak galiba

Kizlar ben dayanamayi test yaptim ve hamileyim darisi isteyen herkezin basina insallah

Ne güzel ya hayırlısı olsun. Yanlış hatırlamıyorsam 2. Galiba . Ben düşük de dahil hiç bir şekilde kalamadığım için bana çok çok uzak duygular geliyor maalesef bugün yine biraz karamsarım. Tekrar tebrik ederim canım

Olacak bizde olacağız inşallah .. Hem bir gelecek sıkıca tutunacak bize .. Bu ay son denememiz olsunnn inşallah ! İnanıyorum bizde bir birimizi tebrik edeceğiz.

Ya canım inşallah inşallah. Ben biraz daha hızlandırayım diye laparoskopi olmuştum gerçi olmamın şöyle bir faydası oldu sol yumurtam yapışılmış o giderildi ve bir sürü kist varmış minik minik onlar temizlendi bakalım 3 ayım bitti Ağustos'ta 4 olacak inşallah dediğin gibi olur. Geçen sırf inat olsun diye kendime hamilelik günlüğü aldım düşünün

Son düzenleme:
Canım bu ovu testi mi yumurtlamaya yakın yaptığın yoksa gebelik testi mi?

Ah ah Ben Hep soldan yumurtlamayı beklemem gerekiyor tek tüplü olduğumdan.. Neyse ki Bu ay soldan şükür . Neler yapmıyoruz ki

Kizlar ben dayanamayi test yaptim ve hamileyim darisi isteyen herkezin basina insallah
Ayy tebrik ederimmmm saglikli hayirli evlat versin rabbimmm darisi basimiza bize de dua et... Ne kadar vardi adetin gecmis miydi belirtilerin var miydi birazcik anlatir misin bize de :) Hamişler çoğaliyorr gelsin topik bebekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…