Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet 2.canim 2015 kasim annesiydim daha once 20 aylik oglum var nasil bakicam bilmiyorum ama hayirlisi bakalim.ben hic yumurtmala takibi yada duzenli bir iliskiyle kalmadim rast gele olursa olur dedik.rabbim sizede en kisa zamanda nasip etsin insallah.belirti olarak kasiklarimda batma vardi ,iki gundur goguslerim agriyo dokunamiyorum o derece idrara cok cikmaya basladim ve su gibi rengi.

Ayy tebrik ederimmmm saglikli hayirli evlat versin rabbimmm darisi basimiza bize de dua et... Ne kadar vardi adetin gecmis miydi belirtilerin var miydi birazcik anlatir misin bize de :) Hamişler çoğaliyorr gelsin topik bebekleri
23 haziranda leke seklinde olmustu normalde 26 siydi benim bu ay ya 23 yada 26 si dayanamadim bu gun yaptim ve pozitif cikti.belirtileri yazdim cnm.rabbim isteyen herkeze versin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.ben simdi mart annesimi olucam nolcak kafam allak bullak

Sakın sakın rastgele takip yapmadım deme bu bizim sinir olduğunuz şeylerden biri şaka şaka ama dediğim gibi ilk hamilelikten sonra daha bir kolay oluyor gibi en azından Allahım gebe kalabildim diyorsun. Bize de dua et canım lütfen tekrar hayırlı hamilelikler

O yüzden şimdi değerlendir tüpüne dolussunlar ki catladiginda yakalasinlar yumosunu
Yumurtan çatlamış olsaydı rengi açılmış olurdu
Canım bişi daha sorcam bu test böyle çıkıyo ama üzerinden bi saat flan geçince bu kadar net olmuyo klavuzunda 5dk bekleyin dio yani sonrası çokta önemli değil dimi ilk kez dün ve bugün daha koyu çıktı. Ben birebir ilk çizgi gibi olur dedim ama sen ilk çizgi gibi olmuyo demiştin sanırm

Canim hosgeldin nerelerdeydin neler yaptin goremedim seni ne zamandir
Canım benim , doktor 2. Kontrolden sonra sorun yok düşündüğün için olmuyor diyince buraya çok çok az bakmaya karar verdim , hamile olanı görürsem tebrik edip çıkıyorum , kendimce rahat olmaya çalışmak için , 9 ayda birşey olmadı hepsinde gün takvim yumurtlama takip etmekten evham delisi oldum , ben gurbette tekim bana daha zor düşünmemek , dedim böyle yapayım
Hergün dualarım bizler için
Rahat bi insan hiç olamadım

S a b ı r l ı o l . .
Senin için yazılmış olan kader,
Yazarların en mükemmeli tarafından yazıldı . .
Allahım her kim diliyorsa kucağını doldursun herkese de bana da sağlıkla nasip olsun bebişler
Ahh canim benim Allah yardimcin olsun.. Hersey olacagina varir nasil mutlu olacaksan stresten nasil uzak kalmayi basaracaksan oyle yap.. Tez zamanda bebeğini koklamayi nasip etsin Allahim inşallahh

Reactions: spe
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…