- 11 Mart 2008
- 726
- 117
- 648
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.161
Canım akıntı gebelik işareti olabilir canım tabi normalinden fazla olarak farkettiğin akıntı. Ama kokulu ve rengi koyu ise enfeksiyonda olabilirmiş.Verimli hafta bittikten sonra akıntınız devam ediyor mu kızlar. Hafif sarımsı bir akıntım var 2 gündür. Enfeksiyon mu acaba yoksa farkli bir sey mi?
Ayy evet canım şuan hala birşey yok. Eğer bugün gelmezse yarın test yaparım. Yoksa iyice bekleyip pazartesi mi yapsam. Hakkımızda hayırlısı canım.Defnem08 bugundu sanirim batin benden 1 gun once ne durumdasin canim ?
O kadar dayanabilcek misin :) yarin yap gitsin insallah tutmuşturAyy evet canım şuan hala birşey yok. Eğer bugün gelmezse yarın test yaparım. Yoksa iyice bekleyip pazartesi mi yapsam. Hakkımızda hayırlısı canım.
ben de tam tersi oluyormuş diye duymuştum canımbebiş olunca kasık agrısı batması vs olmuyormus diye duymustum.8.haftadan sonra başlıyormus belirtiler o yüzden bebişe yorumlayamadım.mercimek kadar bile olmayan şey nasıl bu kadar agrı yapabilirki dedim akşam baya kafa yordum
Evet kişiden kişiye değişebilir bu durum bende yumurtladiktan sonra 8. Gün goguslerim şişti sanki bıçak altına yatıp silikon taktırmış gibi ve şiddetli ağrı vardı dokunamiyordum , üzerine yatamiyordum vs. ondan sonra da kasık ağrıları sizlamalari başladı zaten .. Ama kimisi hiç anlamıyor bile .. Yani çok değişken bir durum ..ben de tam tersi oluyormuş diye duymuştum canım
benim bat 25 temmuzdu ama henüz gelmedi kırmızılarsenin ne gibi belirtilerin var canım bat geçtimi
umarım bir an önce bebişini kucağına alırsınBen hala ogrenemedim 2015 te evlendim
Insallah hepimiz bebisli hatunlar oluruz canım level atlayip hamile topigine giderizumarım bir an önce bebişini kucağına alırsın
Muhtemelen yumurtluyorsun elinde ovulasyon varsa yapsana bir ..kızlar biraz önce şeffaf akıntıyla karışık pembemsi bir akıntım oldu çok az adet mi yumurtlama mı yoksa yerleşme mi hiç bir şey anlamadım 11 günüm geçti salı günü 16 mm yumurta var demişti doktor o mu gelişti çatladı yoksa bebek mi yerleşti ya da yumurtlama günümde hasta mı olacam
tm canım yapayım bir olmadı bakalım ne cıkacakMuhtemelen yumurtluyorsun elinde ovulasyon varsa yapsana bir ..
Yerleşmede de pembe akıntıdan bahsediyorlar. Adet olsa şeffafla gelmez herhalde. Hayırlısı bakalım ne çıkacakkızlar biraz önce şeffaf akıntıyla karışık pembemsi bir akıntım oldu çok az adet mi yumurtlama mı yoksa yerleşme mi hiç bir şey anlamadım 11 günüm geçti salı günü 16 mm yumurta var demişti doktor o mu gelişti çatladı yoksa bebek mi yerleşti ya da yumurtlama günümde hasta mı olacam
vajinal ultasonda neler soyledi canim merak ediyorum yumurta kalitesi vs onlara mi bakiyoaynen canım ben 3 ay önce gittim adetin 3.günü hormon testi ve vajinal ultrasyon yapıldı.
valla canim bn kendimi regle dogru yonlendiriyorum tabi icsesim olabilir diyo ama regl olcam gbi belirtilerim insAllah hayirlisiyla olmayiz tutunur bebislerGunaydin canim.. 3 gündür kasığımda durup durup başlayan acımayla karışık ağrım var ve de batma seklinde karisik bir agri.. Bata 5 gün var.. Adet olmamak icin dua ediyorum resmen lutfen bunlar adet hazirligi olmasin
salı günü 16 mm ise yumurtan yumurtalama başlamış sanırım, o lekeyi bilemedim canım.. yakın tarihte ilişki oldu ise ondan olabilir belki bilemedim ama regl gecikmen var ve yumurtan gelişiyor yani regl olmaz daha bence.kızlar biraz önce şeffaf akıntıyla karışık pembemsi bir akıntım oldu çok az adet mi yumurtlama mı yoksa yerleşme mi hiç bir şey anlamadım 11 günüm geçti salı günü 16 mm yumurta var demişti doktor o mu gelişti çatladı yoksa bebek mi yerleşti ya da yumurtlama günümde hasta mı olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?