- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 133
- 31
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.121
Laboquick canım maalesef sonuncusuyduCherryBlossom90 canım bugünlü ovu testinin rengi noldu bi baksana merak ettim benimki gibi mi bakayım birde senin ovu testinin markası ne acaba
Canim ben sağlık ocağında verdim hastanelerde daha erken cikiyormus diye duydum ama benim için cuma cikmasi yeterli akşamında düğün var ona gore korse giymicemCanim nedn o kadar gec cikiyormus nnde yarin sabah yaptrcam kismetse gec mi belli oluyor
Teşekkür ederim inşallah sana da olur gerci ben kan testi yaptrmadan cok emin olamic yinede sanirim bndw hamilelge dair hic belirti yok adet gunum normalde bugun sadece ara ara adet sancim gbi sancim oluyo goguslerde hassasiyet o zaten onceden de olurdu degisikbir sey degil yani benim icin o:)
Amin canim hepimize inşallah
Ben de bu sabirdan istiyorum her ay erkenden bakiyorum yaaCanim ben sağlık ocağında verdim hastanelerde daha erken cikiyormus diye duydum ama benim için cuma cikmasi yeterli akşamında düğün var ona gore korse giymicem
Günaydın kızlar. Dün okudum bir yerde ağız kuruluğu ve kokusu vardi belirtiler arasında. Benimde durduk yere midem bulandı. Hem olmayacağını bilip hem de acaba dedim. Hayırlısı hepimiz hakkındaKizlar agiz kokusu da gebelik belirtisi midir sizce bilgisi olan var mi..
Ay canim çok hoşsunBen de bu sabirdan istiyorum her ay erkenden bakiyorum yaa
canım senin sonuç ne zaman cıkacak inşallah bebişin seninledir.Ay canim çok hoşsun
1bucuk yıldır hayal kırıklığı yaşayınca sabretmeyi öğreniyorsun
Yarin öğleden sonra canim amincanım senin sonuç ne zaman cıkacak inşallah bebişin seninledir.
Umarım kist değil bebiştirgünaydın kızlar.dün akşam sağ kasıgım zonkladı resmen bacagıma bile vurdu agrısı dizim falan romatizma gibi sancıdı 1 saatten fazla bu agrıyı cektim sağ kasık bacak koptu yani.uyuyunca geçmiş.bata 8 gün kaldı.kasık ağrısını araştırdım kistler falan yapıyomus.üfff ya yine mi kistim çıktı ki
bebiş olunca kasık agrısı batması vs olmuyormus diye duymustum.8.haftadan sonra başlıyormus belirtiler o yüzden bebişe yorumlayamadım.mercimek kadar bile olmayan şey nasıl bu kadar agrı yapabilirki dedim akşam baya kafa yordumUmarım kist değil bebiştir
senin ne gibi belirtilerin var canım bat geçtimiUmarım kist değil bebiştir
Benimde normalde bugün bat ama henüz gelen yok normalde şaşmaz 31 günde bir olurum test yapmaya da korkuyorum tek çizgi çıkçak diye bekliyorum inşallah isteyen herkese hayırlı evlat nasip olsun bendede göğüs hassasiyeti var yaklaşık 3-4 gündür tişört bile acıtıyor aradada batmalar var bakalım 3 güne kadar gelmezse yapıcam test :)
Seni anliyorum canim istedigin zaman yap testini:))Benimde normalde bugün bat ama henüz gelen yok normalde şaşmaz 31 günde bir olurum test yapmaya da korkuyorum tek çizgi çıkçak diye bekliyorum inşallah isteyen herkese hayırlı evlat nasip olsun bendede göğüs hassasiyeti var yaklaşık 3-4 gündür tişört bile acıtıyor aradada batmalar var bakalım 3 güne kadar gelmezse yapıcam test :)
Ben hala ogrenemedim 2015 te evlendimAy canim çok hoşsun
1bucuk yıldır hayal kırıklığı yaşayınca sabretmeyi öğreniyorsun
canım 18-20 mm olunca ikiside kırmızı oluyo aynı derecede.hergün 1 mm büyüyo yanılmıyorsam.yarın falan koyulaşır.zaten birden koyulaşmıstı benimkideEki Görüntüle 2026413
kızlar dünkü ovu testim böyleydi salı günü doktor 16 mm yumurtan var dedi ne zaman çatlayacak bu yumurta ya çizgi hiç belirgin degil
sıvı alımına dikkat ediyorsun demi 3 saat falan mümkünse sıvı alma.Eki Görüntüle 2026413
kızlar dünkü ovu testim böyleydi salı günü doktor 16 mm yumurtan var dedi ne zaman çatlayacak bu yumurta ya çizgi hiç belirgin degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?