- 19 Kasım 2016
- 559
- 443
- 103
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.021
Canim yumurta erken buyuosa ve catliosa adet te erken geliosa bu guzel bisey. Ama yumurta erken olgunlasip gec catliosa adet te gec geliosa o yumurta dollenemeyecek kadar kalin tabakali oluyormus.. Her adetten 14 gun oncesi yumurtanin catladigi gun. Gecen ay da hangi gun catladigini 14 cikararak bulablrsn meselaBilmediğim için sana sorayım dedim ben bu 5 gün erken adet oldum yani normal döngüm 28 ama 23 gün sonra olmuştum. Adet sonrası 9. Gün yumurtam 15.5 mm di yani erken mi oluşmuş acaba Onur'da tesadüf doktor söyledi akabinde 3 gün sonra aşırı bir kramp kaşık ağrısı hafif ateş oldu bende.
Gun asiri devam etmek en guzeli. Gebelik anca oyle yakalaniyo zaten insaalah kalirsin bu ay. Ama kurtajdan sonra vucut hemen toparlamayablio kalamazasan da uzulme bende 9 aydir bekliyorum insaalah sen o kadar beklemezsin3 ay önce kürtaj oldum geçen ay denedik ama adetler düzensiz oluyor ya yumurtlama günü şu bu bakmadık. Bu ay adetten sonra gün aşırı yaptık halada devam inşallah. 4 gün önce yumurtam 15.5 mm di onu sordum bende arkadaşlara
tsh:2.233
fsh :5.96
estadiol :26
progesteron :0.3
prolaktın :19.59
mrb kızlar doktor hormon testı yaptı sonuclar boyle cıktı gayet guzel oldugunu soyledı ozaman nıye olmuyor anlayabılmıs degılım 6 aydır denıyorum kızlar duphaston dıye bır hap verdi 4 ay bununla deneyelım dedı olmazsa tekrar bakalım dedı bilgiisi olan varmı acaba bu hapla ılgılı bıraz bakındm forumda ama hamıle kaldm dıyen gormedım hıc insallah işe yarar
Aminnnn canım Rabbim bu ay hepimizin yüzünü güldürsün, sağlıklı bebekler ile dolsun göbişlerimizGun asiri devam etmek en guzeli. Gebelik anca oyle yakalaniyo zaten insaalah kalirsin bu ay. Ama kurtajdan sonra vucut hemen toparlamayablio kalamazasan da uzulme bende 9 aydir bekliyorum insaalah sen o kadar beklemezsin
İnşallah olmazsın canım. Belirti var mı?Benimde yarın bat kızlar hayırlısı bakalım içimde bir heyecan var. Eğer yarın olmazsam cuma günü test alıcam. Ama eğer bugün yada yarın adet olursam önümüzdeki ay kısmet artık.
Ay insaalah 3 gunde gecse 30 gun de gecse adet olmazsin da hamis olursuncanım adetlerım duzenlı ama bazen oynuyo yanı 28ınde olacagına 30unda oluyo mesala bırıkıgun atıyo enfazla bana klomen vermedı sadece duphaston verdı dun hap bitti beklıyorum sımdı ama olsaydı hıssederdm degılmı adet olcam herhalde karnıma agrı gırıp cıkıyo hap bıttıkten 3 gun ıcınde olursun dedı olmazsan hamılesındır dedı
Tatlim insaalah hamissindir. Gogus hassasiyetine bak hemen anlarsin en kesin belirtiBenimde yarın bat kızlar hayırlısı bakalım içimde bir heyecan var. Eğer yarın olmazsam cuma günü test alıcam. Ama eğer bugün yada yarın adet olursam önümüzdeki ay kısmet artık.
ınsallah canımya cokda umıtlenmek ıstemıyorum sonra hayal kırıklıgı yasıyo ınsan vebunu etrafına yansıtmamaya calısıyoya o cokzor oluyo kendi icinde sen nekadardır ıstıyorsun kullandıgın bı hap varmıAy insaalah 3 gunde gecse 30 gun de gecse adet olmazsin da hamis olursun
duphastonu ben de kullandm canim kist icin ama zamanlamasina cok dikkat etmen gerekiyo yumurtlama doneminde kullanmicaksn yumurtlama bitince kullancaksn mesela bana soyle dmisti 20 tane hap varsa adetine 10 gun kala baslican bitince adet olcan cnku dogum kntrol hapi gbi oldugu icin yumurtlamada kullaninca hamilelige engel oluyo sonrasinda kullaninca faydasi vartsh:2.233
fsh :5.96
estadiol :26
progesteron :0.3
prolaktın :19.59
mrb kızlar doktor hormon testı yaptı sonuclar boyle cıktı gayet guzel oldugunu soyledı ozaman nıye olmuyor anlayabılmıs degılım 6 aydır denıyorum kızlar duphaston dıye bır hap verdi 4 ay bununla deneyelım dedı olmazsa tekrar bakalım dedı bilgiisi olan varmı acaba bu hapla ılgılı bıraz bakındm forumda ama hamıle kaldm dıyen gormedım hıc insallah işe yarar
hap bttikten sonra 7 gun 10 gun snrada adet olan var canim olmassan 3 gunde kendini sartlandirma insAllah bebis gelirde gerek kalmaz adetecanım adetlerım duzenlı ama bazen oynuyo yanı 28ınde olacagına 30unda oluyo mesala bırıkıgun atıyo enfazla bana klomen vermedı sadece duphaston verdı dun hap bitti beklıyorum sımdı ama olsaydı hıssederdm degılmı adet olcam herhalde karnıma agrı gırıp cıkıyo hap bıttıkten 3 gun ıcınde olursun dedı olmazsan hamılesındır dedı
Maşallah subanallah :)kızlar dun doktora gıdecegımı soylemıstım ya sıze gıttık bugun ıcın de bır kan testi ıstedi artısı takıp etmek için. sonucu demin aldım hcg 467 cıktı. ptesi gunu 232 cıkmıstı, bugun 467 cıktı.. tam ıkı katı . sanırım cok sukur bır problem yok degil mi kızlar...bu arada dualarım sizlerle . Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın,rabbim nasıp etsinn..
bu arada simdi tekrar okudum msjini bak snin doktorunda yumurtlamanin pesine kullandirmis 14.gun yumurtlamaya pesine kullan demis benim anlattigim seyle ayni sey canimmrb canım doktorda tam tersını sooledı canım bana 1 temmuzda adet oldum 14 temmuz yumurtlama gununde baslıyosun 25 temmuza kadar 1 er kere yutmamı ıstedı dollenmeyede yardımcı olucak yumurta catlamasına yardımcı olucak dedı cnm
4 ay dene olmazsa gel dedı
yanı yumurta catlıcagı zaman baslatıyo anladm sımdı cnmbu arada simdi tekrar okudum msjini bak snin doktorunda yumurtlamanin pesine kullandirmis 14.gun yumurtlamaya pesine kullan demis benim anlattigim seyle ayni sey canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?