Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sağ karın altında şişkinlik neden oluyor adet belirtisi mi

gunaydin kizlar hamile kalanlari tebrik ediyorum temmuzun 5 hasta oldum klomen kullanmistim simdi klomen catlama ignesi oldum bat 5 agustos bugun ignenin 10 . gunu arada belim agriyo arada kasigim agriyor ignenin etkisi kac gunde gecmesi lazim cevap verin kizlar

Ay inşallah güzel haberler ile gelllll

Rahim filmi bana çekti çok bilgim yok bu konuda temiz dedi. Neden gebe kalmanı tavsiye etmedi canım?
Canim ilaclama yapiliyo ya tuplere. Gebe kalindiginda bebekte kalitsal hastalik olabliomus. Ama bu tabi bi ihtimal sadce risk adi altnda oluosun. Ama dogrusu bende bu ay hic korunmadim e zaten kalamiom da ek bi sey de kullanmadik takviye amacli.

Canim ilaclama yapiliyo ya tuplere. Gebe kalindiginda bebekte kalitsal hastalik olabliomus. Ama bu tabi bi ihtimal sadce risk adi altnda oluosun. Ama dogrusu bende bu ay hic korunmadim e zaten kalamiom da ek bi sey de kullanmadik takviye amacli.
Bence rahim filmini üç boyutlu gibi alttan bakarak şak diye çekti. 4 gün önce de yumurtan 15.5 mm dedi ve gün aşırı ilişki önerdi inşallah çatlamıştır yumurta ya kasık ağrısı ve aşırı gaz sıkışması oldu iki gündür ve göğüslerin yan tarafları belli belirsiz ağrı oluyor. Bende düşük yaşadım ikiz bebeklerim olacaktı be inşallah bu ay tutar

Gecmis olsun bende yasadim canim kurtaj da oldum. Insaalah bu ay seninle olur bebisin. Dusukten sonra ne kadar zamandir hamile kalamiyosun

Ya kizlar bende iliski sonrasi ertesi gune kadar kasik agrisi oluyo geciyor. Sizde de varmi? Enfeksiyonum da yok antibiyotikle atlattim

Iste ondan tutmuyo zaten balim. Benim de 13.gun 20 mm oluo :)) 18 19.gun catliyo. Hayir gelirmi artik o yumurtadan. Dıș kabuğu kalinlasio dollenmesi imkansiz. O yuzden sen de catlatma ignesi kullan hemencik kalirsin bence
Bilmediğim için sana sorayım dedim ben bu 5 gün erken adet oldum yani normal döngüm 28 ama 23 gün sonra olmuştum. Adet sonrası 9. Gün yumurtam 15.5 mm di yani erken mi oluşmuş acaba Onur'da tesadüf doktor söyledi akabinde 3 gün sonra aşırı bir kramp kaşık ağrısı hafif ateş oldu bende.

Gunaydin kizlarrrrr hamile kalan arkadaslarimi tebrik ediyorum masallah onlara kalmaya calisan arkadaslarimada bende dahil yani bol sans basarilar allah her atisi tuttursun bu ay hamile olarak topik cossun bende denemelere devam hala bu gun ignenin 5. Gunu

kızlar hastalığımdan(tabi bir kırmızıları görürsem) sonra bana da rahim filmi çekilecek dün doktor öyle dedi aşılamaya geçebiliriz istersen dedi ama önce hsg çekilecek işte inşallah bir an önce meleklerimize kavuşuruz

Gecmis olsun bende yasadim canim kurtaj da oldum. Insaalah bu ay seninle olur bebisin. Dusukten sonra ne kadar zamandir hamile kalamiyosun
3 ay önce kürtaj oldum geçen ay denedik ama adetler düzensiz oluyor ya yumurtlama günü şu bu bakmadık. Bu ay adetten sonra gün aşırı yaptık halada devam inşallah. 4 gün önce yumurtam 15.5 mm di onu sordum bende arkadaşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…