Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynı batlarımız tatlım.benimde dün akşam sağ kasıgım cok sancıdı agrısı bacagıma vurdu.

benim bide sol yumurtaligimda kist var canim sizlamalar ondan da olabilir benim
işte bende sanırım kist oldu diye düşündüm ya.daha önce kistim vardı yine tekrarlamamıştır umarım 10 agustosta doktora gidicem bakalım.zaten gebeliğin ilk haftalarında kasık agrısı olmuyo diyorlar

iste bnde regl olmayi bekliyorum dr adetin 3.gunu gel ddi hem hormonlar testi yaptrcak hmde kist icin sanirim vajinal muayene yapicak diye tahmin ediyorum. bi aklimda beklemeden git smdi vericekse ilac kullanim diyorum kist icn vakit kaybetmemek adina ama beklicem regli oyle gtcem ins

aynen canım ben 3 ay önce gittim adetin 3.günü hormon testi ve vajinal ultrasyon yapıldı.

Gunaydin canim.. 3 gündür kasığımda durup durup başlayan acımayla karışık ağrım var ve de batma seklinde karisik bir agri.. Bata 5 gün var.. Adet olmamak icin dua ediyorum resmen lutfen bunlar adet hazirligi olmasin

canım 18-20 mm olunca ikiside kırmızı oluyo aynı derecede.hergün 1 mm büyüyo yanılmıyorsam.yarın falan koyulaşır.zaten birden koyulaşmıstı benimkide
tmm canım her gün yapayım bakalım ne zaman koyulaşacak daha geçen ayın hastalığı gelmedi 11 günüm geçti ama biz yeniden çalışmalara başladık bebek yoktu doktor baktı

Merhabalar. 3 buçuk senedir uğraşıyoruz bebek sahibi olabilmek için. 3 defa kayıp yaşadım ve bu ay doktor kontrolü ile tekrar denemeye başladık. Umarım isteyen herkese Allah hayırlısını nasip eder

Hanımlar dün adetimin son günüydü abdestlendim hatta akşam kazalı birliktelik oldu .. ilk bebeğime 3 yıl önce bu ayda hamile kalmıştım tek seferde bu sefer de olur mu diye biraz korkuyorum açıkçası .. ertesi sabah baktım iç çamaşını dolduracak kadar kanama olmuş .. şuan kasıklarım batıyor .. of ne diyeceğimi bilemedim şaşkınlıktan saçmalıyorum. Hamile kalma olasılıgım nedir acaba ?

ADET bitimi hemen yumurtalıklar çatlama kıvamına geliyo mu ya

Kızlar burda bir arkadas zor hamilelik seruvenini anlatip tecrubelerini,paylasmisti ama,baska topicti sanırım .
Belki faydası olur dr tavsiyesi ile pakete giren her seyden uzak durmuslar 4 ay.Yogurdunu bile marketten almamis evde yapmis.Belki çoğumuzun imkani yok bu kadar doğalina sehir hayatindan ötürü ama elimizden geldiğince dikkat edelim.Mesela benim eşim çok abur cubur yiyor.Vazgecirmeye calisiyorum önüne kuruyemis filan koyuyorum.Kendim zaten kola cips ağzıma almam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…