Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla maşallah iyi koyu çıkmış canım. Benimde bu ay sanki akıntım olmadı gibi ya ama gün aşırı yaptık hatta 18 20 saat arayla inşallah bu ay Allah nasip eder kızlar ben çok yoruldum

Ya sizi görünce Rabbim ilk size nasip etsin diyorun kızlar benim bu ay 2. Denemem ama öyle çok istiyorum ki daha yeni evli sayılırız 8 aylık Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah tez zamanda bolca dua edelim bu ay hepimiz hamiş kalalım inşallahhhh

Aynen benimde kouulaştı sonra 2-3 saat sonra rengi attı ama ilk başta böyleydi inşallah tutar canım. Senin bugün mü yumurtlaman bat kaçtı?

Benim bat bir iki gün fark edebiliyor bazen catladiktan sonra 14. Gün adet olurken bazen 16. Gün oluyorum muhtemelen 10 Ağustos buyuk gün.. Bugün ve yarını değerlendireceğim inşallah yetişirler hemen tüpe 12 saat surebiliyormus geç kalmasinlar inşallah .

Kızlar önceden yazmıştı 12 temmuz regl tarihim yumurtlama bugün 15 inden sonra ilşkiye girdik genelde ilk defa sağ bacağımda kitlenme oluyor belime sanki bıçak saplanıyor yine sağ tarafım karnıma da o şekil birden kramp girip nefesimi kesiyor bugün adım atarken kaç defa acıdan bağırasım geldi sizce normal mi daha çok çok erken biliyorum ama ilk kez yaşıyorum

Çok sağol canım benim çok ince dusuncelisin .. Ama Rabbimden isteyelim hepimizin karnını boş koymasin sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavusalim .. Onları Rabbimin razı olacağı güzel evlatlar iyi ahlaklı yavrucaklar yetiştirelim inşallah .. Sevgi yumurcaklariiiii yapalım .. Rabbim kimseyi daha fazla bekletmesin .. Sen yeni dahi olsan sana da versin hemencecik hayırlısıyla inşallah

Evet folidoce folik asit ve b12 içeriyor. Bende bunu kullaniyorum 2 aydır

Bu ancak yumurtlama belirtisi olabilir şuan .. Bende hamile kaldığım ay öyle şiddetli geçmişti ve öyle beraber olduk ne aciydi

O yumurtan catlayacak senin o zaman ilaçları kullan ve değerlendir bakalım ne zaman gördü o boyutu ?Sen ağrıdan hissedebiliyor musun ?

Tekrar okuma yaptım da en hızlı sperm 45 dk da tüplere ulasabiliyormus en yavas olanina ise 12 saat gerekliymiş
Çok heyecanlandım nedense .. O bir tanesi bu sefer yumurtanın zarını delmeyi başarabilecek mi acaba

Aminn canımcım inşallahh

O yumurtan catlayacak senin o zaman ilaçları kullan ve değerlendir bakalım ne zaman gördü o boyutu ?Sen ağrıdan hissedebiliyor musun ?
yok canım hissetmiyorum dün saat 2 gibi gördü canım o boyutu bu akşam ovulasyon testi yapacam iki üç gün takip ederim testle görünür herhalde

İnşallah canım inşallah. Tam hissettiklerimi yazmışsın Allah ım inşallah kabul eder dualarımızı biter bu bekleyiş umarım

Canım Rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin yeni eski farketmiyor içine bir kere o istek girdi mi beklemek koyuyor insana

hastalığın bitince mi okuyorsun canım yumurtlamadan sonra mı zamanı farkeder mi

Kizlar gebelik testi yaptim cift cizgi oldu digeri kadar cok belirgin degil ama gebe miyim degil miyim erken sevinmek istemiyorum adetimden bir iki gun gecti

Eklentiler

• 20170726_180345.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…