- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.041
evt canim rahme tutnmayi kolaylastiriyomusyanı yumurta catlıcagı zaman baslatıyo anladm sımdı cnm
Evet ben de artik esime dahi belli edemiyorum. Ben eylul 2016da kurtaj oldum ilk ayda kendiliginden kalmistim ama sagliksiz gebelikti malesef. Kasimda korunmayi biraktim 8 ay olmadi bu 9.ayim... Sen ne kadardir bekliyorsunınsallah canımya cokda umıtlenmek ıstemıyorum sonra hayal kırıklıgı yasıyo ınsan vebunu etrafına yansıtmamaya calısıyoya o cokzor oluyo kendi icinde sen nekadardır ıstıyorsun kullandıgın bı hap varmı
canım bız ocakta basladık calısmalara :)bu kış 2ayda doktora gıttım adet olmadm acaba oldumu dedım meger prolaktınım yuksekmıs parlodelle dusurdm nisan gibi normale döndü hersey yanı 4 ay oldu normal sekılde deneyelı işte ama daha olmadı temmuz basındada doktora gıttım canımEvet ben de artik esime dahi belli edemiyorum. Ben eylul 2016da kurtaj oldum ilk ayda kendiliginden kalmistim ama sagliksiz gebelikti malesef. Kasimda korunmayi biraktim 8 ay olmadi bu 9.ayim... Sen ne kadardir bekliyorsun
Senin daha cok yeniymis canim ya olur insallah. Prolaktin bende de yuksek cikmisti dostinexle dusurdumcanım bız ocakta basladık calısmalara :)bu kış 2ayda doktora gıttım adet olmadm acaba oldumu dedım meger prolaktınım yuksekmıs parlodelle dusurdm nisan gibi normale döndü hersey yanı 4 ay oldu normal sekılde deneyelı işte ama daha olmadı temmuz basındada doktora gıttım canım
evet canım ama bu prolaktnle hapı ınsanı mahvedıyo hele o hapın yanetkılerı bıdaha yasamak ıstemıyorum gercekten allah bıaan once nasıp etsn bızede stres yasamayalım artık dıyorum yenı olmasına yenıde ben 3 yıllık evlıyım calısıyoruz dıye erteledık sımdı herkes soruyo ee hadı artık dıyo hergorenSenin daha cok yeniymis canim ya olur insallah. Prolaktin bende de yuksek cikmisti dostinexle dusurdum
Çatlamış arkadaşım tebrik ederim bugün De beraber olun tamam.Eki Görüntüle 2026175 Eki Görüntüle 2026176 Eki Görüntüle 2026177
Kızlar sırayla dün sabah dün akşam ve en son fotoda bu sabah ovu testleri. Yorumlayabilirmisiniz?
tatlım e2 referans aralığı 15 yaş üstünde en düşük 30 değil mi ben öyle biliyorum ama yanlış mı?Degerlerin gayet guzel canim benimki ile ayni ama bende bekliyorum. Duphaston da gebelige hazirlar bi klomen kadar yuksek ihtimalli bi tedavi degil ama kullanmanda cok fayda var cunku adeti duzene sokar ve dusuk yapma riskini baya dusurur progesteron icerdigi icin. Pko falan varmi sende
Ya canım bende öyle aman aman belirti yok. Ama kasıklarımda ağrı var bide akıntım var.İnşallah olmazsın canım. Belirti var mı?
Bende 2 yillik evliyim ama evlendigi ay cocuk yapanlardan da sansli hissediyorum kendimi ilk yil ben korundum. Sonra da dusuk kurtaj derken nasip olmadi ama ben esimle doya doya evllgimi yasadim. Hemen cocuk yapanlar da hep bize ozendi sonradan. Sevgi bagimizi fazlasiyla guclendirdik. Evllgmizden de Emin olduk. Simdide bekleme zamanievet canım ama bu prolaktnle hapı ınsanı mahvedıyo hele o hapın yanetkılerı bıdaha yasamak ıstemıyorum gercekten allah bıaan once nasıp etsn bızede stres yasamayalım artık dıyorum yenı olmasına yenıde ben 3 yıllık evlıyım calısıyoruz dıye erteledık sımdı herkes soruyo ee hadı artık dıyo hergoren
Bilmiyorum biraz var sanki. Ama adet önceside biraz olurdu bende. Kısmet bakalım bekleyip göreceğiz.Tatlim insaalah hamissindir. Gogus hassasiyetine bak hemen anlarsin en kesin belirti
Canim bi sorun teskil etmio 25 26li degerler. Gebe kalmaya engel degil. Yumurtlama zamani onemli e2. Reglin 2.gunu 25in cok altindaki degerlerde adet duzenszlgi falan olablio rahim gebelgi kabul edcek konumda olmuyortatlım e2 referans aralığı 15 yaş üstünde en düşük 30 değil mi ben öyle biliyorum ama yanlış mı?
Bende 2 yillik evliyim ama evlendigi ay cocuk yapanlardan da sansli hissediyorum kendimi ilk yil ben korundum. Sonra da dusuk kurtaj derken nasip olmadi ama ben esimle doya doya evllgimi yasadim. Hemen cocuk yapanlar da hep bize ozendi sonradan. Sevgi bagimizi fazlasiyla guclendirdik. Evllgmizden de Emin olduk. Simdide bekleme zamaniama cok soranlara hayırlısı de gec. Baktin ki cok uzuyo süreç dusuk yaptim vucudumu dinlendiriorum de gec [/QUOTE
ole dıyorum canım hayırlısı demekten baska carede yok zaten pekı bısey sorucam ben hıc hamıle kalmadm nasıl anladn ılk oldugunda yada anladınmı yoksa adetın gectı olemı test yaptın
Evet canım erken çatlamış yumurtan kasık agrisi kramp belirtileri herkeste olmuyor ama sende var demek ki Bende o ağrıdan anlıyorum günümü ..Bilmediğim için sana sorayım dedim ben bu 5 gün erken adet oldum yani normal döngüm 28 ama 23 gün sonra olmuştum. Adet sonrası 9. Gün yumurtam 15.5 mm di yani erken mi oluşmuş acaba Onur'da tesadüf doktor söyledi akabinde 3 gün sonra aşırı bir kramp kaşık ağrısı hafif ateş oldu bende.
Yaşamaz canım şuan ki akıntıyı değerlendir bunun içerisinde yaşar .. Birde evet bilinçaltı bu kadar çok kaptırma kendini yoksa prolaktin hormonun artaaar .. Hadi kolay gelsin canımMerhabaa arkadaslar nasilsinizz benim son iliski 5 gun once oldu esum taktik uyguladi demistim kendimi planliyormusum ondan olmuyordu kandirmisti benidun sanirum yumurtladm ben iki kere yumurta aki gibi dolu dolu akintim oldu o spermler 5 gun yasamamistir galiba dimi bugun denesek tutarmiki ya birde ilk defa bu sabah yumurtadan tiksindiiimmm nasil kokuydu o allahim tovbee bu norml degil of of sanirim bilincaltim gene planlama yapiyor kendince
Hadi insaallahh artik olsa ya 3. Ayimiz bu zormus deneyip bos beklemek oglum ne guzel tek seferde olmustu aslinda olmuyor ya onuda baska sseylere yoruyorum vardir bir hayir olmamasi gerekiyor belkide diyorum amaann ne bileyim ya oglumda kardeste kardes diyorYaşamaz canım şuan ki akıntıyı değerlendir bunun içerisinde yaşar .. Birde evet bilinçaltı bu kadar çok kaptırma kendini yoksa prolaktin hormonun artaaar .. Hadi kolay gelsin canım
Üzülme canım. Hayırlısıyla diger aya inşallah. Demek ki bir saati var annesi. O vakit gelecektir melegin sana. Biraz daha sabır hep birliktecanım yazdım ama gördün mü bilmiyorum ben doktora gittim dün sonuç negatif maalesef
İnşallah tutar ya :) hala çalışmaya devam ediyoruz. Ama normalden 5 gün erken adet oldum geçen ay o yüzden erken oluştu diye düşündüm. Günde kaç mm büyür ne zaman döllenmeye hazır hale gelir bende bilmiyorum kiEvet canım erken çatlamış yumurtan kasık agrisi kramp belirtileri herkeste olmuyor ama sende var demek ki Bende o ağrıdan anlıyorum günümü ..
Evet erken oluşmuş zaten, günlük 2 mm yakın büyürİnşallah tutar ya :) hala çalışmaya devam ediyoruz. Ama normalden 5 gün erken adet oldum geçen ay o yüzden erken oluştu diye düşündüm. Günde kaç mm büyür ne zaman döllenmeye hazır hale gelir bende bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?