Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ben de artik esime dahi belli edemiyorum. Ben eylul 2016da kurtaj oldum ilk ayda kendiliginden kalmistim ama sagliksiz gebelikti malesef. Kasimda korunmayi biraktim 8 ay olmadi bu 9.ayim... Sen ne kadardir bekliyorsun

Evet ben de artik esime dahi belli edemiyorum. Ben eylul 2016da kurtaj oldum ilk ayda kendiliginden kalmistim ama sagliksiz gebelikti malesef. Kasimda korunmayi biraktim 8 ay olmadi bu 9.ayim... Sen ne kadardir bekliyorsun
canım bız ocakta basladık calısmalara :)bu kış 2ayda doktora gıttım adet olmadm acaba oldumu dedım meger prolaktınım yuksekmıs parlodelle dusurdm nisan gibi normale döndü hersey yanı 4 ay oldu normal sekılde deneyelı işte ama daha olmadı temmuz basındada doktora gıttım canım

Senin daha cok yeniymis canim ya olur insallah. Prolaktin bende de yuksek cikmisti dostinexle dusurdum

Senin daha cok yeniymis canim ya olur insallah. Prolaktin bende de yuksek cikmisti dostinexle dusurdum
evet canım ama bu prolaktnle hapı ınsanı mahvedıyo hele o hapın yanetkılerı bıdaha yasamak ıstemıyorum gercekten allah bıaan once nasıp etsn bızede stres yasamayalım artık dıyorum yenı olmasına yenıde ben 3 yıllık evlıyım calısıyoruz dıye erteledık sımdı herkes soruyo ee hadı artık dıyo hergoren

tatlım e2 referans aralığı 15 yaş üstünde en düşük 30 değil mi ben öyle biliyorum ama yanlış mı?

Bende 2 yillik evliyim ama evlendigi ay cocuk yapanlardan da sansli hissediyorum kendimi ilk yil ben korundum. Sonra da dusuk kurtaj derken nasip olmadi ama ben esimle doya doya evllgimi yasadim. Hemen cocuk yapanlar da hep bize ozendi sonradan. Sevgi bagimizi fazlasiyla guclendirdik. Evllgmizden de Emin olduk. Simdide bekleme zamani ama cok soranlara hayırlısı de gec. Baktin ki cok uzuyo süreç dusuk yaptim vucudumu dinlendiriorum de gec

tatlım e2 referans aralığı 15 yaş üstünde en düşük 30 değil mi ben öyle biliyorum ama yanlış mı?
Canim bi sorun teskil etmio 25 26li degerler. Gebe kalmaya engel degil. Yumurtlama zamani onemli e2. Reglin 2.gunu 25in cok altindaki degerlerde adet duzenszlgi falan olablio rahim gebelgi kabul edcek konumda olmuyor

Merhabaa arkadaslar nasilsinizz benim son iliski 5 gun once oldu esum taktik uyguladi demistim kendimi planliyormusum ondan olmuyordu kandirmisti beni dun sanirum yumurtladm ben iki kere yumurta aki gibi dolu dolu akintim oldu o spermler 5 gun yasamamistir galiba dimi bugun denesek tutarmiki ya birde ilk defa bu sabah yumurtadan tiksindiiimmm nasil kokuydu o allahim tovbee bu norml degil of of sanirim bilincaltim gene planlama yapiyor kendince

Evet canım erken çatlamış yumurtan kasık agrisi kramp belirtileri herkeste olmuyor ama sende var demek ki Bende o ağrıdan anlıyorum günümü ..

Yaşamaz canım şuan ki akıntıyı değerlendir bunun içerisinde yaşar .. Birde evet bilinçaltı bu kadar çok kaptırma kendini yoksa prolaktin hormonun artaaar .. Hadi kolay gelsin canım

Yaşamaz canım şuan ki akıntıyı değerlendir bunun içerisinde yaşar .. Birde evet bilinçaltı bu kadar çok kaptırma kendini yoksa prolaktin hormonun artaaar .. Hadi kolay gelsin canım
Hadi insaallahh artik olsa ya 3. Ayimiz bu zormus deneyip bos beklemek oglum ne guzel tek seferde olmustu aslinda olmuyor ya onuda baska sseylere yoruyorum vardir bir hayir olmamasi gerekiyor belkide diyorum amaann ne bileyim ya oglumda kardeste kardes diyor

Evet canım erken çatlamış yumurtan kasık agrisi kramp belirtileri herkeste olmuyor ama sende var demek ki Bende o ağrıdan anlıyorum günümü ..
İnşallah tutar ya :) hala çalışmaya devam ediyoruz. Ama normalden 5 gün erken adet oldum geçen ay o yüzden erken oluştu diye düşündüm. Günde kaç mm büyür ne zaman döllenmeye hazır hale gelir bende bilmiyorum ki

valla kizlar adetim 12 temmuzda bitti 13 temmuz ve bugun arasi icin kendime ve benim gibi arkadaslarima bi parca armagam etmek istiyorum
yorgunum dostlarim yoruldum artik ya rutin hayati boyle olanlar nasi yasiyolar valla hayret ediyom ben ilk aydan pertim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…