- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.001
canım yazdım ama gördün mü bilmiyorum ben doktora gittim dün sonuç negatif maalesefGüzel bir gün dileğiyle. İyi haberler alalım inşallah
Rahim filmi bana çekti çok bilgim yok bu konuda temiz dedi. Neden gebe kalmanı tavsiye etmedi canım?Ya deneyecektim bu ay ama rahim flmi cekildim bu ay doktor gebe kalmami tavsiye etmedi. Bidahaki ay zaten klomen ve catlatma ignesine basliyorum
Ay inşallah güzel haberler ile gelllllKızlar merhaba sat 26 Haziran bat 25 Temmuz(yarın). 1 buçuk yıldır çocuk düşünüyoruz 7 ay önce eşimde varikosel olduğu ortaya çıktı ve ameliyat oldu ama henüz gebe kalamadım.
Bugün hastaneye gittim karın şişliğimden şikayetçiydim kist falan mı var diye?
Alttan muayene etti ultrasona gerek görmedi bir sıkıntı görünmüyor dedi rahim duvarın kalınlaşmış dedi ya adet olursun ya da gebelik vardır ama adetten önceki kalınlaşmaya göre biraz fazla kalınlaşmış dedi.
Böyle bir durum yaşayan var mı? Çok merak ediyorum acaba hamile miyim?
Canim ilaclama yapiliyo ya tuplere. Gebe kalindiginda bebekte kalitsal hastalik olabliomus. Ama bu tabi bi ihtimal sadce risk adi altnda oluosun. Ama dogrusu bende bu ay hic korunmadim e zaten kalamiom da ek bi sey de kullanmadik takviye amacli.Rahim filmi bana çekti çok bilgim yok bu konuda temiz dedi. Neden gebe kalmanı tavsiye etmedi canım?
Bir sonraki aya artık canım sıkma canını sitres yapmaKizlar,gunaydin batima 3 gun var test yaptim erken gebelik testi negatif moralim cok bozuk
Bence rahim filmini üç boyutlu gibi alttan bakarak şak diye çekti. 4 gün önce de yumurtan 15.5 mm dedi ve gün aşırı ilişki önerdi inşallah çatlamıştır yumurta yaCanim ilaclama yapiliyo ya tuplere. Gebe kalindiginda bebekte kalitsal hastalik olabliomus. Ama bu tabi bi ihtimal sadce risk adi altnda oluosun. Ama dogrusu bende bu ay hic korunmadim e zaten kalamiom da ek bi sey de kullanmadik takviye amacli.
Bende ilk defa duydum canım bende de kuruluk var diye üzülüyordumOlur mu akinti sonra ki iş asıl kuruysan gebelik işaretidir bu ..
Gecmis olsun bende yasadim canim kurtaj da oldum. Insaalah bu ay seninle olur bebisin. Dusukten sonra ne kadar zamandir hamile kalamiyosunBence rahim filmini üç boyutlu gibi alttan bakarak şak diye çekti. 4 gün önce de yumurtan 15.5 mm dedi ve gün aşırı ilişki önerdi inşallah çatlamıştır yumurta yakasık ağrısı ve aşırı gaz sıkışması oldu iki gündür ve göğüslerin yan tarafları belli belirsiz ağrı oluyor. Bende düşük yaşadım ikiz bebeklerim olacaktı be inşallah bu ay tutar
Bilmediğim için sana sorayım dedim ben bu 5 gün erken adet oldum yani normal döngüm 28 ama 23 gün sonra olmuştum. Adet sonrası 9. Gün yumurtam 15.5 mm di yani erken mi oluşmuş acaba Onur'da tesadüf doktor söyledi akabinde 3 gün sonra aşırı bir kramp kaşık ağrısı hafif ateş oldu bende.Iste ondan tutmuyo zaten balim. Benim de 13.gun 20 mm oluo :)) 18 19.gun catliyo. Hayir gelirmi artik o yumurtadan. Dıș kabuğu kalinlasio dollenmesi imkansiz. O yuzden sen de catlatma ignesi kullan hemencik kalirsin bence
3 ay önce kürtaj oldum geçen ay denedik ama adetler düzensiz oluyor ya yumurtlama günü şu bu bakmadık. Bu ay adetten sonra gün aşırı yaptık halada devam inşallah. 4 gün önce yumurtam 15.5 mm di onu sordum bende arkadaşlaraGecmis olsun bende yasadim canim kurtaj da oldum. Insaalah bu ay seninle olur bebisin. Dusukten sonra ne kadar zamandir hamile kalamiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?