- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.141
aynı batlarımız tatlım.benimde dün akşam sağ kasıgım cok sancıdı agrısı bacagıma vurdu.gunaydin kizlar ya adet belirtilerini yasiyorum ama adetmi bebekmi bilemiyorum ama yuzde 90 adet bnce goguslerim ck sizliyo kasıklarim ayni sekilde bacagim agriyo ama sorun su adetime 8gun var belirtiler bnde hep olurda bu kadar erken degil sanirim erken adet olcam bat 4 agustos
Bugün koyulaşmıştır canım. Yap bakalım testini nasıl çıkacak sonuçEki Görüntüle 2026413
kızlar dünkü ovu testim böyleydi salı günü doktor 16 mm yumurtan var dedi ne zaman çatlayacak bu yumurta ya çizgi hiç belirgin degil
benim bide sol yumurtaligimda kist var canim sizlamalar ondan da olabilir benimaynı batlarımız tatlım.benimde dün akşam sağ kasıgım cok sancıdı agrısı bacagıma vurdu.
işte bende sanırım kist oldu diye düşündüm ya.daha önce kistim vardı yine tekrarlamamıştır umarım 10 agustosta doktora gidicem bakalım.zaten gebeliğin ilk haftalarında kasık agrısı olmuyo diyorlarbenim bide sol yumurtaligimda kist var canim sizlamalar ondan da olabilir benim
iste bnde regl olmayi bekliyorum dr adetin 3.gunu gel ddi hem hormonlar testi yaptrcak hmde kist icin sanirim vajinal muayene yapicak diye tahmin ediyorum. bi aklimda beklemeden git smdi vericekse ilac kullanim diyorum kist icn vakit kaybetmemek adina ama beklicem regli oyle gtcem insişte bende sanırım kist oldu diye düşündüm ya.daha önce kistim vardı yine tekrarlamamıştır umarım 10 agustosta doktora gidicem bakalım.zaten gebeliğin ilk haftalarında kasık agrısı olmuyo diyorlar
aynen canım ben 3 ay önce gittim adetin 3.günü hormon testi ve vajinal ultrasyon yapıldı.iste bnde regl olmayi bekliyorum dr adetin 3.gunu gel ddi hem hormonlar testi yaptrcak hmde kist icin sanirim vajinal muayene yapicak diye tahmin ediyorum. bi aklimda beklemeden git smdi vericekse ilac kullanim diyorum kist icn vakit kaybetmemek adina ama beklicem regli oyle gtcem ins
Gunaydin canim.. 3 gündür kasığımda durup durup başlayan acımayla karışık ağrım var ve de batma seklinde karisik bir agri.. Bata 5 gün var.. Adet olmamak icin dua ediyorum resmen lutfen bunlar adet hazirligi olmasingunaydin kizlar ya adet belirtilerini yasiyorum ama adetmi bebekmi bilemiyorum ama yuzde 90 adet bnce goguslerim ck sizliyo kasıklarim ayni sekilde bacagim agriyo ama sorun su adetime 8gun var belirtiler bnde hep olurda bu kadar erken degil sanirim erken adet olcam bat 4 agustos
Bencede Yarın koyulaşırEki Görüntüle 2026413
kızlar dünkü ovu testim böyleydi salı günü doktor 16 mm yumurtan var dedi ne zaman çatlayacak bu yumurta ya çizgi hiç belirgin degil
tmm canım her gün yapayım bakalım ne zaman koyulaşacak daha geçen ayın hastalığı gelmedi 11 günüm geçti ama biz yeniden çalışmalara başladık bebek yoktu doktor baktıcanım 18-20 mm olunca ikiside kırmızı oluyo aynı derecede.hergün 1 mm büyüyo yanılmıyorsam.yarın falan koyulaşır.zaten birden koyulaşmıstı benimkide
inşallah canım bakalım bu gün iki test yaparım birini 3 gibi birini yine akşam saat 10 gibi yaparım atarım fotolarınıBencede Yarın koyulaşır
bakalım bu günde yarında yapmaya devam edeyim canımBencede Yarın koyulaşır
yok canım di,kkat etmiyorum hatta baya içecek içtikten sonra yaptım bu testi bundan sonra dikkat edeyim o zamansıvı alımına dikkat ediyorsun demi 3 saat falan mümkünse sıvı alma.
saat 3 gibi yaparım canım yapınca ataraımBugün koyulaşmıştır canım. Yap bakalım testini nasıl çıkacak sonuç
ADET bitimi hemen yumurtalıklar çatlama kıvamına geliyo mu yaHanımlar dün adetimin son günüydü abdestlendim hatta akşam kazalı birliktelik oldu .. ilk bebeğime 3 yıl önce bu ayda hamile kalmıştım tek seferde bu sefer de olur mu diye biraz korkuyorum açıkçası .. ertesi sabah baktım iç çamaşını dolduracak kadar kanama olmuş .. şuan kasıklarım batıyor .. of ne diyeceğimi bilemedim şaşkınlıktan saçmalıyorum. Hamile kalma olasılıgım nedir acaba ?
O belli olmuyo işte ..ADET bitimi hemen yumurtalıklar çatlama kıvamına geliyo mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?