- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.081
Kıvama gelmişTamam sağol canim dün öyle kolay yüklenince bana zorluk çıkaracağını düşünemedim
Aynen öyle okudukça yazdıkça insan daha çok paranoyak oluyor :) bende bazen ara veriyorum sonra sizleri merak edip geri geliyorum :)Insallah canim buralarda gezdikce beynimi kemiriyor bir seyler mumkun oldugunca kendime zaman ayircam dusunmeyecegim
Valla maşallah iyi koyu çıkmış canım. Benimde bu ay sanki akıntım olmadı gibi ya ama gün aşırı yaptık hatta 18 20 saat arayla inşallah bu ay Allah nasip eder kızlar ben çok yoruldum
Ya sizi görünce Rabbim ilk size nasip etsin diyorun kızlar benim bu ay 2. Denemem ama öyle çok istiyorum ki daha yeni evli sayılırız 8 aylıkKuzummm Çok yorulduk hemde bir ay değil iki ay değil bir yıl oldu benim o geçirdiğim gebeliği saymazsak bende iki yıl zaten dört yildir da evliyim .. Beklemek çok zor ama olacak, olacak ümidini kesme .. Yaşadıklarını hissettiklerini o kadar iyi anlıyorum ki .. Bana da geliyorlar öyle bir ara her şeyi bırakıyorum takip dahi etmiyorum sonra geri dört elle sarılıyorum .. Bu ay bizde buradan paylaşacağız hamileyimmmmmm kizlarrrr inanamiyorummm diyeeee
Aynen benimde kouulaştı sonra 2-3 saat sonra rengi attı ama ilk başta böyleydi inşallah tutar canım. Senin bugün mü yumurtlaman bat kaçtı?
Çok sağol canım benim çok ince dusuncelisin .. Ama Rabbimden isteyelim hepimizin karnını boş koymasin sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavusalim .. Onları Rabbimin razı olacağı güzel evlatlar iyi ahlaklı yavrucaklar yetiştirelim inşallah .. Sevgi yumurcaklariiiii yapalım .. Rabbim kimseyi daha fazla bekletmesin .. Sen yeni dahi olsan sana da versin hemencecik hayırlısıyla inşallahYa sizi görünce Rabbim ilk size nasip etsin diyorun kızlar benim bu ay 2. Denemem ama öyle çok istiyorum ki daha yeni evli sayılırız 8 aylıkRabbim isteyen herkese nasip eder inşallah tez zamanda bolca dua edelim bu ay hepimiz hamiş kalalım inşallahhhh
Evet folidoce folik asit ve b12 içeriyor. Bende bunu kullaniyorum 2 aydıraynen canım 16 mm yumurta görünüyor dedi farlutal değildi canım folidoce ve duphaston yazdı ne işe yarıyor bilmiyorum gerçi içeriğinde hamilelere düşük tehlikesi için verildiği yazıyor ama anlamadım folidoce de folik asit içeriyormuş
Bu ancak yumurtlama belirtisi olabilir şuan .. Bende hamile kaldığım ay öyle şiddetli geçmişti ve öyle beraber olduk ne aciydiKızlar önceden yazmıştı 12 temmuz regl tarihim yumurtlama bugün 15 inden sonra ilşkiye girdik genelde ilk defa sağ bacağımda kitlenme oluyor belime sanki bıçak saplanıyor yine sağ tarafım karnıma da o şekil birden kramp girip nefesimi kesiyor bugün adım atarken kaç defa acıdan bağırasım geldi sizce normal mi daha çok çok erken biliyorum ama ilk kez yaşıyorum
O yumurtan catlayacak senin o zaman ilaçları kullan ve değerlendir bakalım ne zaman gördü o boyutu ?Sen ağrıdan hissedebiliyor musun ?aynen canım 16 mm yumurta görünüyor dedi farlutal değildi canım folidoce ve duphaston yazdı ne işe yarıyor bilmiyorum gerçi içeriğinde hamilelere düşük tehlikesi için verildiği yazıyor ama anlamadım folidoce de folik asit içeriyormuş
yumurtlama belirtimi hep akıntıyla anlıyordum bu ay akıntı da gitti sonunu çok merak ediyorumBu ancak yumurtlama belirtisi olabilir şuan .. Bende hamile kaldığım ay öyle şiddetli geçmişti ve öyle beraber olduk ne aciydi
Aminn canımcım inşallahhÇok sağol canım benim çok ince dusuncelisin .. Ama Rabbimden isteyelim hepimizin karnını boş koymasin sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavusalim .. Onları Rabbimin razı olacağı güzel evlatlar iyi ahlaklı yavrucaklar yetiştirelim inşallah .. Sevgi yumurcaklariiiii yapalım .. Rabbim kimseyi daha fazla bekletmesin .. Sen yeni dahi olsan sana da versin hemencecik hayırlısıyla inşallah
anladım canım bende bu günden itibaren kullanmaya başlayayım kısmet bakalımEvet folidoce folik asit ve b12 içeriyor. Bende bunu kullaniyorum 2 aydır
yok canım hissetmiyorum dün saat 2 gibi gördü canım o boyutu bu akşam ovulasyon testi yapacam iki üç gün takip ederim testle görünür herhaldeO yumurtan catlayacak senin o zaman ilaçları kullan ve değerlendir bakalım ne zaman gördü o boyutu ?Sen ağrıdan hissedebiliyor musun ?
Kuzummm Çok yorulduk hemde bir ay değil iki ay değil bir yıl oldu benim o geçirdiğim gebeliği saymazsak bende iki yıl zaten dört yildir da evliyim .. Beklemek çok zor ama olacak, olacak ümidini kesme .. Yaşadıklarını hissettiklerini o kadar iyi anlıyorum ki .. Bana da geliyorlar öyle bir ara her şeyi bırakıyorum takip dahi etmiyorum sonra geri dört elle sarılıyorum .. Bu ay bizde buradan paylaşacağız hamileyimmmmmm kizlarrrr inanamiyorummm diyeeee
Ya sizi görünce Rabbim ilk size nasip etsin diyorun kızlar benim bu ay 2. Denemem ama öyle çok istiyorum ki daha yeni evli sayılırız 8 aylıkRabbim isteyen herkese nasip eder inşallah tez zamanda bolca dua edelim bu ay hepimiz hamiş kalalım inşallahhhh
hastalığın bitince mi okuyorsun canım yumurtlamadan sonra mı zamanı farkeder miKızlar bu arada ben bu ay bir şey denemeye başladım belki biliyorsunuzdur. Ben bilmiyordum. 7 gün ayet el kürsi duası inşallah tamamlayacağım. Bir de aslında düşününce işimiz Allah a kalmış bundan daha güzel bir şey var mı? Dualar En emin yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?