Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Verimli hafta bittikten sonra akıntınız devam ediyor mu kızlar. Hafif sarımsı bir akıntım var 2 gündür. Enfeksiyon mu acaba yoksa farkli bir sey mi?
Canım akıntı gebelik işareti olabilir canım tabi normalinden fazla olarak farkettiğin akıntı. Ama kokulu ve rengi koyu ise enfeksiyonda olabilirmiş.

Bekleyemem büyük ihtimalle yarın yaparım. Ayy inşallah canım. Hepimizden en kısa zamanda iyi haberler duyarız.

ben de tam tersi oluyormuş diye duymuştum canım
Evet kişiden kişiye değişebilir bu durum bende yumurtladiktan sonra 8. Gün goguslerim şişti sanki bıçak altına yatıp silikon taktırmış gibi ve şiddetli ağrı vardı dokunamiyordum , üzerine yatamiyordum vs. ondan sonra da kasık ağrıları sizlamalari başladı zaten .. Ama kimisi hiç anlamıyor bile .. Yani çok değişken bir durum ..

senin ne gibi belirtilerin var canım bat geçtimi
benim bat 25 temmuzdu ama henüz gelmedi kırmızılar
battan bir gün önce kontrole gittim pazartesi günü genel bir kontrol olsun diye çünkü karnım normalinden daha fazla şişti kist falan mı var diye bi baktırayım dedim. alttan muayene etti ve rahim duvarımın kalınlaştığını ve gebelik olabileceğini söyledi adet günün geçince kanda gebelik testi yap dedi ben de dün verdim kanı yarın öğleden sonra alıcam sonucu. bazen göbeğinin alt kısmında ağrı oluyor adet olucam diyorum bakıyorum ki beyaz kremimsi bir sıvı gelmiş. bazen de göbeğimin etrafına aniden kramp girer gibi oluyor. göğüslerimde hafif ağrı var. dün yemek yerken ağzıma birden metal tadı geldi. bazen de bacaklarım ve belim ağrıyor...

kızlar biraz önce şeffaf akıntıyla karışık pembemsi bir akıntım oldu çok az adet mi yumurtlama mı yoksa yerleşme mi hiç bir şey anlamadım 11 günüm geçti salı günü 16 mm yumurta var demişti doktor o mu gelişti çatladı yoksa bebek mi yerleşti ya da yumurtlama günümde hasta mı olacam

Muhtemelen yumurtluyorsun elinde ovulasyon varsa yapsana bir ..

Yerleşmede de pembe akıntıdan bahsediyorlar. Adet olsa şeffafla gelmez herhalde. Hayırlısı bakalım ne çıkacak

valla canim bn kendimi regle dogru yonlendiriyorum tabi icsesim olabilir diyo ama regl olcam gbi belirtilerim insAllah hayirlisiyla olmayiz tutunur bebisler

salı günü 16 mm ise yumurtan yumurtalama başlamış sanırım, o lekeyi bilemedim canım.. yakın tarihte ilişki oldu ise ondan olabilir belki bilemedim ama regl gecikmen var ve yumurtan gelişiyor yani regl olmaz daha bence.

Kızlar burdaki liste olayı yarım kaldı sanki. Yeni bir başlıkta liste tutuluyor galiba. Umarım son olur bat eklemelerimiz de hamilelik başlıklarında buluşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…