Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alışırsın alışırsın vücut nelere alismiyor ki ?

Kızlar en son 25 harizanda relg oldum en geç tarih olarak 29 temmuzu baz alıyorum ama pek heyecan yaptım çünkü rahmimde bir sızı oluyor ara ara, kasıklarımda batma yok ama göğüs uçlarımda hassas tabi bunlar regl belirtisi olabilir ama bu ay pek uğraştım bitkisel kürler ile inş olurum :)

Üzülme canım. Hayırlısıyla diger aya inşallah. Demek ki bir saati var annesi. O vakit gelecektir melegin sana. Biraz daha sabır hep birlikte
aynen canım sabretmekten başka çaremiz yok daha ama hasta olmadım annem ve kayınvalidem söktürücü yazmıştı doktor onları kullanmamı da istemiyor bırak kendi olsun belki kanda çıkmamıştır daha diye

Sende 16 mm yumurta görünmüştü demi ? Belki catlayacak şimdi ? Farlutal yazdıysa gönül rahatlığıyla kullan gebelik varsa bile tutundurur .. Daha fazla uzatma ki yeni döneme geçsin .. Ama olsaydı kanda görünürdü..

aynen canım 16 mm yumurta görünüyor dedi farlutal değildi canım folidoce ve duphaston yazdı ne işe yarıyor bilmiyorum gerçi içeriğinde hamilelere düşük tehlikesi için verildiği yazıyor ama anlamadım folidoce de folik asit içeriyormuş

Selamlar herkese

Rabbim inşallah gönlünüze , gönlümüze göre en hayırlı zamanda nasip eder o güzel mucizeleri .

Ben niye geldim buraya Çünkü 8 yıl aradan sonra bu ay artık yeter dedik eşimle , ve beklemeye başladık .

Bir oğlum var ... Ekim ayında 8 yaşında olacak ... Ben 38 yaşında ... neden bekledim , neyi bekledim uzun hikaye ... ve keyfi değil ...

Şimdi içim kıpır kıpır , ha olur olmaz bilmiyorum ... Şu andan sonrası nasip bizim için .

Ama gelip bir bakayım , bir selam vereyim istedim sizlere ... Kısa zamanda birbirinize dost, yoldaş olmuşsunuzdur ...
KK da dostlukları iyi bilirim .

Öyle işte .... yazmak istedim bende .

Tamam sağol canim dün öyle kolay yüklenince bana zorluk çıkaracağını düşünemedim
Kız senin birebir aynı çıkmış benimki bu kadar koyu değildi ya maşallah valla inşallah hamiş kalırsın canım seninki daha sonra rengi değişti mi ilk 5dk önemliymiş dimi

Son düzenleme:
Kız senin birebir aynı çıkmış benimki bu kadar koyu değildi ya maşallah valla inşallah hamiş kalırsın canım seninki daha sonra rengi değişti mi ilk 5dk önemliymiş dimi
Şimdilik aynı duruyor canım ama bir kaç saate daha koyulaşır.. O zaten geçersiz .. Ben damlatir damlatmaz hemen alttan c ile koyulasti zaten .. İşte gebeliği De böyle öğreniyorlar damlatir damlatmaz alttan c ile koyulasiyor hiç beklemeden

Valla maşallah iyi koyu çıkmış canım. Benimde bu ay sanki akıntım olmadı gibi ya ama gün aşırı yaptık hatta 18 20 saat arayla inşallah bu ay Allah nasip eder kızlar ben çok yoruldum
Kuzummm Çok yorulduk hemde bir ay değil iki ay değil bir yıl oldu benim o geçirdiğim gebeliği saymazsak bende iki yıl zaten dört yildir da evliyim .. Beklemek çok zor ama olacak, olacak ümidini kesme .. Yaşadıklarını hissettiklerini o kadar iyi anlıyorum ki .. Bana da geliyorlar öyle bir ara her şeyi bırakıyorum takip dahi etmiyorum sonra geri dört elle sarılıyorum .. Bu ay bizde buradan paylaşacağız hamileyimmmmmm kizlarrrr inanamiyorummm diyeeee

Aynen benimde kouulaştı sonra 2-3 saat sonra rengi attı ama ilk başta böyleydi inşallah tutar canım. Senin bugün mü yumurtlaman bat kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…