Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar agiz kokusu da gebelik belirtisi midir sizce bilgisi olan var mi..

CherryBlossom90 canım bugünlü ovu testinin rengi noldu bi baksana merak ettim benimki gibi mi bakayım birde senin ovu testinin markası ne acaba
Laboquick canım maalesef sonuncusuydu ama daha çatlamadi çünkü bende catladigi zaman ağrı hissediyorum yangın gibi .. Ondan sonra rengi açılıyor sende ki gibi .. Catlasaydi iyi olurdu spermler hali hazırda bekliyor olurdu ama yarına kadar dayanabilirler mı bilmiyorum.. Güya tüplere vardıktan sonra 72 saat beklemede oluyorlarmis .. Fakat umamiyorum. .

Canim ben sağlık ocağında verdim hastanelerde daha erken cikiyormus diye duydum ama benim için cuma cikmasi yeterli akşamında düğün var ona gore korse giymicem

günaydın kızlar.dün akşam sağ kasıgım zonkladı resmen bacagıma bile vurdu agrısı dizim falan romatizma gibi sancıdı 1 saatten fazla bu agrıyı cektim sağ kasık bacak koptu yani.uyuyunca geçmiş.bata 8 gün kaldı.kasık ağrısını araştırdım kistler falan yapıyomus.üfff ya yine mi kistim çıktı ki

Umarım kist değil bebiştir

Seni anliyorum canim istedigin zaman yap testini:))

Verimli hafta bittikten sonra akıntınız devam ediyor mu kızlar. Hafif sarımsı bir akıntım var 2 gündür. Enfeksiyon mu acaba yoksa farkli bir sey mi?

kızlar dünkü ovu testim böyleydi salı günü doktor 16 mm yumurtan var dedi ne zaman çatlayacak bu yumurta ya çizgi hiç belirgin degil

Eki Görüntüle 2026413
kızlar dünkü ovu testim böyleydi salı günü doktor 16 mm yumurtan var dedi ne zaman çatlayacak bu yumurta ya çizgi hiç belirgin degil
canım 18-20 mm olunca ikiside kırmızı oluyo aynı derecede.hergün 1 mm büyüyo yanılmıyorsam.yarın falan koyulaşır.zaten birden koyulaşmıstı benimkide

gunaydin kizlar ya adet belirtilerini yasiyorum ama adetmi bebekmi bilemiyorum ama yuzde 90 adet bnce goguslerim ck sizliyo kasıklarim ayni sekilde bacagim agriyo ama sorun su adetime 8gun var belirtiler bnde hep olurda bu kadar erken degil sanirim erken adet olcam bat 4 agustos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…