- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.101
Tebrik ederim yüzde yüz gebesin Mus mutlu bir hamilelik dilerim sağlıklı sıhhatli her anın tadını çıkar .. Mide bulantıları in, ağrıların , içinde ki tepinmelerin , son günlerde ki ve seni uzun bir müddet takip edecek uykusuzluğun her şeyi doyasıya ve mutlu yaşa ..Kizlar gebelik testi yaptim cift cizgi oldu digeri kadar cok belirgin degil ama gebe miyim degil miyim erken sevinmek istemiyorum adetimden bir iki gun gecti
Kizlar gebelik testi yaptim cift cizgi oldu digeri kadar cok belirgin degil ama gebe miyim degil miyim erken sevinmek istemiyorum adetimden bir iki gun gecti
Ya gercekten mi disaridan biri söyleyince cok başka oldum simdi hayirlisini istedim hep inşallah bundan sonrası da hayırlı olur kızlar ilk sizinle paylastim ne esim ne annem yani bu forum gercekten iyi ki var rabbim isteyen herkese saglikla ve istedigi zaman nasip etsinTebrik ederim yüzde yüz gebesin Mus mutlu bir hamilelik dilerim sağlıklı sıhhatli her anın tadını çıkar .. Mide bulantıları in, ağrıların , içinde ki tepinmelerin , son günlerde ki ve seni uzun bir müddet takip edecek uykusuzluğun her şeyi doyasıya ve mutlu yaşa ..
hastalığın bitince mi okuyorsun canım yumurtlamadan sonra mı zamanı farkeder mi
Bunu bende cok merak ediyorum benim yumurtami o sperm 6 aydir delip giremedi ne yumurtaymis be kaya mubarekTekrar okuma yaptım da en hızlı sperm 45 dk da tüplere ulasabiliyormus en yavas olanina ise 12 saat gerekliymiş
Çok heyecanlandım nedense .. O bir tanesi bu sefer yumurtanın zarını delmeyi başarabilecek mi acaba
Her seyin basi dua canım ben de her gun hepimize dua ediyorum hem dualarimizi isiten bir Rabbimiz var hem de dua ederken rahatliyoruzKızlar bu arada ben bu ay bir şey denemeye başladım belki biliyorsunuzdur. Ben bilmiyordum. 7 gün ayet el kürsi duası inşallah tamamlayacağım. Bir de aslında düşününce işimiz Allah a kalmış bundan daha güzel bir şey var mı? Dualar En emin yerde
Evet canım güzelce değerlendirmiş oldun şükür bugün istersen son bir kez yap bir ihtimal işte ama mission complete babyEki Görüntüle 2026296 Buda akşamkiCherryBlossom90 demekki benim yumurtlamam dünmüş dimi canım sabahta akşamda bu şekilde oldu bugün
Amin canım inşallah:)
Öyle mi dersinEvet canım güzelce değerlendirmiş oldun şükür bugün istersen son bir kez yap bir ihtimal işte ama mission complete baby
Canım bence kesin hamişsin hayırlı olsun inşallah.Kizlar gebelik testi yaptim cift cizgi oldu digeri kadar cok belirgin degil ama gebe miyim degil miyim erken sevinmek istemiyorum adetimden bir iki gun gecti
Belirtiniz oldumu hiç bariz pozitif görünüyor inşallah doğrudur tebrik ederim :)Kizlar gebelik testi yaptim cift cizgi oldu digeri kadar cok belirgin degil ama gebe miyim degil miyim erken sevinmek istemiyorum adetimden bir iki gun gecti
Ayy tebrik ederimmm cift cizgiyi gormek bize de nasip olsun insallah.. Saglikli gebelik ve hayirli saglikli evlatlar dilerim.. Hayirli olsun canim :)Kizlar gebelik testi yaptim cift cizgi oldu digeri kadar cok belirgin degil ama gebe miyim degil miyim erken sevinmek istemiyorum adetimden bir iki gun gecti
Canim nedn o kadar gec cikiyormus nnde yarin sabah yaptrcam kismetse gec mi belli oluyorKızlar kan verdim bugün cuma öğleden sonra çıkacak sonucu dua edin bana
Teşekkür ederim inşallah sana da olur gerci ben kan testi yaptrmadan cok emin olamic yinede sanirim bndw hamilelge dair hic belirti yok adet gunum normalde bugun sadece ara ara adet sancim gbi sancim oluyo goguslerde hassasiyet o zaten onceden de olurdu degisikbir sey degil yani benim icin o:)Belirtiniz oldumu hiç bariz pozitif görünüyor inşallah doğrudur tebrik ederim :)
Amin canim hepimize inşallahAyy tebrik ederimmm cift cizgiyi gormek bize de nasip olsun insallah.. Saglikli gebelik ve hayirli saglikli evlatlar dilerim.. Hayirli olsun canim :)
Benimde normalde bugün bat ama henüz gelen yok normalde şaşmaz 31 günde bir olurum test yapmaya da korkuyorum tek çizgi çıkçak diye bekliyorum inşallah isteyen herkese hayırlı evlat nasip olsun bendede göğüs hassasiyeti var yaklaşık 3-4 gündür tişört bile acıtıyor aradada batmalar var bakalım 3 güne kadar gelmezse yapıcam test :)Canim nedn o kadar gec cikiyormus nnde yarin sabah yaptrcam kismetse gec mi belli oluyor
Teşekkür ederim inşallah sana da olur gerci ben kan testi yaptrmadan cok emin olamic yinede sanirim bndw hamilelge dair hic belirti yok adet gunum normalde bugun sadece ara ara adet sancim gbi sancim oluyo goguslerde hassasiyet o zaten onceden de olurdu degisikbir sey degil yani benim icin o:)
Amin canim hepimize inşallah
Eğer göğsün o kadar acitiyorsa Allah'ın izniyle yüzde yüz hamilesin ben şimdiden tebrik edeyim etiketle beni sonra müjdeli haberi verirken ..Benimde normalde bugün bat ama henüz gelen yok normalde şaşmaz 31 günde bir olurum test yapmaya da korkuyorum tek çizgi çıkçak diye bekliyorum inşallah isteyen herkese hayırlı evlat nasip olsun bendede göğüs hassasiyeti var yaklaşık 3-4 gündür tişört bile acıtıyor aradada batmalar var bakalım 3 güne kadar gelmezse yapıcam test :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?