- 24 Nisan 2015
- 1.130
- 1.088
- 83
- 42
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.981
Evet 2.canim 2015 kasim annesiydim daha once 20 aylik oglum var nasil bakicam bilmiyorum ama hayirlisi bakalim.ben hic yumurtmala takibi yada duzenli bir iliskiyle kalmadim rast gele olursa olur dedik.rabbim sizede en kisa zamanda nasip etsin insallah.belirti olarak kasiklarimda batma vardi ,iki gundur goguslerim agriyo dokunamiyorum o derece idrara cok cikmaya basladim ve su gibi rengi.Ne güzel ya hayırlısı olsun. Yanlış hatırlamıyorsam 2. Galiba . Ben düşük de dahil hiç bir şekilde kalamadığım için bana çok çok uzak duygular geliyor maalesef bugün yine biraz karamsarım. Tekrar tebrik ederim canım
23 haziranda leke seklinde olmustu normalde 26 siydi benim bu ay ya 23 yada 26 si dayanamadim bu gun yaptim ve pozitif cikti.belirtileri yazdim cnm.rabbim isteyen herkeze versin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.ben simdi mart annesimi olucam nolcak kafam allak bullakAyy tebrik ederimmmm saglikli hayirli evlat versin rabbimmm darisi basimiza bize de dua et... Ne kadar vardi adetin gecmis miydi belirtilerin var miydi birazcik anlatir misin bize de :) Hamişler çoğaliyorr gelsin topik bebekleri
Evet 2.canim 2015 kasim annesiydim daha once 20 aylik oglum var nasil bakicam bilmiyorum ama hayirlisi bakalim.ben hic yumurtmala takibi yada duzenli bir iliskiyle kalmadim rast gele olursa olur dedik.rabbim sizede en kisa zamanda nasip etsin insallah.belirti olarak kasiklarimda batma vardi ,iki gundur goguslerim agriyo dokunamiyorum o derece idrara cok cikmaya basladim ve su gibi rengi.
Eki Görüntüle 2025896 Kızlar akşam ki ovu testim sizce koyu mu?
Ever yumurtan catlamamis hadi bismillah başla bakalım değerlendirEki Görüntüle 2025896 Kızlar akşam ki ovu testim sizce koyu mu?
Aynen canım değerlendireyim inşallahCanım koyu gibi de çok da emin değilim olsun sen yine de değerlendir çünkü silik de değil
Kuzum sen tecrübelisinEver yumurtan catlamamis hadi bismillah başla bakalım değerlendir
Yumurtan çatlamış olsaydı rengi açılmış olurduKuzum sen tecrübelisinbugün takvim yumurtlamayı gösteriyo eğerki yumurta çatlasaydı bunkadar belirgin çıkmazdı dimi
O yüzden şimdi değerlendir tüpüne dolussunlar ki catladiginda yakalasinlar yumosunuKuzum sen tecrübelisinbugün takvim yumurtlamayı gösteriyo eğerki yumurta çatlasaydı bunkadar belirgin çıkmazdı dimi
O yüzden şimdi değerlendir tüpüne dolussunlar ki catladiginda yakalasinlar yumosunu
Canım bişi daha sorcam bu test böyle çıkıyo ama üzerinden bi saat flan geçince bu kadar net olmuyo klavuzunda 5dk bekleyin dio yani sonrası çokta önemli değil dimi ilk kez dün ve bugün daha koyu çıktı. Ben birebir ilk çizgi gibi olur dedim ama sen ilk çizgi gibi olmuyo demiştin sanırmYumurtan çatlamış olsaydı rengi açılmış olurdu
Canim hosgeldin nerelerdeydin neler yaptin goremedim seni ne zamandir
Ederim tabi canim son durum ne var mi bisey canimmcok gec gordum bildirimiyapıcam canım dua et benim için
Henüz beklemedeyim perşembe gününe kadar bekleyeyim diyorum yani 4 gün gecikinceEderim tabi canim son durum ne var mi bisey canimmcok gec gordum bildirimi
Bekle canim geçsin tabii en güzel sonucu o zaman alabilirsinHenüz beklemedeyim perşembe gününe kadar bekleyeyim diyorum yani 4 gün gecikince
Aynen canim inşallah bebeğim benimledirBekle canim geçsin tabii en güzel sonucu o zaman alabilirsin
Canım benim , doktor 2. Kontrolden sonra sorun yok düşündüğün için olmuyor diyince buraya çok çok az bakmaya karar verdim , hamile olanı görürsem tebrik edip çıkıyorum , kendimce rahat olmaya çalışmak için , 9 ayda birşey olmadı hepsinde gün takvim yumurtlama takip etmekten evham delisi oldum , ben gurbette tekim bana daha zor düşünmemek , dedim böyle yapayımCanim hosgeldin nerelerdeydin neler yaptin goremedim seni ne zamandir
S a b ı r l ı o l . .
Ahh canim benim Allah yardimcin olsun.. Hersey olacagina varir nasil mutlu olacaksan stresten nasil uzak kalmayi basaracaksan oyle yap.. Tez zamanda bebeğini koklamayi nasip etsin Allahim inşallahhSenin için yazılmış olan kader,
Yazarların en mükemmeli tarafından yazıldı . .
Allahım her kim diliyorsa kucağını doldursun herkese de bana da sağlıkla nasip olsun bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?