- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.061
Alışırsın alışırsın vücut nelere alismiyor ki ?valla kizlar adetim 12 temmuzda bitti 13 temmuz ve bugun arasi icin kendime ve benim gibi arkadaslarima bi parca armagam etmek istiyorum
yorgunum dostlarim yoruldum artikya rutin hayati boyle olanlar nasi yasiyolar valla hayret ediyom ben ilk aydan pertim
Insallah canim buralarda gezdikce beynimi kemiriyor bir seyler mumkun oldugunca kendime zaman ayircam dusunmeyecegimBir sonraki aya artık canım sıkma canını sitres yapma
aynen canım sabretmekten başka çaremiz yok daha ama hasta olmadım annem ve kayınvalidem söktürücü yazmıştı doktor onları kullanmamı da istemiyor bırak kendi olsun belki kanda çıkmamıştır daha diyeÜzülme canım. Hayırlısıyla diger aya inşallah. Demek ki bir saati var annesi. O vakit gelecektir melegin sana. Biraz daha sabır hep birlikte
Sende 16 mm yumurta görünmüştü demi ? Belki catlayacak şimdi ? Farlutal yazdıysa gönül rahatlığıyla kullan gebelik varsa bile tutundurur .. Daha fazla uzatma ki yeni döneme geçsin .. Ama olsaydı kanda görünürdü..aynen canım sabretmekten başka çaremiz yok daha ama hasta olmadım annem ve kayınvalidem söktürücü yazmıştı doktor onları kullanmamı da istemiyor bırak kendi olsun belki kanda çıkmamıştır daha diye
aynen canım 16 mm yumurta görünüyor dedi farlutal değildi canım folidoce ve duphaston yazdı ne işe yarıyor bilmiyorum gerçi içeriğinde hamilelere düşük tehlikesi için verildiği yazıyor ama anlamadım folidoce de folik asit içeriyormuşSende 16 mm yumurta görünmüştü demi ? Belki catlayacak şimdi ? Farlutal yazdıysa gönül rahatlığıyla kullan gebelik varsa bile tutundurur .. Daha fazla uzatma ki yeni döneme geçsin .. Ama olsaydı kanda görünürdü..
aman tanrimmAlışırsın alışırsın vücut nelere alismiyor ki ?
Tamam canım ben birebir kıyu çizgi çıkar diyodum ama demekki öyle olmuyomuş bugün silik çıkınca anladım dünküyle karşılaştırıncaÇatlamış arkadaşım tebrik ederim bugün De beraber olun tamam.
Sana benim ovulasyonu yüklemeye çalıştım şuan olmuyor nedenseTamam canım ben birebir kıyu çizgi çıkar diyodum ama demekki öyle olmuyomuş bugün silik çıkınca anladım dünküyle karşılaştırıncabuarada tşk ederim canım cvp verdiğin için
Göremedim canım neye bakayım
Görüntüyü tlfnunda kırp canım tekrar yükle boyut büyük olduğu için bende de yüklemiyoSana benim ovulasyonu yüklemeye çalıştım şuan olmuyor nedense
Görüntüyü tlfnunda kırp canım tekrar yükle boyut büyük olduğu için bende de yüklemiyo
Kız senin birebir aynı çıkmışTamam sağol canim dün öyle kolay yüklenince bana zorluk çıkaracağını düşünemedim
Kız senin birebir aynı çıkmışbenimki bu kadar koyu değildi ya maşallah valla inşallah hamiş kalırsın
Şimdilik aynı duruyor canım ama bir kaç saate daha koyulaşır.. O zaten geçersiz .. Ben damlatir damlatmaz hemen alttan c ile koyulasti zaten .. İşte gebeliği De böyle öğreniyorlar damlatir damlatmaz alttan c ile koyulasiyor hiç beklemedenKız senin birebir aynı çıkmışbenimki bu kadar koyu değildi ya maşallah valla inşallah hamiş kalırsın canım seninki daha sonra rengi değişti mi ilk 5dk önemliymiş dimi
Kuzummm Çok yorulduk hemde bir ay değil iki ay değil bir yıl oldu benim o geçirdiğim gebeliği saymazsak bende iki yıl zaten dört yildir da evliyim .. Beklemek çok zor ama olacak, olacak ümidini kesme .. Yaşadıklarını hissettiklerini o kadar iyi anlıyorum ki .. Bana da geliyorlar öyle bir ara her şeyi bırakıyorum takip dahi etmiyorum sonra geri dört elle sarılıyorum .. Bu ay bizde buradan paylaşacağız hamileyimmmmmm kizlarrrr inanamiyorummm diyeeeeValla maşallah iyi koyu çıkmış canım. Benimde bu ay sanki akıntım olmadı gibi ya ama gün aşırı yaptık hatta 18 20 saat arayla inşallah bu ay Allah nasip eder kızlar ben çok yoruldum
Aynen benimde kouulaştı sonra 2-3 saat sonra rengi attı ama ilk başta böyleydi inşallah tutar canım. Senin bugün mü yumurtlaman bat kaçtı?Şimdilik aynı duruyor canım ama bir kaç saate daha koyulaşır.. O zaten geçersiz .. Ben damlatir damlatmaz hemen alttan c ile koyulasti zaten .. İşte gebeliği De böyle öğreniyorlar damlatir damlatmaz alttan c ile koyulasiyor hiç beklemeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?